- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Játékos
addikt
válasz
nsrking #16153 üzenetére
Nincs itt semmi baj! Én voltam a csapattársad, meg Balázs (illetve néha az öccse), és egyetlen üzenetet olvastam tőled, miután szétlőtted vagy 3-szor a társunkat, meg autóval elütötted.
Azt írtad, hogy van egy terved!
Ez jó! De ellenünk?
Na mindegy, legközelebb megpróbáljuk!
BÉKE! -
feka007
veterán
válasz
nsrking #16153 üzenetére
Hát akkor mi alapján ítéljünk meg, ha máshonnan nem ismerünk?
Ráadásul nem mi kezdtük a minősítgetést. Amúgy ez már baszottnagy OFF, úgyhogy inkább hagyjuk...
Egodumát meg hagyjuk már hogy ki ki szerint normális, ez senkit nem érdekel egy fórumon... Itt az számít, ahogy itt viselkedsz, nem az, hogy az xy szerint tök jóarc vagyok...Mod. egyébént amikor az előző hsz-t írtam, akkor még azt hittem te tk-ztál...
-
feka007
veterán
válasz
nsrking #16146 üzenetére
Hát te nem vagy százas
Talán nem a csapattársaidat kéne lőnöd, és akkor nem baszna ki a játék. Igen, mivel miután elindítom a szervet, én utána már hozzá se tudok nyúlni, legfeljebb betudom zárni, de nem tudok ott moderátoroskodni, és ezt Laraxior is tudja bizonyítani. Kértük is tőle a Mesán, hogy váltson mapet, de még azt sem lehet, szóval erről ennyit...
Tanulj meg játszani. -
Pala
veterán
válasz
nsrking #15733 üzenetére
Felrakod ezt, és szerintem te is kidobod a natural modot a kukába.
Teljesen új látványt kap az ember.
A napfény és a víz tükröződése a leglátványosabb. De a növények felületet és a fegyverek is szebbek lesznek.
Érdemes bemenni egy sűrű bozótba vagy aljnövényzetbe leguggolni és onnan kibámulni a tengerre. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
nsrking #15660 üzenetére
Hát igen, kipróbáltam, kb ég és föld, főleg a fényhatások megjelenítése, az átszűrődő sugarak, meg a stb.stb. A baj csak az volt hogy 15-20fps-el elég nehéz a KNH-t kordában tartani. Szóval visszakerült a high, viszont így mennyivel kevesebb élményt nyújt az egész játék. Vicc.
Lehet le is törlöm míg nem lesz egy 4870 gx2-őm.
-
Alpachino
veterán
válasz
nsrking #13632 üzenetére
Nem OC, hanem manuálisan tuningolt, vagyis én húztam fel idáig az órajeleket Riva 2.06-al.
Próbáld te is tuningolni a GT-det, a 700/1900MHz-et szinte mindegyik 8800GT viszi.
Bár a procid az nem tudom, hogy képes e menni 3-3.2GHz környékén, mert bizony ennél az órajelnél, már kell neki a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest