- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Próbáztad 128Mb-os karival? Elindult rajta? (vagy kivágott, hogy inkább kössél rá nyelet és kapáljad vele nagyanyád kertyét?) - A FEAR-ben volt ilyesmi: ha a textúrákat feltolom a maximumra, iszonyatosan elkezd szaggatni, alatta egy szintel "gyönyörűen siklik" (máramennyire az én konfigomon sikolhat
).
Bánná a fene hogynézki, akár textúrák nélkül is tolnám, csak menne elfogadható sebességgel - márcsak a játékélmény miatt.
-
-
Sh4rKy
senior tag
az ilyen mozgatórugók elég mocskos egy dologok
a béta az nálam mediumon 30FPS fölött futott jóval, jó sok dolgot high-ra állítva pedig 20-25 fps között szaladgált...
de teszem hozzá, a multiban le is van butítva egy picit, de mégis jobban eszi a gépet, mert kommunikálgat ide-oda, meg minden... szóval.. remélem egy olyan 5-10FPS-el többet kilehet majd hozni ugyanazon beállítások mellett a single demóból -
wwenigma
Jómunkásember
-
Foxmulder89
senior tag
Igen de miután beéred azokat akik elöl vannak, 25% körül akkor belassul
Megkell várni míg ők is kapnak adatot aztán töltheted megint, egyébként nem fake szerintem -
Spancer RE
aktív tag
Nekem tényleg komoly félelmeim vannak ezzel kapcsolatban
Az 1 dolog h ha letelik az a ~7 és fél nap elvileg felkerül a nagyobb oldalakra (fileplanet, filefront stb.) de azokis úgy meg fognak halni h az valami elképesztő és mi vagy bárki más kb. 1 nap késéssel fogja tudni nyúzni a játékot (mert annyi idő alatt jön majd le az a kb. 1Gb cumó a szokásos 20 perc helyett
) Már gyötörnek a rémálmok h a töltés csík 99%-nál megáll
(na jó nem is, de azért elég durva lenne)
-
Dawe88
csendes tag
Biztos csak véletlenül, de kihagytad, hogy SLI-ben!
whitezo88: Nekem USA base-n volt 40 egy az egyben ugyanolyan géppel, mint amilyen neked van. A 60 beltéren nem durva szerintem.
Keldor papa: Miért átlag eddig mennyi volt 59? Akkor a 60 elérése nem gy nagy feladat
Egy 20%-os átlaggyorsulásra azért számítok... -
donsergiooo
senior tag
..minden ember igaz a maga szemei elött! NEm hinném, h komolyan gondoltad a mondanivalód! Főleg mert bizonyított, h az egységesített shadderekkel jobban kilehet használni a karit mint az X1900XTX vertex és pixelshadderjével! Még DX9-ben is! Elhiszem, h nyugtatod magad, de a helyzet az, h a ref kari az 8800GTS és GTX!
-
Sirandrish
legenda
én AGP-rőlmég tavaj nyáron átáltam..a mostani procimat még 30K felett vettem mostmeg eltudm adni 5-6K-ért
Elég druva.
Sajna S939esben 4200nél nem nagyon an nagyobb ahhoz hogy AM2est vegyek ahhoz meg már lapot is vennem kell..és AM2es lap-be meg már nemnagyon van olyan ami DDR1es ramokat kezel ugyhogy akkor már ramot is...ugyhogy maradok a 3800v4200nél -
athomi
veterán
"És igen, szép is lesz."
A min. grafot meg erősen kétlen, hogy olyan szép lesz. Én már annak is örülnék ha az én konfigomon elfutna 1024x768-ban vhol low-medium beállításokon úgy, hogy nem megy 30fps alá. Mert 30Fps alat már nem nagyon lehet élvezhető sebességről beszélni. -
-
Bubanc
aktív tag
Gondoltam benézek a Crysis forumba hátha olvasok vmi érdekes fejleményről, most kicsit elbizonytalanodtam... most Te ugye nem a Crysisra írtad, h maxon 40-50 fps?? kiadtak vmi patchet??
nekem inkább 12-22 FPS hasonló géppel... bár látom szó van itt vmi Jericho ról, bocsánat a tudatlanságomért, de az is egy új játék?
-
debut12
aktív tag
Na ez az, szóval én se vágom, mi a gebasz forrása.
Amit viszont nem értek, egy picit húztam a kártyán 550/700ról 595/790re, de egy FPSsel sem lett gyorsabb.
Na erre varjatok gombot.
163.71-es drivert használok. Igaz mindent fullra állítottam az Nvidia vezésrlőpultján.
Nem lehet, hogy a 21"-os monitor miatt van.
Azt már megfigyeltem, régen amikor volt még egy 17"os monitorom is a 3D2006-ban közel több int 1000ponttal többet kaptam, mint a 21"on. -
pisti
őstag
Látótávolság szerintem nemigen befolyásolja a felhasznált memória mennyiséget, az fps-t már inkább.
De gondolj csak bele, nincs a memóriában az éppen nem látható terep, arébb mész pár métert, aztán elkezdi a vinyót túrni a hiányzó részekért, és ugyanez minden helyváltoztatásnál, majdnem játszható lenne a játék. -
T.Peter
őstag
Majd meglátjuk, hogy mivel megy jobban a végleges verzió.
Mondjuk én azért nem írnám le azt a 128/96 stream procit, mert mégis elveri(valamiért) a 320-at, ami az ATi-ban van(persze ez is játékfüggő). Az Nvidia féle szponzorálást figyelembe véve pedig tuti, hogy nem fog úgy menni a 2900-on, mint egy 8800 gtx-en, mert nem engedheti meg az Nv azt, hogy ő a szponzor, és mégis ATi-n megy jobban. -
Vistaboy
veterán
Hát ha valóban így lesz, akkor az ATI-nak komoly adu lesz a kezében. Hiszen a Crysis miatt sokan fognak VGA-t venni.
Most akkor járunk majd rosszul, ha megvettük a 8800GTX-ünket, erre kijön a végleges játék, és egy HD2900XT gyorsabban futtatja.Hacsak addigra ki nem jön az új NV.
-
Dilikutya
félisten
Olvastam én 9800Pro-t is, ami nem SM2.0-ás kártya.
No, meg is van, még én írtam be ezt:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz or AMD equivalent
1GB RAM
nVidia GeForce 6800GT/256 or ATI Radeon 9800 Pro/256
Microsoft Windows DirectX 9.0c compatible sound card
HD free space 16GBMondjuk ebből maximum az 1Gb-ot tudom telejsíteni, de annál nagyobb kísértés, hogy elindítsam
.
-
-
Haart
addikt
Így van 24 alatt nem egészséges, de ennek ellenére, nem illik azt mondani hogy egyesek nemtudnak úgy is játszani. Mert igaz hogy 24 alatt van az fps, de még nem szaggat, tehát egy ilyen lassulás figyelhető meg, ami még nem szaggatás(15-20fps). És így is még néhányan játszanak, ez tény. Egyébként én is kerülöm a 25 alatti fps-számokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest