-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Hogy tudok a játékban AF-et bekapcsolni? Driver alól nem tudom erőltetni...
-
veterán
-
veterán
-
feka007
veterán
Gyerekek, jó a gépem Hasít az X2 Este mehetünk gamelni
Csak egy formázás kellett -
fpeter07
veterán
válasz Neil Watts #16490 üzenetére
mivel jobb, újabb, gyorsabb ezért 4850
Amúgy az első mondat a Nah.. volt -
veterán
-
nsrking
senior tag
válasz Neil Watts #16488 üzenetére
Én 4850-et vennék az tuti.
-
veterán
-
Laraxior
titán
válasz Neil Watts #16486 üzenetére
Én meg azt nem tudom hogy jön ez ide a topikba?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
veterán
Nah...
Nemtom hogy most Sapphire 4850 512 MB legyen vagy 8800 GTS (G92)
Gianninál most nagyon best buy mindkettő... NEM reklám...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #16484 üzenetére
Miért használsz 64bites oprendszert? Nem elég a 32es? Én mondjuk meg vagyok elégedve a Vistával,legalábbis a 32bites verziójával.A 64bitnél is csak az volt a probléma hogy nem indult a Crysis
-
Beowulf_78
addikt
válasz nsrking #16483 üzenetére
Nem az a baj hogy közbejött nekik bármi...de az más ha idegből lépked valaki ki-be.
Mindenki!
Szombat éjszaka melózok, elhívtak "felügyelősködni" egy diszkóba, ezért éjjel nem fogok tudni játszani. Valószínű hogy Szombat nappal se.Sok a dolgom estig.
Egyébként ezt írtam a Vista topikba ami érdekes lehet az XP felhasználóknak....
""Mennyit is számíthat a gyorsaságban a Vista megfelelő beállítása...itt a példa.
"A Vista problémája nem kis részben percepciós. Ami igaz az igaz, a rendkívül hosszúra nyúlt fejlesztési ciklus végén a Microsoft nem tudott akkorát robbantani, hogy az egész világ szája tátva maradjon. Vagy mégis? A redmondi cég a napokban elvégzett egy fókuszcsoportos kutatást olyanok körében, akik bevallottan rossz véleménnyel vannak a Vistáról. Ezeknek az embereknek San Franciscóban bemutattak egy Mojave kódnevű asztali operációs rendszert, amelytől mindenki el volt ragadtatva, a pozitív visszajelzések aránya 90 százalék felett volt. Ezután a csoport tagjainak elárulták: a Mojave valójában nem létezik, amit láttak, a Vista volt."
Hozzáteszem hogy jó ideje Vista X64-et használok, de most 2 napig visszatettem az XP SP3 rendszeremet, mivel az SonyEricsson szoftver Update nem megy 64bit-en. Mit mondjak..úgy éreztem hogy az Xp olyan volt a Vista után mintha az olajozott fogaskerekek berohadtak volna. Alig vártam hogy visszategyem a Vista mentést.. Nem gondoltam volna hogy egyszer ezt is megélem, pedig idáig az Xp-t favorizáltam. Ezt mostantól más aspektusból fogom látni! ""
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #16482 üzenetére
Kár h hamar elmentek, pedig jól indult..
-
Beowulf_78
addikt
Eddig zsír a játék! 4-en kezdtünk abból 2 ember az első 10p kilépett! Arra kérem a csatlakozókat aki 10p jön csak az inkább ne is jöjjön mert nem látom szívesen! Mert ott a szerver már kezdtem belejönni...erre most áll a játék mert nincs elég ember. Sokáig nem várok már az tuti...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
feka007
veterán
válasz Játékos #16479 üzenetére
Enyémnél biztos nem mér pontosan, 100 fokon mindenképp kilövi magát a gép... Szerintem ezt még nem sikerült elérnem, de ettől függetlenül tuti, hogy eszméletlen rosszul skálázható a B3-as Q6600. Bár annyi mellette szól, hogy ez volt az első négymagos architektúra, és két összedrótozott Core 2 az egész
Mod: G0, jah úgy érthető, nekem B3 van[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Urak!
Indul a DM game! 6-7 jöttünk össze állítólag!IP: 5.235.218.201
-
Játékos
addikt
válasz feka007 #16478 üzenetére
Ebben tudod, mi a legviccesebb? Emlékszem, egyszer a vizes topikban volt egy nagy vita a hőmérsékletekről, meg a szenzorokról, és OC kolléga zárta a vitát, ami addig is nyílvánvaló volt, csak kellett hozzá a következő: A Coretemp nevű program írója (nem tudom a nevét..) nyilatkozta, hogy a hőszenzorok lófaszt se érnek, úgy, mint ezek a csuda progok, amik mérik. Addig (mikoris ezt mondta) egyetlen processzor esetében bizonyultak pontosnak a mérések: Q6600!
Béke!Szerk: pontosítok, mert utánanéztem: C2Q G0. Így pontos.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
feka007
veterán
Én régóta kételkedtem a Coretempben (volt, hogy X2 3600+-ra idle 100 fokot mért...), de mostmár tuti nem fogom használni... Beowulf ajánlásával megmértem Orthos közben a Real Temp-pel, és máris max 83 fokos 3,3 gigán, miközben a CT 127 fokokkal hülyített... Ez a progi nekem hitelesebbnek tűnik, mert nem 0,5 mp alatt hevül fel 65 fokról 126 fokra (progi szerint), hanem fokozatosan, és ott is pörög fel a venti, amire bevan állítva (85 fok), és mindig vissza is hűl szépen. Tehát hőfoktól nem fog meghalni a proc hamar, lehet, megnézem 3,4 gigán is, hogy mennyire stabil.
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #16475 üzenetére
Én benne vagyok! És ha minden jól megy hívok egy új tagot is!
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #16475 üzenetére
Nekem menni kéne aludni, mert 6-kor kelés, és megyünk AquaPark-ba... jobb lenne kipihentnek lennem, mert szokás szerint én fogok bal-elől ülni...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #16474 üzenetére
Azt már viszont ne engedd mert ott már károsodnak a magok!
Nem nyomunk Crysis-t? Az feledtetné a szomorúságodat! Sajnos csak most szabadultam fel a "teendőimet" illetően.
-
feka007
veterán
Most 126 fokot mér a CT! Beszarás
-
feka007
veterán
Egyébként ez normális, hogy kb. öt mp alatt felugrik a CoreTemp 98 fokra, és ott megáll Persze közbe prime95 megy tovább. Remélem nem lőttem ki vmi hőfok limitet, aztán mindjárt lefolyik a proci az alaplapról...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
-
keIdor
titán
válasz feka007 #16466 üzenetére
El kell adni a fenébe és venni valami 2 magost a helyére... játékra fölös a 4 mag. Többet érsz egy E8400@4,2GHz-el, mint Q6600@3GHz-el...
A jó G0-k is kifutottak már, szóval nehéz találni fasza Q6600-at már. Nekem ugyan van egy 3600@1,33V-os példányom, de nem eladó.Go for Wolfdale C0, E0...
Mod: Amúgy az E7200-al se járnál rosszúl... E5xxx-et még nem ajánlok, mert:
1. még ki sem jött.
2. olyan, mint az E2xxx széria is volt... olcsó, csak éppen -500-600MHz-el kevesebbet mennek a nagyobb cache-s példányokhoz képest... manapság minden proci egymás seggében van árban, meg kell venni az E7xxx vagy E8xxx-s procikat... amúgy nemrég láttam a PH-n egy fasza E6850 @ 4GHz 1,45V stabil darabot is... az se rossz, ilyenekre érdemes sztem lecsapni...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #16468 üzenetére
Én se állok sokkal jobban...a Rampage bios egyenlőre 1% előnyt se jelent teljesítményben nálam. Ez most vagy azt jelenti hogy profin belőttem a cuccaim fizikai végét , vagy azt hogy "adtam a szarnak egy pofont" ezzel a Rampage biossal.
Hagyd a f@szba a procit ne kínozd, mert sok az a hőfok nagyon...cseréld el. E8400-re,G0 Q6600-ra ráfizetéssel. Ma már kevéske az a 3ghz sajnos.Főleg úgy hogy a játékok se megfelelően támogatják még a 4 magot. 3,5-3,6ghz bőven elég lenne, amit egy G0 Quad tud, vagy egy E8400 ami viszi a 4-4,2ghz-et. Ha nagy részben játszol, vegyél inkább E8400-et, azzal talán jobban jársz, mint egy "zsákbamacska" Q6600-tal.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #16467 üzenetére
Autóval viszi, azt is ilyen 90 fokokon... Most éppen a cpu szorzót nem tudom beállítani a bios-ban
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #16462 üzenetére
Mert most nincs gond vele szted? Próbálom húzni a procit, adok neki 1,35 V-ot, Orthos még el se indult szinte, már kilövi magát a gép, mert elérte a 100°C-ot Még rá se tudtam nézni a CoreTempre... Sajnos én nem tudok mit kezdeni ezzel a procival, ezt nem tuningra, hanem alapórajelen való működésre találták ki, Keldor vagy te biztos tudna vele mit kezdeni, de így látatlanban nehéz, én meg ehhez kevés vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #16464 üzenetére
Ha más nem, és lesz valaki éjfél körül csinálok DM szervert. Persze ha legalább 4-en leszünk.
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #16463 üzenetére
Kéne játszani... most végre nem kell hírtelen vezetnem 600km-t egész este, erre nincs senki...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Beowulf_78 #16462 üzenetére
Van szerver egyébként?
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #16461 üzenetére
Nekem nem szólt...úgy látszik engem csak addig nyüstölt ameddig gond volt.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #16459 üzenetére
Beszéltem már vele... megy neki mind a kettő.
Most tuningol, mert kevés az a 3GHz már oda, csak az a baj, hogy B3 stepping... annak már kb. ott is lesz a vége...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #16459 üzenetére
Milyen lapban hajtja?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Beowulf_78
addikt
-
keIdor
titán
És SinglePlayer. Megyek is megnézem a Zombisat, hamár senkise multizik...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #16448 üzenetére
Elvette a kedved? Bhászky! Legyél Te is pro! Vagy a face szted így született?
Olyan érzékenyek vagytok néha! Nekem az se vette el a kedvem, mikor Beo már imádkozott , mert Te, meg a társad percenként "vadászott le" minket egy tetőről teljesen antijátékkal. Nem hogy kedvetlen lettem, hanem nyugtattam, és próbálkoztam tovább!
-
keIdor
titán
Nah... csak játszanék már a helyetekben...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #16449 üzenetére
Heee! Egyetértünk, de ismétlem magam:
"éppen ezért talán már 3-3-ba is belevághatunk felőlem". 4 fő szerintem is badarság hatalmi harcban!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #16447 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok...2-2be én személy szerint nem fogok csapatjátékot játszani!
Nekem unalmas. A játék értelme hogy a bázist felrobbantsd....ezt 2-2-be lehetetlen megcsinálni.Tehát marad a gyilkolászás és foglalgatás ami így dög unalom, és a végén nem nyer senki... akkor mi értelme a csapatjátéknak 2 fővel? Jobb a DM inkább 4 fővel.Számomra.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
fasza game volt...két hete játszunk erre bemászik egy pro...élvezetes volt...el is vette a kedvem a gecibe... köszönjük emese Maradok a single-nél
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #16446 üzenetére
Ez így igaz! Nekem személy szerint nagyon élvezetes a csapatjáték, éppen ezért talán már 3-3-ba is belevághatunk felőlem, de az baszott nagy lenne, ha lennénk vagy 10-10-en! Mondjuk ahhoz már elkéne egy igazi irányító, aki a stratégiát kitalálja.
Beszerveztem 3 embert, de 2 csak hétfőn, vagy kedden kapcsolódik hozzánk, Szabika meg már aktív (eredeti Crysisszal ), csak a hétvégén gyerkőcözik...
Jó lesz ez, mert egyre többen leszünk, és akkor majd lesz lehetőség nem csak éjszaka játszani.
Nem csak te vagy naplopó, én is sokat vagyok otthon napközben, mikor éjszakás vagyok pl.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #16444 üzenetére
Fater!
Az elmúlt napokból kiindulva mindenkinek a 20-21h időpont jó kezdésnek. Felesleges csapatjátékot indítani előbb. Csak én "lopom a napot", rajtam kívül mindenki melózik, és du./este ér haza. Csapatjátékba pedig minimum 4-4 ember kell. Múltkor Fekával nyomtuk 2-2-be és kurva unalmas volt. Hamar abba is hagytuk.
Amíg nincs 6-8 ember addig 4 ember elkezdheti a DM-et aztán ha csatlakoznak a többiek lehet Team játékot indítani. Tegnap a 17fps-emet leszámítva 4-en voltunk 02h-ig DM-be.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #16442 üzenetére
nemjutottam a végére ámos vótam,most van egy hét szabim
-
Beowulf_78
addikt
-
Laraxior
titán
Én is pont filmet chekkoltam
Banki meló Jason Statham*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Lehet jönni az Én IP-re..csapatgame...
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #16433 üzenetére
Lássuk csak...indítok szervert,ha leszünk legalább 6an Akkor már ketten vagyunk is...talán Crysis kölök is jön
Egyébként mi Pistivel ketten is tök jókat szoktunk játszani,csak neki most nincsen gépe.. holnap hozza a prociját,kicsit meg pörköljükJátékos: annyira azért nem. Az meg a másik hogy mikor meghalsz a térkép mutatja honnan lőttek le
Egyébként szoktam mozogni,általában egy embert lepuffantok utána odébb is állok,elég veszélyes dolog az ilyen Főleg ha nincsen many másik fegyóra[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz keIdor #16433 üzenetére
Nem az akarással van gond, hanem megyek melózni.
Laraxior
A campelés nem feltétlen azt jelenti, hogy elbójsz, hanem azt, hogy egyhelyben vagy. "Camp"-mint camping...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #16431 üzenetére
igazából ebben a játékban nincsen campelés,mivel van egy szkennered,szóval tudod hol vagyok,és olyan hatalmas a pálya,hogy van amikor nincsen értelme
De tény az ilyes típusú gamet preferálom De ez nem lehet baj
Ezért nem gamelek F.E.A.R.-t...kissé uncsi hogy van 6 halálom meg 8 megölt ellenfelem
Kb. az mint amit Te mondasz.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
keIdor
titán
Nem akarunk most kockúlni egyet?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #16427 üzenetére
Te olyan laza "háztetőről, hegyről Gaussal" kempelő tipus vagy.
Olyan ember meg a földön nincs akit ha mesterlövész távcsőves gauss puskával befogsz 50-100m-re, és meglövöd...elugorjon előle. Volt hogy ezért léptem ki a játékból mert meguntam, hogy ahogy "újraéledek" valaki leszed a tetőről gaussal.[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #16428 üzenetére
1280*1024. De a GT-től ne is akarjunk sokkal többet...
-
Laraxior
titán
válasz *Z/\ck* #16425 üzenetére
itt aztán cseszheted hogy csében pro vagy,kapsz valami nagobb páylát,ugrálhatsz össz vissza,a mesterlövészek kiszednek villámgyorsan autóból,heliből,replülőből,tankból
Választhatsz közelharcba valószínűleg nem bocsátkoznék... Nem vagyokaz az ugrabugra típus...próbálkoztm a F.E.A.R.-el is... nemigen jött be*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #16414 üzenetére
Értelek. Annyira nem sem fontos ez a DX10, de azért ha megtudod oldani hogy normálisan menyjen vele, akkor szólj mert az azért jó lenne!
-
*Z/\ck*
aktív tag
nem tudtok olcsón eredeti crysist?mert nincs 12e forintom és nagyon játszanék veletewk. 7év csés multal csak tudok kezdeni valami
-
crysis18
tag
válasz butcher eu #16419 üzenetére
nem kell 64-bites patch 1.2 és 1.21 legyen meg a páyacsomagok is kellenének
hamachid és skyped nincs?
ha nincs add meg az msnen címed -
butcher eu
senior tag
hol találok 64-bites patch-et crysis-hez?
-
Játékos
addikt
válasz fpeter07 #16417 üzenetére
Nem tudom, miért de végig 600-900-as pingem volt. Előtte még nem volt ilyen, legfeljebb 1-2 mp-re ugrott fel. Csak azért bosszant, mert olyan nehezen intéztem, hogy tudjak játszani, mire beleéltem magam, addigra meg feszt szétkapcsolódtam...
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #16414 üzenetére
Nekem semmi baj nincs az unlockerrel! Gyönyörűen futott!
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
hol találok 64-bites patch-et crysis-hez? -
Beowulf_78
addikt
Csak visszamentem DX9-be tesztelni mert nem hagyott nyugodni mi lehet a gond...
DX9-be minden oké 1440-be. 30-60fps között van high-ban tehát az Xp Sp3 jó. Vagy a hálózat, vagy a DX10 sufni tuning okozta a problémát. Sztem ez utóbbi. 1680x1050 high-ba is megnéztem és bár hogy mozogtam,lőttem 20fps alá nem tudtam levinni, de az átlag 25-30fps lehetett.Gyorsabb mint 1280x960-ba DX10 unlock módban.Nem fogok sufni tuningolni tehát XP alatt DX9-be fogom nyomni Vista alatt meg DX10-be...nem hiszem hogy bárkinek is 15-20% fel kellene áldozni a sebesség oltárán csak azért hogy változó napszakba játszunk. Főleg azért mert innen senki se 9800 GX2 SLI-vel és 3870 X2 CFX-be tolja, és a kártyáknak csúnyán odabasz a DX10. Többet ér a magasabb felbontás, és a high detail, mint az egész DX10 hóbelebanc. Persze ha fontosnak érzitek nekem mindegy, mert megyek vissza Vista X64-re. Csak azért kellett átjönnöm XP-re hogy a Maximus-ból Rampage Formula-t csináljak és az SE K850i-m megkapja a legfrissebb szoftvert.
Nem saját szemszögemből nézem a dolgokat hanem azokéból akik nem 60k+ kártyákon nyomják. Mert ha egy 3870 X2-öt ennyire megterhel a játék XP alatt DX10 fícsörökkel, akkor fingom sincs hogy egy Pl. G80-as nV kártyán milyen felbontásban mehet.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz nsrking #16412 üzenetére
Tényleg jó volt! Bár szoptam....17fps volt az átlag 1280x960-ba XP SP3 alatt... Akadt, nem tudtam rendesen célozni, forgolódásnál meg semmit nem láttam.Persze elkented volna a számat így is úgy is, csak így abszolút nem ment, talán kicsit jobban ment volna több fps van. Folyamatosan akadt...
Vagy az új 8.7-es driver, vagy az XP SP3 a ludas.
Vista X64 alatt 1440-be se akadt.
Mostantól a lapomat magázni szíveskedjetek mert Rampage Formula lett belőle!
Na mindegy...holnap visszarakom a Vista-t, aztán meglátjuk.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #16410 üzenetére
Jó meccs volt az tuti! A második mapon milyen aránnyal is lettem első? Csináltam képet csak véletlen megnyomtam a billen a power gombot és ez a xar meg ugye nem jegyezte meg... Asszem 130/40 . Nagyon ment. Kár hogy feka nem volt ott, kiváncsi vagyok akor hogy alakult volna a dolog.
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #16410 üzenetére
én bent vagyok gyere!! Gyertek emberek játszunk egy jót!
-
Beowulf_78
addikt
Mivel még nincs senki letettem tálcára... szóljatok ha jöttök. 10p hagyom még kb. aztán leállítom.
-
Beowulf_78
addikt
Lehet jönni kész a szerver!
-
Beowulf_78
addikt
válasz fpeter07 #16407 üzenetére
Köszi! Már megvan...
Csinálok DM szervert: Ide lehet jönni: 5.235.218.201 Ha elegen leszünk lesz team game is. 4 fővel nem fogunk team-et játszani.
-
fpeter07
veterán
válasz Beowulf_78 #16406 üzenetére
Crysis unlockerrel belépsz és mindent very highra állítasz, kivéve a látótávolságot ne mert az eszik rendesen nekem igy tök jó volt, utánna meg állíts minden vissza
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #16405 üzenetére
Én egyenlőre nem tudok menni mert a kliensem nem támogatja a DX10-et ezt írja ki kapcsolódáskor.
-
fpeter07
veterán
Amúgy ha vki csinl szervert írjon már egy hamachi nevet is mert meg vagyok zavarodva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja