- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Játékos
addikt
válasz
pisti88+ #18859 üzenetére
[OFF]Picit vegyél vissza fater
Vegyelek vissza?
Dehogy veszlek!
Másrészt: ezt a kedvemtől teljesen függetlenül írtam. Te mondtad, hogy mennyivel lett több a villanyszámla, nem én. Tehát ha válaszolni akarsz, akkor nem az én hangulatomat fírtasd! Ritkán oltok le bárkit is, nemhogy Téged, vagy a Többieket! (Nagybetűvel...)
Béke![/OFF] -
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #18817 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, mert ha mindenki úgy gondolkodna, hogy minek fizessen érte, ha ingyen letöltheti, akkor nem Warheadeznél egy hét múlva a mentalitásotok miatt
Egyébként meg nem az "szikkadt aludoboz" volt az ok, amiért megvettem, hanem a multi, jóval kényelmesebb fellépni egy szerverre, és tolni amikor kedvet van, mint hamachi-val tökölni, meg 2v3-ba játszani... És akkoriban még nem is volt sok csíter mikor megjelent, ma már tényleg nem venném meg, ha a Warheadbe nem csinálnak vmit, hogy ne basszák el a sok nyomorék, akkor azzal együtt fogom eladni... -
Brumi˘
addikt
-
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #18597 üzenetére
ha ugyis 15* raktad már fel a gamet akkor egyszer felkell 16.-ra is
te nem vagy hajlandó újraindítani egyszer a gépet miattam, de tőlem elvárod, hogy másfél óráig telepítsek, miközben ti akartok mérni, nem én... Hát kösz, akkor erről ennyit...Majd ha egyszer újrainstallálom megint vmiért, akkor megmérem márcsak kíváncsiságból is
-
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #18594 üzenetére
Aha, kurva egyszerű 10 p-ig várni hogy letörölje magát, fél óráig míg felinstallálja, további fél óra a patchek telepítése, hát ma este kihagyom inkább bocsi...
De ha azt hiszed, hogy megfutamodtam, és most a kibúvót keresem, akkor csinálj egy visszaállítási pontot, rakd fel ezt a "szart" , és ha kész vagy, akkor löksz egy képet, aztán visszaállítod szépen a kis gépecskét és mintha mi sem történt volna... Nekem ez nem ilyen egyszerű...Ti akartok mérni nem én...
-
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #18577 üzenetére
Én is tudom úgy nyomni. Csak a >30 fps átlag az nálam már a szar kategóriába esik multiban... Ezért is játszottam szarul, mikor X2-m volt, és hirtelen megint jól, mikor 50-60 fps-t varászolt a 4870. Meg azért az extreme high az extreme nagy gépigény is highoz képest, ha jól sejtem, akkor abban játszod.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #18433 üzenetére
Nekem bejött...
Jó volt az első rész...csak kicsi nyomasztó. Engem a kutyák idegesítettek nagyon, hallottam hogy ugatnak és nem tudtam honnan jönnek. Az egész feelingje nyomasztó volt, de jól optimalizált, izgalmas játék volt, és nagyon hosszú. Bár én sosem könnyű fokozaton tolom a gémeket.
Megvan eredetibe bár még a multit nem néztem meg. -
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #18393 üzenetére
Pisti nem menj bele a vitába tök felesleges. Nem véletlen 15k-val több egy jobb GTX 260 OC mint a 4870...
Összehasonlitgatni tök felesleges. Azt se vitatom hogy ár/teljesitmény arányban jobb a 4870, 50-55k környékén nincs jobb kártya.
De meghúzva a BFG 260 OC 630p kap csak kevesebbet a MEGTÉPETT 280-nál!Ez azért csak jelent valamit.
Magyarul a megtépett 260 OC jobban megy mint az alap GTX 280.
-
feka007
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
pisti88+ #18329 üzenetére
még jó hogy a PhysXről van szó és nem az SLiről
Kihasználtam végre a 4 magot...
avit rippeltem 3GP-be hogy holnap ne unatkozzak a vonaton.
A Szanatórium című filmet ajánlom mindenkinek.Az egyik kedvenc színészem játszik benne,természetesen nagyot alakít,mint mindig. Peter Stormare. -
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #18308 üzenetére
Nem biztos...de ezt 60k alatt nem adom el így pár naposan. Ez tuti. 67-69k között kapható. Az egyik legdrágább 260-as a BFG. Beregisztráltam magam, és a kártyát is...24/7 tech support, ápgrédelési lehetőség és egyéb fincs dolgok...
GTX200 topikban van egy srácnak pont ugyanez a kártyája...a 280-hoz képest, persze meghúzva, átlagban alíg gyengébb Crysis-ban. -
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #18306 üzenetére
Vissza...
Nemsokáá kezdem a telepítést.
Lehet ma nekem nem lesz játék...
Az első benyomásom, hogy a hűtése profi, 40% default venti fordulaton idle 55 load 77 fokos.
60%-nál 47 fok, 65 fok.
Teljesítményről még nem tudok mit írni mert új rendszer kell.
A Kártya hatalmas nagy, van benne anyag, és közel sem középkategóriás kártya látszatát kelti, a hűtője kinézetre pedig brutál!
27-28 cm hosszú, tehát 3870 X2 hosszúságú, viszont jóval magasabb annál. Globálisan nagyobb.Nagyon kíváncsi vagyok...
mod: Lehet visszateszem a Vista mentést, utána driver install, aztán jövök játszani...be vagyok sózva.
-
Laraxior
titán
válasz
pisti88+ #18120 üzenetére
igazad van..szart sem ér.... elég 20 perc is ez mintha blend lenne....
-
Beowulf_78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest