Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na,most van időm egy kicsi és visszolvasok.(hétvégén inkébb apa vagyok,meg 2 rossz kis törpe cselédje..)
(#1538) Aggregátor : Nem olyan bonyolúlt ez azért
.Bevallom,nem nagyon néztem,mert nem sok időm van magamra
.Deszkával meg úgy vagyok,hogy vagy belemerülök,vagy,majd ha lesz időm.Szerintem ez jöv.hét kedd körül lesz.Most oprendszert telepítek,s utána majd a ramtesztek(mit kéne beletenni ?,Nem akarom Ősembert hónapokig váratni.2hete itt a mushkin is)
Ami tuti:Tuningban jobb lesz.Láttam,sok p45-ös lap(vagy a tulaj..)szenved,s p35-ben jobban mennek a procik.Hát..A proci biosát 2-3percig néztem csak(van neki bőven),de szerintem:Jobban megy p45-ben,csak aprólékosabban kell beállítani,ezért a gyengébb eredmények ezekben a deszkákban.Majd látjuk,csak..előbb találjak egy rampárt,mert addig nem tudok tuningolni,elfogynak a ramjaim
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Bevallom,nem nagyon néztem,mert nem sok időm van magamra
.Deszkával meg úgy vagyok,hogy vagy belemerülök,vagy,majd ha lesz időm.Szerintem ez jöv.hét kedd körül lesz.Most oprendszert telepítek,s utána majd a ramtesztek(mit kéne beletenni ?,Nem akarom Ősembert hónapokig váratni.2hete itt a mushkin is)