Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát inkább ne is próbáld meg egy Quad-al én használtam egy UD3R.et Q9550.el! bekapcsolt LLC.melett biosban adtam procinak 1,325 ami win alatt lett 1,272 re blend iditásnál rögtön lement 1,264.re de elég sűtűn le esett 1,246.ra is! ha kikapcsoltam az LLC.t használhatatlan volt vagy csak brutálisan nagy 1,40.es procifesz el ami blend alatt 1,264.ra esett le! énis meg elégeltem ez miadt a lapot és 2.hónap használat után lecseréltem!

-
bzs73
őstag
Hát nekem is volt ud3r is és ud3p is.Mondhatom nagyon jól mennek azok a lapok de tényleg brutális nagy a dropp már nagyobb feszen és ingadozik is.Én ezért váltam meg tőlük,amúgy meg nagyon mennek.Hát york procinál még nagyobb a dropp.Ott képtelenség llc nélkül használni.
Aztán nézd meg hogy eltűntek a piacról.Sehol nem kapni őket pedig volna rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest