-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Köszi szépen az infót! Most már nálam is lényegesen csökkent a memória fogyasztás alapból.
A /usr/share/autostart-ból ezeket vettem ki: krunner, kaddressbookmigrator, konqy_preload, korgac, klipper.
A kalarm nálam nincs ott.
Miután kivettem ezeket, 550-600-ról olyan 500 környékére ment le a memória-fogyasztása.
A Rendszerbeállítások --> Indítás és leállítás --> Automatikus indításnál kivettem a pipát a krunner elől, majd ezek után ment csak le 350M környékére a fogyasztás.
Viszont az /usr/share/autostart-ban van még ott két olyan cucc, amit nem tudom, hogy ki lehet-e onnan szedni: nepomukbaloomigrator és a nepomukserver. Ezek mik? El lehet őket távolítani?Az általad írt többi dolgot ("Search kikapcsolva, startup shutdown-ban a nem használt démonokat mint pl DNS-SD, Write, Remote, URL notifier, meg ami nem kell") hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest