- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deMarco
tag
válasz
feka007 #10251 üzenetére
két db 7600 gt van benn, és bár csak 800x600-ban AA és árnyék nélkül, de maxon minden más (textúra, effektek...). odaálltam a levelek mellé, lőttem direkt, hogy vajon kilyukad e, de ugyanolyan fekete kis folt textúrák kerültek rá, mint a CS:S-ben, amik az 5. lövés után ugyanolyan szépen el is párolognak. Szal csalódtam.
-
Laraxior
titán
válasz
feka007 #10254 üzenetére
Én is mediumon nyomom...mégis hatalmas élmény becserkészni a sok rizsazabáló koreait.
Amikor a légvédelmi lövegeket kell kiiktatni,most ott vagyok (másodszor megy a game)
mekkora feeling odacipelni egy benzines vagy olajos hordót..és messziről megküldeni egy távcsövessel,nem mondom engem is kilőttek amikor cipeltem...gondolom sokminden nem maradt belőlem
Szerintem egy játékélmény csak minimálisan köthető a grafikához.
Még mindig játszok az Age of Empires 2-vel pedig annak hol van a grafikája?Sehol.
Ha játszani akarsz vele úgyis fogsz,ha meg nem akko meg édesmindegy hogy 600ezres gép áll az asztal alatt vagy 50ezres.
megjegyzem nekem is csak 7900GS-re futotta..és a memóm is ma jön meg...egyenlőre 2x512...szal mire betölt megeszem a vasárnapi ebédem,de érdemes várni mert nagy game.
Az meg hogy a levelek 2-3 éve is voltak...vicces. Igen akkoriban az volt a very high..most eza medium szint,elképzelheted milyen a very.... -
Tigi
őstag
válasz
feka007 #10055 üzenetére
Érdekes én pont ugyanezt tapasztalom a Crysis-al.
Két fokozatban próbáltam eddig Normal és Realisztikus, de érdekes módon a koreaiak elég furán mozognak mert mikor elkezdek tűzelni rájuk az esetek 50%-ában vagy oldalra vagy felém kezdenek tolatni és beléjük is kell kb. 2 tár mire megmergáznak.
De a legjobb mikor 3x fejbelövöm és mintha nem történt volna semmi tűzel tovább.
Vagyis ez így nem teljesen igaz mert a sapkájuk lerepül. -
-
-
athomi
veterán
válasz
feka007 #9694 üzenetére
Hát mérnök létemre először én is forgattam a szemem a térképen rendesen, pedig nem csak a fősulin, de már a középiskolában is alaprajzok tucattjait rajzolgattam. Amúgy egy-két perc után teljesen átláttam, de ennek ellenére tényleg borzalmas és átlag ember számára jóformán használhatatlan...
-
Mr. Green
tag
válasz
feka007 #9683 üzenetére
Hát igen, a Bioshockot elvileg nem 1 jó kis horror-játéknak ígérték? Aztán pár perc játék után rájöttem hogy "csak" 1 szimpla shooter, néhány klassz 5lettel.
Azt hiszem most el fogsz küldeni a p@csbe, de az Airborne 1 rakás sz@r, a medal of honor sorozat leggyengébb tagja, szerintem! Bár kinek ez, kinek az jön be! -
TasiA
senior tag
válasz
feka007 #9683 üzenetére
Hát ja, elején szétcsúsztam, hogy milyen jól néz ki, aztán meg csak lestem mennyire gagyi az egész. Számomra meg ez a Crysis nagyon az! Kritikán aluli, hogy fél tárakat kell egy emberbe belelőni, hogy elszédüljön, pedig nem vagyok amatőr, elhiheted, hogy el is találom és nem a talpát lövöm.
-
rento
őstag
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
feka007 #9439 üzenetére
Az a baj,h ezeket a kártyákat nem erre a játékra tervezték!Pillanatok alatt lemegy az FPS!
8800GTX talán elviszi ezen beállítások mellett 2900pro nem hinném!Ha agyon van moddolva akkor sem!
4mag,2x8800Ultra SLi-ben és akkor a játék ára lemegy 2 forintra az alkatrészek miatt!
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
feka007 #8605 üzenetére
Ha már az nVidia driverek sebességét és a képminőséget tesztelgetitek, akkor előbb olvassátok el az Elitebastards cikkét, amely szerint szépen visszaköszönnek a régebbi 3DMark csalások, csak most a Crysis-ban, a 169.04-el (és talán a többi 169-es sorozatú driverrel is). Elég leterhelt az oldaluk, ezért nem biztos, hogy elsőre bejön, csak reload szaporán!
A lényeget azért leírom: a Crysis-specifikus optimalizáció valójában egy (újabb) csalás az nVidia részéről, mellyel a víz-tükröződések frissítését 3-ról 10 frame-enkéntre csökkenti, így kb. 7%-al gyorsabb lesz a driver, viszont a vízfelületen tükröződő árnyékok mozgás közben megnyúlnak/rondák lesznek (lehet még persze más csalás is, csak a cikkben egyelőre ezt találták meg). A képminőség (és vele a sebesség) változása könnyen ellenőrizhető, csak át kell nevezni a crysis.exe-t valami ismeretlen névre és úgy futtatni.
Ez a jelenség a régebbi driverekkel (pl. vistás WHQL driver) még nem tapasztalható - nem véletlen, hogy a marketingduma ellenére én még mindig a 162.50-essel nyomom xp32 alatt
Hozá kell tenni, hogy a 169.04 még az 'optimalizációk' kiiktatása után is gyorsabb, mint az előző WHQL, tehát érdemes lehet ezt a drivert használni, csak az említett módon (fájlnév átkeresztelése) vissza kell állítani a képminőséget az általunk elvárt/megkívánt magas szintre. Végülis minek küzdöttük fel a képminőséget xp-nél very high-ra, ha a kötsög driverfejlesztők tönkreteszik nekünk azt pár frame-mel többért, nemigaz? -
debut12
aktív tag
válasz
feka007 #8368 üzenetére
azt rögtön gondoltam. amúgy szerintetek mennyi igaz abból a pletykából, hogy az Nvidia kérésére dobták ki 1 hónappal később, épp a 8800Gt megjelenés időpontjában???
Arról is szól a történet, hogy direkt egy optimalizálatlanabb motorral adták ki a demót, hogy mindenki rohanjon, és vegye meg a brutál teljesítményű, viszont olcsó kártyát, így karácsony előtt????? -
-
Hun'reeth
őstag
válasz
feka007 #7505 üzenetére
Ráadásul ezen nincs fent a FarCry HDR patch ahogy elnézem. Úgy még szebb lenne.
(#7568) Apophis: ez igaz ha csak csak mediumon nézed a Crysis-t. Bár kétségtelen, hogy az FC a maga idejében nagyobbat ütött. Én leesett állal bámultam annó a képernyőt. A 9800Pro meg izzadt.
-
Apophis
őstag
válasz
feka007 #7509 üzenetére
Szvsz a FC sokkal nagyobb ugrás volt, nekem a Crysis csak egy FC 1.2-nek tűnik. Mondjuk hasonlíts össze egy Chrome-ot vele, vagy bármilyen játékot, ahol megpróbáltak komolyabb erdőségeket ábrázolni, ég és föld. A Crysisban a legszembetűnőbb újítás a sok effekt, a poligonszám és textúraminőség nem javult annyit.
-
Winner_hun
félisten
válasz
feka007 #7489 üzenetére
Nem ott, még előtte, amikor a lógatott ember után elenged a játék, amikor kel fel a nap, valami völgyszerűségben mész, látod a saját árnyékodan nagyon kiterülve, vagyis igen hegyes szögben süt a nap (illetve sütné a karaktert) csak hogy van egy hegy a karakter és a nap között, de ez a motort nem érdekli
-
Larry303
addikt
válasz
feka007 #7092 üzenetére
sajna egyenlőre dx10 ben nem tudok hozzászólni a dologhoz, (majd tán csütörtökön egy 2900xt vel) de nekem a 64bites vistán tán 1-2 fpssel jobban futott a game mint xp alatt...
persze az xp nem látta asz összes ramom, de elvileg szabad fizikai volt neki annyi, hogy elférjen...ahogy néztem 1GB körül evett nálam....amúgy kíváncsi lennék phs fórumtársak személyes tapasztalatára a 4 magot illetően....
-
haky
senior tag
válasz
feka007 #7092 üzenetére
Honnan tudod, h mennyi volt?
Az a baj, h megnéztem Vista alatt vagyis azzal kezdtem
. Így mostmár XP alatt puritánnak tűnt. Amikor maximum speed van akkor vista alatt megint csak van vmi plusz effekt...Az is tetszett!Sajnos XP-n kellett volna megnéznem és akkor nem vágyódni a "pici" szívem az effektek után!!
-
haky
senior tag
válasz
feka007 #7060 üzenetére
Szerintem az h dx9 alatt nincs köd vagy csak én nem láttam elég ok már bocs....Erőstsen meg valaki vagy cáfoljon...Vista alatt nekem amikor a felakasztott csávóhoz értem brutál sejtelmes köd volt high-on, illetve amikor üvöltött az a dög(csak a hangját lehet hallani) majd zajok és a fák úgy megdöltek mintha valami láthatatlan lény ment volna el mellettem..Na szóval ilyet én EXPÍ alatt nem láttam ugyanúgy high-on..1440x900-ban. Az pedig igaz, h XP alatt játszható volt még Vista alatt ...mit mondjak
vicc..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest