- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
Bubanc #20360 üzenetére
Fc 2-ben az elején,amikor indult volna az első videó,elszállt az egész. Visszaállt 640*480-ra a felbontás. Előtte meg is fagyott a rendszer,csak a reset segített. Más fura dolgokat is művel,pl.:amikor húztam egy ablakot,ott maradt a "nyoma".
Átmenetileg egy AsRock lapom van,lehet ,h van hozzá köze,nem tudom...
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Bubanc #20317 üzenetére
Biztos lehetsz benne,hogy sokkal jobban fog futni,ugyanis hisz maga a Win7 megeszik 1/1,5GB ramot,a Crysis meg megint ugyanennyit,ami akárhogy is számoljuk 3/3,5GB ram.Én is pont akkor vettem a gépembe +1GB ramot a 2GB mellé mikor a Warhead-et toltam és sokkal jobb lett,de azért a 4GB még jobb lehetne.
-
maskimx
senior tag
"Sorry for the miscommunication, everyone. This note was sent out by the EA Store in error, as obviously the game is not available today. The download available today is simply the pre-load.
Pre-orders from the NA EA Store will go live at 10AM on 11/14. I'm looking into availability in Europe and will confirm that once I've got it.
Thank for reading,
Jynx"Ea fórumon, moderátor postja
-
Pala
veterán
Jaja, Jerichoról volt szó, még csak a demója jött ki. De van külön topikja is.
Crysis az nekem sem fut ilyen jól. 1024x768-ban teljesen maxon sajnos gyakran 20fps alá is esik a béta, mediumon többé-kevésbé jól fut, csak valamiért rendszeres swap-jelenséget produkál, be-beakad, olykor több mp-re is, amit azért nem értek, mert közben a vinyó led még egy pillanatra sem villan fel, tehát nem swapról van szó, de teljesen olyan. Remélem csak valami bug, és a végleges demoban már nem lesz ilyesmi.
-
Dilikutya
félisten
Ezzel csak egy baj van: elvileg másfél hónap van a megjelenésig, a béta pedig elvileg a jelenlegi állapotot hivatott tesztelni. A nagyközönség elé nem a korai stádiumban lévő dolgokat szokták tárni már, hanem olyat, ami közelít a véglegeshez. A bétaállapot amúgyis ezt takarja, tesztverzió, ahol már a végső dolgokat próbálgatják. A kezdetleges azaz alpha verzió.
Mondjuk Doom3-nál az alpha és a végleges között sem volt különbség grafikát és sebességet nézve, az összes differencia csak a két verzió közötti két év korkülönbség volt.
Erős a gyanúm, hogy ilyen lesz. Mondjuk nem tudom, mit törődök vele, a bétatesztelésre se tudtam jelentkezni, mert a valós konfigomat írtam be
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest