Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Na máris jövök egy tesztel.
3051mhz@0.912v
A helyzet az hogy a nagy vágyam hogy 3ghz-en 0.9 alá bemenjek.Na most smallfft megy is egy darabig 0.896v-on 3ghz de kilép mindíg a prime.Blend 1-2 perc után kilép,smallfft kicsit tovább bírja.Nem a magok hibáznak még.Legalább azok hibáznának de így nem tudom már mi van.Próbáltam ramoknak is egy kis+ fesz,meg csökkentettem is de ugyanaz.Ref-eket is próbáltam de semmi.Még a clock skew-t próbálom meg mert azok 0ps-en vannak.Vagy nem tudom.Ha kilép a prime,meg olyanokat ír ki hogy zárja be a programot akkor a fesz kevés ugyanúgy?Egyszerűen nem birom azt elérni ebbe a lapba hogy a magok hibázzanak.Ált ott van vége a tesztnek ha a prime kilép meg zárja be a programot.
akoska:Na grat a másik laphoz.Abba szerintem hasítani fog a proci.Csak p35.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi