- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Most mi a helyzet ezzel a procival
Megvette Zé
Mert lehet hogy engem is érdekelne
Bár az enyémre sem panaszkodok de addig amíg nem lesz normális hűtőm és nincs elég hideg nem tesztelek
Én meg lehet hogy veszek egy Maximus II Formulát
Nagyon kíváncsi vagyok arra a lapra hogy milyen, meg nekem fontos lenne a hangkari is ami hozzá van gyárilag -
lipi67
nagyúr
Köszönöm! Szerénytelenség nélkül mondom, van is mihez!
18-án 5éves házzassági évfordulóm lesz úgy, hogy mindet 1bevéve kb 7-8 hónapot taliztam a feleségemmel. Igaz, most erősen javul az arány, holnap elmén hozzá pár napra.Mire hazajövök a törpék is belerázódnak a suliba, s végigtesztelem ezt a procit.
-
lipi67
nagyúr
OK! Ma vettem p35DS4-et (rev 2.1) Korrekt. Vettem még 5300-as procit, kinmax 1066-os raokat hdd-ket stb.. Magamnak meg egy PowerColor 4870-es VGA-t meg egy HX 450-es Corsair-t. Kár, hogy el kell utaznom Szombathelyre, meglesném most, mit tud a vga..(melegebb jóval mint a vapor X)
-
jóvanna
elirtam
már az f10e van rajta,hamar lecseréltem.
nem ragaszkodom hozzá olyan nagyon.
ez is csak ideiglenesen van nálam,aztán mehet tovább.
majd megnézem mit tud ez a lap.
a tápcsati miatt egyből átkerült a hütő ventije a másik oldalra.
sztem tudni fogsz róla,ha eladó lesz. -
hát az az igazság hogy fejből nem mennek a p35 feszek.
a ds3p-t meg már eladtam.
sztem inkább a p35 topicban kellene kérdezősködni,nem a 8000-ben
azt kellene tudni,hogy mennyi a gyári valós,
és akkor kiderülne plusz vagy sem az a +0.25v
ET6 megmutatja.
elég logikátlan lenne,ha a 0.25v kevesebb mint a gyári fesz.
azért van a normal fesz,sztem az a gyári.
és arra lehet rápakolni.én meg összeraktam az "új" gépet.
-
-
-
Chaser
legenda
Csak lehet a procim nem lesz meg alájuk, még mielőtt beírtam volna a zárolást írt egy srác hogy vinné azonnal, először nemet mondtam de nem akarok segget csinálni a számból, ha küldi a pénzt akkor nem lesz mit tesztelni...
CHIPman: Német hűtők, az alsót azt borítás és ventik nélkül vettem, csak a réztorony, sztem is nagyon feeling romboló lenne köré az a köpeny, de lehet veszek köpenyest is hogy lássam milyen...az első lesz sztem nagyon tuti, az direkt HP-s, a hőcsövek közvetlen érintkeznek a procival, nem "simán" a réztalpban vannak, és persze a csövek rézből vannak, de nikkelezve,
-
Bagira01
veterán
Ha sokat foglakozol a géppel akkor mindenképp ott van a késztetés h fejlessz meg bújd az aprót. Az a normális user aki megvesz egy gépet x helyről aztán használja nem a napi hw árfolyamokkal bajlódik
Másik meg az h több öröme van annak a gépben aki vmennyire ért hozzá, és maga teremtette meg a rávalót, de több az idegeskedés/bukás is
-
kulerr
őstag
nnna én is így vagyok valahogy ...engem nem érdekelnek az autók (illetve csak addig h menjen) viszont ez...de ez legalább olcsóbb (mindig ezt mondom az asszonynak)
..legalábbis rövidtávon
(#5165) Bagira01 : ez nálad is csak néhány hétig lesz...aztán majd linkelsz valami i7-es eredményt és látni fogjuk az apróba h i7 brutál eladó olcsóbb i5-ös procit beszámolok
és helyreáll a megszokott rend
-
kulerr
őstag
...viszont most el lehet csípni egy-egy i7-es HW összetevőt jó áron...sokan azt mondják most érdemes i7-re váltani...ha meglesz az i7-es rendszer amit összerakok megnézem mennyivel ad többet a quadnál és ha jó áron lesz lehet elcsábulok...az is igaz h ezt a yorkit nagyon sajnálnám...te nem sajnálod a wolfidat?
(#5149) Bagira01: most nagyon jó áron ki lehet fogni én is ezt mondom...de 80K egy kicsit kevés nem?
proci (mondjuk egy C0-s 45K lap egy normálisabb:45-50K ram ha 3gb 13K ha 3x2 giga: 25K + kell egy hűtő is :~8K...ez összesen 110-130K..vagy én számolok valamit rosszul?
-
kulerr
őstag
nem rossz..én is lehet váltok de i7-re ha jó áron lesz..sajna most úgy néz ki elég borsosak az i5 procik meg lapok (legalábbis annak indulnak) biztos h nem szabad egyszerre megvenni...
A népszerűsége is árfüggő lesz. mert indulóban szvsz aki tud szánni lapra meg procira min 100-120K-t az i7-et vesz ...még legalábbis -
bizony,bizony...
ja...
és megérkezett minden alkatrész amire vártam.
nevesitsük őket:
- Q6600 G0 (nem sokáig lesz nálam,mert már meg van rá a vevőm)
- XFX 9800GTX+Zsubi : inkább rém,mint hős. mert akkor ahhoz az idiótához hasonlitanának,
ugy inkább vállalom a rém nevet.
de egy Ózdi mester jobban tetszen -
hackeeeee
Jómunkásember
-
azt azért nem mondanám,hogy kenterbe veri az egészet.
pontositsunk... vszinü 0.008V-al kevesebb kell majd a procidnak.
kb ennyi.tesztelem a lapot.
nem tudok neki 1.128v-ot belőni.
vagy 1.136 vagy beesik 1.12v alá és behibázik.
pedig sztem menne 1.12v-on.
LLC enabled-disabled mindegy.jó kis P45 DS3 lapom kéne ide.
mutatna dolgokat -
lipi67
nagyúr
"De ismerősek" -Ja! A végén kiderül, hogy az 1ik az anyád, a másik meg a nővéred
Nekem is táp kell!!! Nem jött össze a hx520-as, mire postázták volna..elromlottPont most agyalok, hopgy mi kellene, csak moduláris kell.
Van valami ami 12v-os ágon eléri a corsair szinvonalát?(#4817) akoska07: "ruhában nem nagyon ismerem meg őket.." -???Hát vetkőzz le,s rögtön beugrik, hogy a Bözsi meg a Mari!
-
jó cucc az.
annyira már nem kéne spórolni a fesszel.
huzd le róla a tápot és tegyél rá duracell-tköszi.
de inkább az i7-hez gartulálnál már....
majd lehet hogy nézek ebben is tuningot.vennem kéne vhol gyorsan egy Corsair 650-et normális áron.
mert a chifi sincs már itthon.#4781 bzs73 : nekem most van lehetőségem cserélni
és a trichannel is nagyon b@ssza a csőröm
na meg,ha már 4 mag,akkor bitang legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest