Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hú..ez tetszik.
Ilyen kell nyárra. Én most kinlódok még a 2x1 giga team és a 2x1 giga CellShock ramokkal, kva hülyén mennek 1ütt. Az a baj velük (attól eltekintve, hogy az 1ik cell hibás), hogy a gyári feszük is kva magas, sok hőt termelnek, vastagok és fűtik is 1mást rendesen (cell 2,3V gyári , teamjaim 2,45v gyári)
2,1 alatt kell összehoznom valamit mert nyáron megsülnek 1más mellett, és így terhelik keményen az MCH-t, nem szeretnék annak is plusz feszt adni..yolan: Jól lemaradtam. Te mióta nyomod 5xxx-szel?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 7
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen kell nyárra. Én most kinlódok még a 2x1 giga team és a 2x1 giga CellShock ramokkal, kva hülyén mennek 1ütt. Az a baj velük (attól eltekintve, hogy az 1ik cell hibás), hogy a gyári feszük is kva magas, sok hőt termelnek, vastagok és fűtik is 1mást rendesen (cell 2,3V gyári , teamjaim 2,45v gyári)