- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #3847 üzenetére
azthittem hogy pl egy weboldalra mindenki feltöltheti a saját képeit és azt jelenti.
azt a képet amikor nincs fegyver se azt sejtettem hogy nem ő printelte de tudod mit?én vagyok a hülye mert fingom sincs ésnem volt még szerencsém a játékhoz..te vagy itt az isten aki mindent tud és van jogod leb*szni mindenkit aki valamit esetleg nem tud...oh neheragudj nyalom a zsacsid...oh pliiiz bocsáss meg hogy ilyen hülyeséget MERTEM kérdezni/mondani...jahj szánom bánom...lehet fel is vágom az ereimet mert ezekután már nemtudnák nyugodtan élni..
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Jhonny06 #3699 üzenetére
[Jhonny06]
te vagy elöttem^^ -
Pala
veterán
válasz
Jhonny06 #3242 üzenetére
Amúgy a Crysis tényleg csak max grafikán (vagy ahhoz közelin) villantja meg oroszlánkörmeit. Külföldi fórumokon nem egy 12 éves pistikét láttam, aki 6600GT-vel, vagy hasonlóval próbálta a multi bétát, utána meg szidta a Cryteket mint az állat, merthogy ronda, meg nem is ezt ígérték, meg blablabla..
-
-
fpeter07
veterán
válasz
Jhonny06 #3044 üzenetére
Ezt töltöttem le, EU- UK-ról
-
vazimódó
senior tag
-
Vistaboy
veterán
válasz
Jhonny06 #1395 üzenetére
Körülbelül tíz különféle link és megannyi hsz. tanúsítja hogy NEM LESZ!
Sőt szerintem abban se reménykedjetek, hogy idén kijön a full. Hogy miért? Hát, mert ha mégis kiadják, akkor úgy járnak majd, mint a Tomb Raider - Angel of Darkness-el. Gyakorlatilag a játékot az eredeti állapotában lehetetlen volt végigjátszani, olyan bugos volt. Úgyhogy inkább tolják csak el 2008-ra (Addig talán lesz új VGA-m is), minthogy ilyen szutyokként adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest