- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor nem a stabilitás ellenőrzéséhez, hanem a táblázathoz.
ez a stabilitás dolog,ez egy elég érdekes fogalom.
anno amikor még amd vonalon tuningoltam erősen,socket 939
akkor nagy ivben sz@rtam ezekre a tesztekre.
azokkal a programokkal-játékokkal amiket használtam hibátlanul ment a gép.
egyébként ma is azt tartom,hogy akkor stabil a gép ha azokkal az alkalmazásokkal amiket használ az user,hibátlanul megy a proci ram egyaránt,akkor stabil a gép
ott és akkor.csak kitalálunk-kitalálnak mások,olyanokat,hogy ettől meg attól stabillá válik a cucc,ha x ideig futtatjuk azt a tesztet.vagy inkább ugy mondanám,hogy attól a teszttől majd jól eladható lesz a cucc.
arról nem is beszélve,hogy sokan fél óra prime után kijelentik,hogy prime stabil a proci.ugyhogy a Linx-től sem lesz full stabil a cucc,és az orthostól sem és az ibt-től sem.
amikor olyan procim van aminek kisebb a gyári órajele,pl E2140,akkor olyan 24/7 beállitásokat keresek erős órajel emelését szem előtt tartva,
amik mindenféle "stabilitás teszt"-től függetlenek.
nem is támaszkodom prime-ra sem.amiket meg kitalálunk.kitalálnak,az pedig jó szórakozás.
keresni azon a feszen,azokkal a feltételekkel a legnagyobb elérhető órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest