- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztomi82
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával a Tronsmart TS7-nél, hogy vibrál a képernyő?
-
katt336
újonc
sziasztok,
segitsetek mar legyszi cubot one telcsit vettem de szüksegem lenne egy iranytüre megoldhto -e?köszi -
svgyula
addikt
válasz
embertervez_ #1193 üzenetére
Szia! Ez nem "ötlet" kérdése a full kijelző helyett a 4:3-as kell kiválasztani!
És lőn világosság!
-
embertervez_
újonc
Sziasztok!
A héten vettem egy Cubot One-t.
Minden flottul működik, egyedül a kamerával kapcsolatban van egy kis érdekesség,
Spec szerint 13 Mpixeles, antutu szerint is, viszont a kamera beállítások között 6M a maximum, amit ki tudok választani, és a készített képek is 6 Mpixelesek.
Nem tudom, találkozott-e közületek valaki ilyen problémával?
Valakinek ötlete?Előre is köszönöm!
-
Godeze
csendes tag
Sziasztok!
Tronsmart TS7-tel van egy olyan problémám, hogy időnként nagyon belassul a teló, 5-10 másodperc vagy néha több idő is kell mire megnyit bármit is, legyen az akár csak a beállítások menü vagy az ébresztőóra. Újraindítás után legtöbbször normálisan működik megint, de szinte minden nap eljátssza ezt egyszer legalább és nagyon zavaró tud lenni. Valakinek ötlete esetleg, hogy mi lehet a gond?
-
Uthenger
aktív tag
válasz
svgyula #1186 üzenetére
Szerintem tobbnyire olyan mondja ezt, akinek csak a samsung s3-tol kezdodik a telefon, meg persze mobilnettel hasznalja, es agps rasegit 1 kicsit...
Igen, sokat megy, sokszor keveset
Amikor okos kollegam kijelenti hogy a "te csajnafonodon ugysem fog menni " xy app... Aztan syzinte soha nem volt meg semmi kompatibilitasi baj sem, hogy valamit nelehetett volna felrakni.. -
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1185 üzenetére
Gratuka! Akkor sokat használod a GPS-t
Pedig az "szakemberek" a másik fórumon azt állítják, hogy minden MTK procis telefonba sz*r Erre hiába cáfolok rá mivel volt pár ilyen(MTK6589,6589T,6592.) telóm és érdekes módon mindegyikbe gyorsabb volt mint célhardverem! Most volt a kezemben egy új teló MTK6582-vel az sajna nem egy erős GPS antennával bír.
-
Uthenger
aktív tag
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1182 üzenetére
Szia!
Én olyan információhoz jutottam, hogy az alkalmazások nem törlik ki az előző verziók maradékait és azoknak a szemetét. Vagyis ha pl van egy böngésződ az megőrzi a böngészés előzményeit DE ha frissül a böngésző akkor az már nem ezt a "szemetest" használja hanem nyit egy másikat és máshol. Pont azért, hogy ne legyenek összeakadások az esetleges megjelenítési eltérések miatt. Na ezt megcsinálja pár apk és kész a tárhely. Arról már említést sem kell tenni ÚGYE? az esetleges fosbuk minden üzenetet valahova elment, az email szinkronizálást is valahova csak menteni kell, meg a többi.......többi...... és elérkeztünk a tároló végére!
Lehet átparticionálni a rendszert de mint az androidos dual fórumon próbálták, kell hozzáértés rendesen. Nagyon könnyen firmware csere a vége a rossz partició megadásnak! Az pedig, hogy neked TS7 van és Cubot ROM rábarkácsolvaÉn a helyedben annak is örülnék, hogy nem lett tégla! Téves nézet az, hogy TS7=CUBOT ONE ez talán egy az MTK6589-es első sorozata lehetett, de azóta igencsak különböznek a hardverek. Az utolsó !hamisított Cubot oneS! ami MTK6582-vel jött ki egy átszitázott TS7!
-
Uthenger
aktív tag
válasz
svgyula #1181 üzenetére
Szia,
TS7 Cubot rommal. 4.2.2
a clean master nem takarítja azt a részt, korábban már volt fent.azzal, hogy az sd kártyán legyenek a dolgok, nem értek egyet
nem az a baj, hogy fogjak a helyet az alkalmazások,
az a baj, hogy mi a fene fogja a különbözetet... az hol lehet eldugva, mert kitakarítom én a TC-vel ha meglelem...annak hogy a belső tárhelyen vannak az appok az az előnye, hogy ha rádugom a gépre, akkor nem áll le jópár program, a widgetek is csak a belsőről működnek, valamint van olyan app, ami ilyenkor nem is indul el, csak ha restartolva van a telefon.
Alapértelmezett írás lemeznek az SD kártya van megadva.
értem én hogy valamelyik app szemetelhet, de hova?
van valami olyan app, amivel a konyvtár méretét is ki tudom iratni, mint a PC-s TC esetében?köszi
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1180 üzenetére
Szia! Milyen teló? Az összes alkalmazásnál ki kell venni az "értesítés" pipát és nem szabad engedni a frissítést! Ha működik egy apk akkor nem kell azt folyamatosan frissíteni! Meg van a clean master nevű apk ezt felrakni DE!!! csak addig amíg letakarítja a rendszert és törölni!!! Ha nem segít ez sem akkor nem kell a rendszer újra rakni csak a recovery-ben a wipe user data(lehet nem így van írva
) lefuttatni! ez hivatott az alkalmazásoknak fenntartott helyet törölni! A másik minden programot alapból SD kártyára telepíteni. Ezt pedig a tárhely-alapértelmezett tároló- külső sd kártya, kijelölni!
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Kb 1 hónapja "raktam újra" a telefont, és ismét jelentkezett nálam is ez a hiba, hogy elfogy a tárhely...
Valami tippetek van, hogy hol kellene szétnézni, és takarítani?
össz 1GB
alkalmazások 520 MB
cache: 2 MB
szabad: 100 MBmás probléma:
a telefon hangerejét hogyan lehet hangosabbra állítani?
Mobileuncletools / hardware testing / audio?itt melyiket kellene?
köszi
üdv. -
PixelRambo
csendes tag
válasz
konigjanos #1178 üzenetére
Nagyon köszönöm, ezzel sikerült nekem is felraknom!
-
konigjanos
senior tag
válasz
PixelRambo #1177 üzenetére
Ts 7-hez nekem Zappa csinált kiválóan működő cwm-et, itt van: https://copy.com/Gps0shD2MHdr6PZB (képfile)
esetleg zip: https://copy.com/4FiwRgROFceUsFqE -
Plavix
tag
válasz
PixelRambo #1175 üzenetére
Nem. A geekbuying.com-ra gondoltam. Onnan jön nagyon lassan, és mivel bezárod a böngésződ - mert a fájl neve megjelenik a mappában - ezért üres a fájl.
-
Plavix
tag
válasz
PixelRambo #1173 üzenetére
Nagyon lassan töltődik le a fájl. Lehet 20 perc is! Addig nem szabad bezárni a böngésződ. Ha nem megy, elküldöm a fájlt.
-
válasz
svgyula #1170 üzenetére
Nem azért látszik úgy, mintha nem lenne benne semmi, mert jelszóval védett (a jelszó: geekbuying.com)?
Nekem így egy "Glacier-TS7_130805__recovery_130815-142418.img" fájl van benne, 5,4 MB a mérete, még jó is lehet.@PixelRambo
Egyéb recovery-t nem tudok, nekem Cubot One-om van, az ahhoz való CWM nem jó a Tronsmart TS7-hez.
XDA forumról lépések a recovery telepítéséhez. -
svgyula
addikt
válasz
PixelRambo #1169 üzenetére
Ja! Meg át is nevezted úgy ahogy fentebb leírtam? Pl Recovery.img?
Én is letöltöttem de nincs benne semmimintha hibás lenne a csomagolás.
Vagy próbáld meg a csomagolt file-t átnevezni mert kétszer is leszedtem de ugyanaz nincs benne semmi.
Olyan mintha csak a Recovery.img-t átnevezték volna. -
svgyula
addikt
válasz
PixelRambo #1167 üzenetére
Szia! Azért nem telepíti a CWM-et mert nem jót próbálsz! Kérdez meg a Cappa72 kollégát vagy olvasd el a fórumát! én is találkoztam olyan recovery-vel amit nem is látott a mobileuncle! A másik a dolog az sd kártya gyökerébe kicsomagolva tehát recovery.img kell berakni csak és kizárólag így telepíti! ha esetleg zip állományba tetted oda akkor ne csodálkozz.
-
válasz
PixelRambo #1165 üzenetére
CWM-et én Mobileuncle Tools-szal tettem fel, play-ről tudod letölteni.
Telefonodnak megfelelő cwm-et letöltöd és az SD kártyád gyökerébe teszed. Mobileuncle elindít a telefonon, majd Recovery Update menüpont, ami az SD gyökerét pásztázza és ha ott van a cwm, akkor a listában megjelenik, kiválaszthatod és települ. Szintén ebből az appból tudsz recoverybe bootolni, az Into Recovery Mode menüponttal.
Azt hiszem az egészhez root kell, azt pedig farmaroot apk-val csináltam, még az elején.
-
PixelRambo
csendes tag
Sziasztok!
Ts7 4GB-om van, a telefonom rengeteg szórakozás és driver telepítés után sem hajlandó csatlakozni az MTK droid tools-hoz, sem a flash toolhoz. Látszólag az eszközkezelőben minden ok, a telefonon viszont a bootloader nem jön elő, csak a factory mód. Így nem tudok cwm recoveryt felrakni sajna.
Valakinek valami ötlet? -
Outlander
addikt
Sziasztok!
Mi az utolsó ismert és letölthető firmware szintű rom?
(tehát nem custom rom, cwmből fel flashelve)Újraélesztéshez kellene.
köszi.
Ts7 glacier + 4gb
-
svgyula
addikt
Szia! Így lehet, hogy mázlija van és csak az egyik láb forrasztása engedte el. Mint írtam simán lehet bármelyik mobil szervizben javíttatni. "elméletileg" nem egy nagy költség ~5eft körül van ha csatlakozót is cserélnek!USB csatlakozó Nem egy nagy ár darabja 0,70$!
-
svgyula
addikt
Szia!
Megnéztem a telót a neten. Be volt esetleg dugva amikor leesett? Ha nem volt bedugva akkor elképzelhető, hogy nagyobb a baj! Mert az usb csatlakozó belül van ha ez ott sérült akkor a panel(alaplap) sérült. Ha be volt esetleg dugva valami akkor csak szimplán kiszakadt a csatlakozó a helyéről. Ezt amúgy szinte bármelyik mobil szervizben tudják cserélni, mert az usb csati az szabvány.
Na ja az ajánlathoz azért az is kellene, hogy HOL? -
Szaraz
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Kolléganőmnek van egy cubot S308-asa, és tegnap leejtette és azóta nem lehet tölteni. Gondolom ez nem annyira garanciális javítás. Valaki tudna ajánlani olyat, aki kicserélné a töltő részt.
Vagy mit lehetne csinálni.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Bjorngolf
tag
Hali
a kérdésem az lenne hogy megéri Cubot One-t venni?
használható ?
3G megy rajta?
GPS-e milyen?
köszi szépen
-
Uthenger
aktív tag
Szia,
a pici kockák ha jól sejtem pixelek, erre azt mondták hogy normális,
minden telefonnál mutatja elvileg, gyakorlatilag meg nem.nálam is uez volt, nagyon zavaró, fél évig észre sem vettem,
utána 1 pár nap után már megint nemcsak nagy fényerőnél jelentkezik, világos háttérnél.
üdv. -
svgyula
addikt
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
nekem is van egy CUBOT One 4X1,5Ghz-es telóm,kb.fél éves,nem tudja valaki hol tudok hozzá másik kijelzőt rendelni!Nem törött vagy ilyesmi,de pici kockák láthatók a kijelzőben messziről nem észrevehető,de közelről nagyon látszanak!
Néha videofelvételnél becsíkozódik a képernyő,de ez nem érdekel mivel nem sűrűn szoktam vele videofelvételt készíteni,amúgy teljesen frankó egy készülék!
Van egy Samsung S3 GT-i9305-öm is,ezeket a hibákat leszámítva a Cubot-ról,gyorsaságban szinte leveri,az S3-at,csak a Samsungnak gyorsabb a GPU teljesítménye,szebb a kijelzője,meg másabb,de a Procija nem!
AntutuBenchmark-on teszteltem őket és a Cubot több mint 2000 ponttal jobban teljesített a Samsungnál,teljesen ledöbbentem, a tesztet végeztem más programmal is,ugyan ez az eredmény.Ez,hogy lehetséges? -
svgyula
addikt
válasz
csemeteim #1147 üzenetére
Szia!
Azért nem töltődik a telefonod mert nagyobb a navigáció+kijelző fogyasztása mint amennyit a töltő képes nyújtani!Kell egy legalább 2a-es töltő és képes lesz feltolni! Az én telóm is merül igaz minimálisat de ha kikapcsolom a navit akkor tölt igaz nem úgy mint a gyári mert az max 2 óra és feltolta max-ra jó! nem a cubot one-t de ez nem számít!
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Érdekelne hogy miért nem töltődik a telefon autós töltőről ha elindítom az SD kártyára telepített , navigációt.
Egyedi eset vagy másnak is így megy.
Mit kell tennem hogy töltődjön a teló.
Szívesen veszem a segítséget.
Köszönöm. -
válasz
FalconKnight #1145 üzenetére
Ok, köszi!
Írtam privit... -
Sziasztok!
Van egy jó barátom akinek van egy ilyen Ts7-es telója, de megsérült a kijelzője... én tudtam adni donort, viszont nem ismerek olyan helyet ahol ezt tényleg jól megcsinálnák neki. Tudtok szervizt ajánlani?
Előre is köszi.Üdv,
Smilecat -
Plavix
tag
Sziasztok! Kérdezném, hogy tudok androidot frissíteni a tronsmarton (glacier ts7)?
-
gradient99
tag
Sziasztok! Valakit esetleg érdekel a Tronsmart TS7 eladó komplett előlap, érintőkijelzővel együtt?
-
-
petri
tag
Sziasztok! Elnézést ha zavarok, de olyasmi történt, amit úgy gondoltam meg kell osztanom veletek. Volt ez a Zamárdi strandfeszt, ami ugye arról híres hogy sosincs strand idő.
Lányom is ott fagyoskodott meg ázkolódott. Reggel telefon (Cubot One) bekapcs, ébredés, stb, a telefon az elősátor tetejére került. Az eső megeredt, telefon ott maradt fél napot a víz alatt.
Eddig szét volt szedve, ma raktam össze, és eddig úgy látszik működik!
Erre nem fogadtam volna! Jó kis masina ez!
Örülünk!
Köszönöm a türelmet : Peti -
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Nagyon halk lett a hangerő híváskor, alig hallom, mit mondanak. Kit ajánlanátok hangszóró cserére?( mtk tool-al próbáltam feljebb húzni, de nem menti el a beállítást) -
svgyula
addikt
Szia! A telepített launcher beállítása után azt hiszem a home gombra felhoz egy menüt kérdéssel a művelet végrehajtása? és felkínálja a gyári és azt amit telepítettél. Ilyenkor kiválasztod a telepítettet és "pipa" a ne kérdezze meg többet majd a "mindig ezzel" vagy valami ilyesmi. Nem kell fagyasztani
, nyalogtni
a gyárit mert innentől a telepített fog működni a bekapcsolás után is. Én szinte mindegyik telómhoz az android 4.0-tól
a next launchert így használom és most a 4.4.2-nél is pontosan így müxik -
-
svgyula
addikt
Szia!
Nézted a másik meghajtót is? Lehet hogy root jog nélkül nem látod a telefon memóriáját! De biztosan a telefonon van valami kikapcsolva amit (mivel TS7 nekem soha nem volt!) nem tudok megmondani. Az "elmélet" szerint ha engedélyezve van az USB hibakeresés a telefonban akkor ad hozzáférést! Tehát ha rádugod akkor fel kell ugrani a telefonban egy kérdésnek (bár ez lehet, hogy nálad nincs) ez egy biztonsági kérdés. Vagy a lehúzható menüben ott kell lenni az USB kapcsolatnak!!!!! Ha nincs akkor valami nincs telepítve a pc-n próbáld meg felrakni a mobogenie-t a pc-re és ha rádugod a telefont akkor azon látod, hogy mit kell a telefonon nyomkodni ahhoz hogy kapcsolódjon!! -
svgyula
addikt
Amikor rádugod a gépre a telefonon feljön egy kérdés(már nincs nálam ez a telefon) ha azt nem "OK"-zod akkor nem lát tartalmat csak meghajtót. Ez ha? jól emlékszem a lehúzható menüben ott marad. A másik kérdés
a win7 nem írta ki véletlenül azt a hibaüzenetet, hogy a driver telepítése sikertelen? Mert akkor sem látja! Sok típusú win7 nem hajlandó kommunikálni androiddal. -
svgyula
addikt
Szia! A telefonon be kell kapcsolni az USB hibakeresést! A fejlesztő-i lehetőségek menüben találod.Ha nincs akkor a telefon infórmáció menüben elkezded egymásután tapizni a Build-szám nevű részen és már nem emlékszem hányszor kell tapizni talán 10x és kiírja hogy "ön már fejlesztő!" akkor lesz menü is.
-
Plavix
tag
Hí! Látom a telefont win7 alatt H: lemezként, de ha rákattintok, azt írja a win, h tegyek be lemezt. Mi lehet a baj?
-
svgyula
addikt
Szia! A "mókolt ROM" azt takarja amit a képeken látsz és leírtam ha az antutu valóban ilyen kevés pontot csinál akkor is ha a play-ról te töltöd le a legújabb verziót akkor nem az a hardver van a telóban. De lehet hogy egyszerűen szoftver ügyileg korlátozott szériát kapsz ami nem működött normál sebességen pontosan és ezért korlátozták. PL az overmax steel core tabletem anno' ilyen volt! A normál sebességre belőve 1/2 óra alatt
kifektette az akkumulátort. A mostani gépem ugyanolyan sebességgel fojtás nélkül 4-5óra üzemet produkál.
De simán ki tudod deríteni kibontod a plya-ról letöltesz egy antutu-t és futtatod ~17000pont környét produkál akkor jó a gép! -
FalconKnight
aktív tag
-
svgyula
addikt
Szia!
Hát kinek a pap kinek a papné nekem a lányaEzt nem venném meg inkább egy betárcsázós
! Több sebből vérzik az eladó listája is az antutu az MTK6582 legalább 17000 pont. A memória is kevés. Ezek 1/8 szokott lenni. Na meg a "7mm" vastagság
a keret az igen! akkor ha leveszed a hátlapot
Nincs kizárva az sem, hogy belül egy javított /szerelt cubot one van mókolt ROM-al!
Amúgy mindegyik tudja a 32 GB kártyát olvasni. -
Plavix
tag
Sziasztok!
Ebbe a telefonba New Tronsmart TS7 Glacier 32 GB ram mehet, vagy csak 16?
-
hunnia1969
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, az apróhirdetések közé feltettem egy Cubot One Silver 1GB/8GB 4x1,5GHz telót.
Üdv.
-
svgyula
addikt
Szia! Olvastad a végén mit írtam? Az lehet, hogy most nincs sok feltelepítve, na de mennyi volt? Hányszor frissítette magát? Ezek mind nyomot vagyis tárhelyet foglalnak abból a particióból amit a programoknak tart fenn a rendszer. Akkor is ha letörlöd! Vagy komolyan gondolta valaki ha újratelepít egy APK-t az pár mp alatt telepszik?
Egyszerűen megkeresi a volt telepítést és felülírja! Ugye ez azt jelenti, hogy a már meglévőt írja felül ami inaktív állapotban foglalta a helyet. Vagy meg kell próbálni valamelyik uninstall APK-t vagy a clean master-t telepíteni és ráengedni a rendszerre. Ja meg nem ártana a "china apk" takarítás sem pc.n keresztül az MtkDroidtools-al de ehhez kell a root jog!
-
Szaraz
tag
válasz
svgyula #1112 üzenetére
Szia!
Ezt mind értem. De nem sok program van feltelítve, másrészt zilipapa is hasonlóan járt, és neki a faktory reset segített ( #1097 hsz ). Nem particionálni akartam a telefont, csak megérdeklődni, hogy melyik könyvtárak lehetnek tele szeméttel ( #1094 hsz ), hátha az segítene a problémámon, hiszen jelenleg egy vibert nem tudok telepíteni újra, mert kiírja, hogy nincs elegendő tárhely ( pedig a viber telepítve volt, de ma reggel rákattintottam az ikonjára és kiírta, hogy az alkalmazás nincs telepítve ).
De ha így nem lehet kideríteni mi szemeteli tele a belső tárhelyet, akkor megpróbálom a faktory restet. -
svgyula
addikt
Szia! Nem a teljes tárhellyel van gond soha! A telefon alapból lefoglal PC nyelven meghajókat hoz létre a különböző egységeknek! Ha a "programok" nevű meghajtó 100MB nagyságú akkor és megtelik, akkor te hiába
törlöd le azt a részt amit a rendszer enged látni semmi sem fog változni!
Ehhez az egész telefont át kell particionálni! Ez pedig igen komoly ismereteke igényel mert egy roszzúl beállított partició vagy túlméretezett és tégla lesz! Igaz papírnehezéknek még jó!
Meg kellene érteni és most igazán távol álljon tőlem bármilyen személyeskedés! A telefon nem mindenható! Nem lehet PC-módjára használni! Ez android! Amikor feltelepítesz egy APK-t akkor az beírja magát rengeteg helyre DE minden induláskor (ezeknél még) betölti magát a memóriába.Ezt azért találták ki, hogy gyorsítsák a programok futását hiszen kinek kellene egy olyan telefon aminél a hívásnál kellene 20mp-et várni mire előjön a menü. DE a többi telepített APK is pont ilyen. Tehát azt kellene eldönteni MI AZ AMI TÉNYLEG KELL A TELEFONRA? A többit pedig adatok törlése-kényszeritett leállítás- ne figyelmeztessen pipa ki-eltávolítás. Még így is sokszor kell egy wipe data funkciót futtatni mert sajna ezek is hagynak szemetet maguk után.
Remélem segítettem. -
svgyula
addikt
ATTENTION This ROM is FOR OLD screen NOT the New screen for now i've not rom for NEW screen
ONLY MT6589T
Az MT6589=4x1,2Ghz ez tavaly szeptember-ig forgalmazták! 1280x720 kijelző felbontás
Az MT6589T= 4x1,5Ghz frekvencián fut, most is kapható 1280x720 kijelző felbontás
Az MT6582=4x1,2Ghz az átszitázott TS7. ez kb 3 hónapja tűnt fel érdekes módon a gyártói oldalon nincs ilyen ez lenne az "új" egy gyengébb felbontású kijelzővel azt hiszem valami 960x540
Felraksz egy antutu-t és kiolvassa ami a telóban van.
De ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal inkább bízz meg valakit aki csinált már ilyet! Tégla lesz a vége. -
Szaraz
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezt lehet telepíteni: [link] ?
-
petri
tag
Sziasztok! Szilikon tokot keresek, nincs valakinek felesleges? Köszi előre is: Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest