- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Két és fél év után előjött az első linuxos/debianos hibám. Éppen egy filmet néztem mpv-vel, amikor is a kép megfagyott a laptopomon. A hang ment tovább, de a kép teljesen megfagyott. Az egeret lehetett mozgatni, látszódott a kis nyíl, mikor jobb gombot nyomtam, akkor meg is állt a videó (hangja), de a kép ott maradt kimerevedve a képernyőn. Próbáltam kijönni teljes képernyőből, próbáltam bezárni a programot, de nem lehetett, a film egy képkockája foglalta el a képernyőt, akár mit nyomtam. Csak arra reagált a gép, hogy hosszan megnyomtam a kikapcsoló gombot (favágó módszer, tudom), így újra tudtam indítani a gépet. Nem tudom, mi lehet ez. Nézegettem a logokat, de semmi érdemlegeset nem találtam...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest