- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
Olvastalak, pont ezért is írtam be. Csak..
Ok, hogy most nem kell nekem, de ha majd kéne? Hol találok ilyen quadot?
Vagy elkótyavetyélem és szórakozok valami más procival kedvemre, vagy..vagy "csak" használom a gépet mint a többi normális (nem itteni) ember.
Ezen a gépen szinte még nem is csináltam mást tuningokon-teszteken kívül..Én is lépek majd hamarosan asszem.
Jó éjt!
-
barnam_
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
jo dolog is ez. mármint a csere-bere
Q8200esem fent volt majd 1 honapig, és csak akkor vitték el, amikor feltettem mellé a lapot is....lap nélkül esélyem nem volt eladni...
nekem sajna ennyi időm nincs rá , így nem olyan gyakran forgatom mint te
(3-6 honap között)
de erről a részlet dologrol nem is hallottam még
jo ötlet.
-
darál0w
Jómunkásember
ez nagyon jo...senki nem tudja
(#12544) lipi67 tudom én...megy ez szépen
muskinok meg...eddig nem volt velük baj..4 lapot jártak meg, igaz mind a 4 "intelféle" volt. 1 p31es, 1 p35ös és 1 p45ös giga meg egy p45ös asus. minden szépen ment...ebben meg...amit tudott és ugy is használtam a 1000mhz 5-5-5-15 1.9V..ebben meg 1000mhz 6-5-5-15 2V...szal csere...ezek meg tudják azt, mint a muskin és minimálisan kisebb feszen
-
darál0w
Jómunkásember
-
kimi02
őstag
Én is igy vagyok az E5300-as procival , teljesen mindegy , hogy milyen VTT-t állitok be neki nem reagál rá.
Ugyan azt csinálja normalon is mint 1.38v-on
Ezek szerint az 5xxx-es széria az ilyen.
Az enyém már 365-ös FSB-nél meghal
Meg nekem csak UD3LR-es lapom van , ami nem mindegy
-
lipi67
nagyúr
Szép eredmény! Most néztem egy 1,12v-os tesztet, egyelőre gyengébb mint F10c-vel, igaz, ezt csak összedobtam, az meg ki volt pécizve. [link]
Most már lassan lépnem kell, s holnap nem leszek. Leghamarabb csak este. Csütörtök délelőtt ha minden igaz, lesz időm ramozni. Csak tudnám, hogy mit nézzek meg..Meglesem a celleket és a teameket is majd külön külön. A baj, hogy nincs viszonyítási alapom, csak hozzávetőlegesen tudom, hogy mit mentek, sajna lusta vagyok, s rég nem írkálok fel beállításokat, eredményeket és nem nagyon mentek el tesztet se. (amit ph-ra hwbotra linkeltem, szinte csak az van meg a régieken kívül..)
-
lipi67
nagyúr
Jó lesz az!
Na..Iccaka nyomtam kicsit a hülye gépet, igy most újraindíthattam és felnyomhattam az F12-es biost. Persze előttegyorsan teszteltem kicsit, hogy legyen viszonyítási alapom (friss) Most csak 2 venti megy, zárt a ház, és 22° van a szobában. Minden fesz alapon, ill. visszavéve 0,992v-ra. Nem finomhangoltam semmit, nem full legjobb érték volt a cél, hanem a 2 bios közti különbség. Igazatok volt! 2FSB-z ilyen alacsony feszen is rányomott az F12 az F10c-re!
Íme:
[F10c]
[F12] -
B4l!nt
aktív tag
A hatásotokra én is kipróbáltam az f12-es biost. (eddig f10c volt).
Nálam (is) jobban teljesít. Hogy legyen egy eredményem is vele: 1,328@4400. -
igaz nekem a regebbi verzio van ( sima hyper 212) . de en is osztom a velemenyedet. Baromi jo ar/teljesitmennyel rendelkezik.
Nekem 50fok fole sose ment a cpum ( E8400 >3,6 on ) ugy , hogy padlofutes van a szobaban, es a gep kozvetlen kapja a meleget. A Plus verzio meg raadasul jobb is a simanal. sztem jol valasztottal. -
mindenki maga dönti el mit vásárol...
nem tudom mire képes az a hűtő,vszinü a közeljövőben nem is lesz tapasztalatom vele.
aki használja,saját elhatározásából teszi.
sem lebeszélni sem rábeszélni nem fogok senkit.
az,hogy nekem milyen véleményem van alkatrészekről...nem számít.
legközelebb nem irom le,és akkor nem fáj senkinek amit irok. -
gina100
tag
Igaz, hogy előzőleg hűtésről nem volt szó, de Te mit értesz extrém hűtés alatt, nem az itt felsoroltakat [link]?
Mert ha ezeket, akkor szj listában lévő eredményének hőfokai szerint, nem hiszem, hogy úgy hűtené [link].A rányított ablakos hűtés meg nem "bűn", sokan is csinálják, és ha jól emlékszem (?) a te processzorodról is volt/van fent ilyen link.
-
-
yolan
őstag
persze, ha biztos vagy a forrásban, ha nem én inkább nem szedem le, főleg nem flesselem azzal a lapot, ha netán valami silabizált cucc, nem kívánok szopni, dq6-al vagy extrémmel nem is tudom már melyikkel küzdöttem vagy 2 hetet mert valami nem volt 100-as a biosszal, dual bios meg baszott visszaírni a régebbi de jót, azóta inkább óvatoskodom még ha láma dolog is
-
lipi67
nagyúr
Hú..ez tetszik.
Ilyen kell nyárra. Én most kinlódok még a 2x1 giga team és a 2x1 giga CellShock ramokkal, kva hülyén mennek 1ütt. Az a baj velük (attól eltekintve, hogy az 1ik cell hibás), hogy a gyári feszük is kva magas, sok hőt termelnek, vastagok és fűtik is 1mást rendesen (cell 2,3V gyári , teamjaim 2,45v gyári)
2,1 alatt kell összehoznom valamit mert nyáron megsülnek 1más mellett, és így terhelik keményen az MCH-t, nem szeretnék annak is plusz feszt adni..yolan: Jól lemaradtam. Te mióta nyomod 5xxx-szel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged