- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
#97716736 #24732 üzenetére
Jó, persze tudom ott azért már más kategória... De itt legalább nem fagy ki a szerver és nem dob ki meccs közben és nem kapok 7 napos eltiltást a semmire. Igen, az hogy 7 napot kaptam az én hibám ezt elismerem, na de hogy a "semmire" kapok eltiltást azt nem nyelem le. Írtam supportnak, persze nem válaszolnak.
-
törölt tag
válasz
#97716736 #24666 üzenetére
Én is akartam Titan matricát
(#24676) Coccolino_O: Redditen többször is volt poszt hogy sírnak az x22 fórumon hogy megint elkapta őket a banhammer.
Meg írták hogy minden publikusan elérhető cheat előbb-utóbb belekerül a VAC adatbázisába és onnantól már egyre sűrűbben fognak lebukni ezek az oldalak.
Tökmindegy mennyire csalnak okosan, azzal csak az overwatch-ot kerülik ki.
-
-
Xero
nagyúr
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #24538 üzenetére
Én első nap megvettem a pass-t és a két plusz küldetés csomagot is és úgy kezdtem 5-el, majd rá két napra tudtam csak 1-et csinálni és azóta beállt 1 mission/2 napra.
Az elején engem is be kavart, de megmagyarázta saját magát a dolog.@#24538: Yep, ma csináltam meg a 8.-at.
-
SRII
őstag
válasz
#97716736 #24410 üzenetére
Ironsight, igen erre gondoltam, a left 4 dead ba még elmegy de itt azért pörgősebb a dolog.
észrevettem a terroristáknak kicsit másabb a fegyverkészlete mint az elhárítóknak, meccs közbeni vételnél.
pl: m4a44 ha jól hiszem van hangtompítós változata is, a terroristáknál nincs.Azt is észrevettem, hogy nem tudom a fegyver színeket megváltoztatni meg szinte semmit nem tudok, mert nincs semmim, ládákat kapok de 5e vegyem meg a kulcsot! lol
Lehet változtatni a golyók erősségén is? azt hiszem mit újonc nincs olyan fegyverem vagy golyóm mint a többinek, mivel egy tár mellkasba és nem halnak meg ezek a pro faszik, én meg egy lövés(nem fej)ráfordul puf és már halott is vagyok, nem értem, és még a felszerelésnél a mellényt sem engedi megvenni, (lové van rá)kicsit idegesítő ,hogy nem egyenrangú a dolog, ha így áll a helyzet.
azt hiszem jobban meg kell ismernem a játékot.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
#97716736 #24346 üzenetére
Ha ez nem elég, akkor van még YT channelje.
Síroook!
-
-
Skilly
aktív tag
-
Skilly
aktív tag
válasz
#97716736 #24302 üzenetére
Azt megis, hogy csinaltad? Vettel pluszba kampanyt? Nem ertem...
mate3553: Figyu, tenyleg nem ertem. Kiirta nekem, hogy 2 kampanyban van 2 kuldi lehetosegem, ami 4 kuldi. Egy kuldit csinltam es lezarta az egeszet? Ez miert van? Most igy, hogy vegyem meg a masik kettot, ha ott is lefog zarni, mert olyan kedve van a volvonak.
-
törölt tag
válasz
#97716736 #24285 üzenetére
Engem is betalált tegnap valami csutás paraszt hogy szerinte nem fair a trade amit kiraktam, ezért nyom rám egy -repet. Kifejtettem neki hogy hova tegye azt a -repét.
Pár gyereknek hihetetlen nagy pofája van csak azért mert sikerült anyuci bankkártyájáról lerántani egy késre valót...
-
-
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #24090 üzenetére
(#24091) csurenzoo: Bírom az ilyen idiótákat. Ezeken már csak nevetni tudok.
Amúgy ma jó volt a cs. Akartam DM-en csinálni a küldetést. Elkezdett keresni, de rohadt sokat kellet volna várni. Kiléptem, majd jelezte, hogy mm elhagyása vagy újra csatlakozás... Rámentem a csatlakozásra, erre kidobott főmenübe 2 óra mm tiltással
-
-
törölt tag
válasz
#97716736 #23955 üzenetére
Az egész csapat sokkal jobban játszik. Maikel miatt van egy agresszív AWP kontrolljuk ami eddig hiányzott, ezért tudnak új stratokkal próbálkozni.
Epsilon meg semmire nem fogja vinni ha ennyire nem képesek figyelni a DDOS-ra. Nem láttam még Epsilon meccset anélkül hogy SF vagy GMX ne lett volna DDOS-olva, ráadásul egy fix ötödik tagjuk sincs.
-
Stark1001
csendes tag
válasz
#97716736 #23933 üzenetére
Fraps által az előbb ez jött ki: 2014-11-11 15:51:37 - csgo
Frames: 14535 - Time: 120000ms - Avg: 121.125 - Min: 81 - Max: 149 . Sokkal folyékonyabbnak érzem a játékot, és lőni is egyszerűbb (bár ezt botok ellen mértem, szóval Multiplayer biztos kicsit darabosabb lesz). Lowon nem csúnya egyébként a játék, szóval a grafikai beállítást letojom, csak a játék menjen. Anno 1.6-tal sem a grafika miatt játszottam. Amúgy meg monitor váltás után majd kiderül, hogyan bírja a strapát, egyenlőre akkor marad így!Köszi ZeroDK!
-
fmx
aktív tag
válasz
#97716736 #23897 üzenetére
köszi,osztályozzátok is ha megkérhetném
köszi.
#ZeroDK Köszi,nemsokára csinálok egy videó tutoriált egy komolyabb moviemakingről ahol a frameket vesszük fel és virtualdubban összekrakjuk ez által elkerülhetőek lesznek a microlaggok és sokkal kisebb fájl lesz és még rakok be color packkot de hát ezeket olvasni lehet az utolsó fejezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged