- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
#57770240 #12234 üzenetére
Ma pubon lőttem az utolsó 5-re 4 noscopeot. Volt nagy ujjongás voicechaten.
MM-en ma összesen 4 noscope adta ki.
Ha egyszer ráérez az ember... Amennyire nem adta az elején a wp, annyira rászoktam az utóbbi időben. Kezdi már annyira adni mint 1.6-ban.
(#12255) Arkennys: Majd egy linket megköszönnék hozzá. Visszanézném, mert inkább játszottam.
-
-
Radnix
senior tag
válasz
#57770240 #11984 üzenetére
Csak a sima fps mérőt szoktam használni a bal felső sarokban, de akkor majd ha ezt észlelem, bekapcsolom a netgraphot, és megnézzük mit mond.
Mi az a choke veszteség és vagy loss és mit lehet vele csinálni, hogy jó legyen? Előfordulhat, hogy ezt az okozza, hogy pl valaki youtubeozik ugyan erről a netről? (bár akkor meg a pingem szokott megugrani többszázra...)
-
ch003067
addikt
válasz
#57770240 #11961 üzenetére
Sziasztok ! Leginkább Operation Phoenix, Operation Bravo és eSports Sima láda érdekelne.
Viszont ha van több eSports Winter és Offensive, Go Weapon Case van, akkor is megegyezhetünk.
Akinek van valami, legyen szíves felvenni steamre : ch003067hd
-
Slystyle
őstag
válasz
#57770240 #11895 üzenetére
Természetesen ezzel tisztában vagyok, de azért a mai trendet követve a F2P játékok terén... hát nem szeretném látni, hogy a Valve ilyen szinten gondoljon a CS-re is.
TF2-ben azért vannak jó online meccsek, párat néztem meg régebben ESEA-n, de tény, hogy nem örvend akkora competitive scene-nek, mint a CS.
Mikor anno megvettem az Orange Box-ot, akkor jobban tetszett a dolog, egy kis ideig talán játszottam is vele, de most, mikor november környékén újra felraktam, már csak szimpla káoszt láttam benne. Nem rossz játék, de a CS sokkal közelebb áll a szívemhez. -
Andris837
senior tag
válasz
#57770240 #11650 üzenetére
Bizony, ez nagyon jó kis meccs volt!
Most pedig megy a NiP - Team Dignitas meccs a CPH-n a döntőbejutásért, aki gondolja itt tudja követni: WiLD Coverage of CPH 2014
Az első map inferno volt, ahol hosszabbításban tudott csak nyerni a NiP. Pár perc és jön a második map.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#57770240 #11481 üzenetére
Jó lenne, köszi! Egyébként a 350 talán már nagyon túlzás, de abból kiindulva, hogy ezzel a régi vga-val is simán tartósan 200 felett vagyok, talán meg lehet a tartós 250-300 közötti is az új vga-val. Kicsit persze feljebb állítanám a grafikát, hogy a vga se nyaraljon.
Egyébként most "lecsövesedtem", esetleg akit érdekel láda egy ak-ért az szóljon!
Több ládát adok + 1 five seven-t!esports winter case 0.8$ 3x
CS:GO weapon case 2 0.11$ 3x
CS:GO weapon case 3 0.3$ 6x
Five-SeveN | Eloxált Bronz 0.8Üdv és bocsi.
(ha steamen rám kerestek akkor theprimz néven tegyétek és egy gymsharkos kép van kint avatárként)
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
#57770240 #11249 üzenetére
"A" pontot bevédve (Dust 2) egy jó AUG-os vagy AWP-s is okozhat meglepetéseket egyedül. Inkább az dönti el, hogy hányan mennek védeni egy pontot. Ha ketten tudnak jó crossfire-t alkalmazni egy kijárat után onnan nincs sok menekvés. Viszont ha van egy összehangolt T csapat az tényleg felülír mindent egy pályán. Füstöt felváltva használva előrehaladáskor van elég esély.
Azt bírom mikor dobja valaki a falsh-et, persze neki a falnak és visszapattan a saját csapatára. -
Xero
nagyúr
válasz
#57770240 #11249 üzenetére
Egyedül az A splitet nehézkes kicsit megfogni és a közt ha hullik valaki, de az sem vészes.
Mondom a példákat:
A hosszún jönnek a T-k. Már a flash-ek elárulják őket, így az egyik B-s kivált közre, a közön lévő pedig megy kodiakba. A röviden lévő behúzódik a plantra, ahogy a hosszús is, ha túléli. Amennyiben bombát látnak, egyből jön a B-s is sötétben, hogy ellenőrizze tiszta-e a terep. A közön lévő B-s már megy is fel rövidre, míg az utolsó B-s megy hátba hosszún. Ha kellően jól bírják az A plantosok, akkor a T-knek reszeltek.Ha röviden mennek, akkor ugyan ez, csak akkor ketten zárnak a hátukba.
B-re szintén kb ennyiből tart rázárni.
Egyedül akkor van gond, ha közön mondjuk ellövik a wp-t és jól smokeolnak rövidre és CT-re. Akkor biza nem lehet tudni merre mozognak igazán, így ketté is van vágva a két csoport.
-
Xero
nagyúr
válasz
#57770240 #11027 üzenetére
Rákérdezek már hátha más is belefutott így a nagy fogadások közepette lounge-on.
Egyes account esete:
Látom a tárgyaimat a fogadás ablakban, de amint rányomok a fogadásra dob egy hibaüzenetet miszerint nem látja az inventorymat, lehet, hogy üres vagy tiltott bla-bla-bla. Nyilván egyik sem igaz. Ez azóta van, hogy átálltak az új rendszerre és már a fogadás elején ki kell választani a tárgyakat.Kettes account esete:
Itt a lounge profilon látom az inventory tartalmát, viszont a fogadás ablak alatt nem jelenik meg semmi, így fogadni sem tudok, hiszen nem tudom kiválasztani az itemeket.Találkozott már valaki ilyennel? Természetesen böngészők teljes hadseregét végigpróbáltam. Három OS-en és három gépen is néztem. Mindenhol ugyan az.
(#11028) sebkri25: Ez egy jó kérdés. A rang nélküli account egy érdekes állatfaj. Nyilván a fő accountot nem nézi, miért is nézné? Viszont, ha sorozatban nyertél, akkor benne van a pakliban, hogy a fő accounttól magasabb szintre sorol be. Nekem is supremeket dobált. Ott is nyertem a kettes accounttal, szóval simán benne van a pakliban, hogy legközelebb globalok lesznek. Nem is nagyon akarok most azzal játszani, mert a fő accountom meg elég régóta mélyponton van dupla ak-n.
-
Arkennys
addikt
válasz
#57770240 #10962 üzenetére
Hát ha fogadsz valamire, a téted visszakapod a nyereséggel megfejelve, szerintem ez logikus. Az kevéssé, hogy a botok folyton offline vannak, így sem fogadni nem bírtam ma, sem kikérni eddigijeimet. Párszor mikor rá tudtam nézni, legalábbis ez volt, és most is perpill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged