- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
petri
tag
Sziasztok!
Ha valaki tudná, kérem írja meg, hogy Cubot One telefonomba jó lehet-e a Tronsmart 7-ből származó kijelző?
Köszi előre is! -
petri
tag
válasz
kissmacs #1247 üzenetére
Szia!
Beállítások-Továbbiak-mobilhálózatok-Hozzáférési pontok nevei-katt a megfelelő szolgáltatóra(nálam voda)-Katt a vodafone előfizetésre-APN-t át kell írni: internet.vodafone.net
Ha ez van beírva, akkor műkszik! Itt pluszban van előtte a vitamax szó, az miatt nem megy! -
petri
tag
válasz
konigjanos #1219 üzenetére
Üdv!
Sajnos semmit sem javult! Mondtak olyat is hogy átvezető kábel hiba..... Ez mit takarhat? Eddig nem találtam hozzá alkatrészt. -
petri
tag
válasz
konigjanos #1219 üzenetére
Köszönöm, ha hazaért a lányom, kipróbáljuk.
-
petri
tag
Sziasztok! Egyszer csak elromlott a wi-fi, semmit sem csinál. Valaki esetleg tud tanácsot adni mi lehet a baj? Lehetséges hogy jó lesz még?
Köszi előre is! -
petri
tag
Sziasztok! Elnézést ha zavarok, de olyasmi történt, amit úgy gondoltam meg kell osztanom veletek. Volt ez a Zamárdi strandfeszt, ami ugye arról híres hogy sosincs strand idő.
Lányom is ott fagyoskodott meg ázkolódott. Reggel telefon (Cubot One) bekapcs, ébredés, stb, a telefon az elősátor tetejére került. Az eső megeredt, telefon ott maradt fél napot a víz alatt.
Eddig szét volt szedve, ma raktam össze, és eddig úgy látszik működik!
Erre nem fogadtam volna! Jó kis masina ez!
Örülünk!
Köszönöm a türelmet : Peti -
petri
tag
Sziasztok! Szilikon tokot keresek, nincs valakinek felesleges? Köszi előre is: Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest