-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
kiszi07 #7175 üzenetére
Today around noon Pacific Time an error on our servers caused several accounts to be erroneously suspended for a cheating infraction by our automated systems. The error has been detected, corrected, and all erroneously suspended accounts have been restored and are now in good standing.
We apologize for the inconvenience that it caused.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kiszi07 #6002 üzenetére
Régen CS-ben (1.3-1.6) is voltak azért jó csapataink. A FoP (3D.usa-t is verték egyszer), Team-Unity és az xDK is járt WCG-n ECG-n vagy ESWC-n igaz a kiemelkedően jó eredmény elmaradt. Említhetném még a hl, nF, X-plosive, Soul Almighty csapatokat.
CS:Source-ban az Ancients (régi klasszikus CS-sekből alakult baráti csapat) elég erős volt és bár a WCG-n szerencsétlenül jártak, az ECG-n abban az évben 4-ek lettek! Több volt bennük kár a WCG-ért.A Counter-Strike itthon ezreket érdekelt régebben és gyakoriak voltak irc-en a több százas csatornák is. Voltak idők mikor 32/48/64 csapatos lanokat simán rendeztek pár havonta itthon is. Rendszeresen. Ezeken lehetett szponzorhoz is jutni. Persze a 24/7-től nagyon távol vagyunk. Örültünk az egérnek/procinak/pendrivenak tárgyajándékként, de volt külföldi lan költségtérítése stb.
Sajnos a nagy scene életnek vége irc kihalt, clanbase bezárt a webes felület pedig nem igazán kedvez a dolognak.
Remélem a Góban lassan kialakul egy kicsit komolyabb közösségi élet itthon, bár nem látok sok esélyt rá hogy annyian legyünk mint régen. Átalakult a marketinggépezet. -
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #5630 üzenetére
Megmondom őszintén csak ránéztem a csoportjaimra és a legtöbb aktív GO playerrel rendelkezőt linkeltem.
De a lényeg, hogy itt érdemes esetleg elindulni, ha nincs kialakult team base.
(#5629) mate3553: Annyira nem idegesít a dolog, de ha minden kötél szakadna, akkor ott van még az ircwar lehetőség.
A leetway szinte halott, az esea-ért én nem fogok fizetni, a pubokat pedig kinőttem szóval a kör bezárult. -
Jim-Y
veterán
válasz
kiszi07 #5364 üzenetére
win8.1
Tunetek:
TS honlapjarol leszedve a friss verziot adminkent telepitve nem enged semmit atallitani a beallitasokban. Tehat amiket irtatok azokat nem lehet atallitani mert nem menti el. Emlekeim szerint ezt egy frissites (ertitek az egy perce leszedett friss verziot egybol frissiteni kell xD) megoldotta de nem vagyok biztos benne.Jatek elejen meg hallom a tarsakat bar olyan hangerovel hogy csak akkor hallom hogy mit mondanak ha zero hatterzaj van. Ha mar csipog a lerakott bomba akkor mar nem lehet hallani hogy mit beszelnek a tobbiek. Majd jatek kozben egyszer csak mindenki annyira lehalkul hogy egy szot sem lehet hallani.
Annyira meg nem erdekelt a dolog hogy orakat toltsek guglizassal. Skype a hulyesegei ellenere is jobb alternativanak tunt.
-
Mate
nagyúr
válasz
kiszi07 #5107 üzenetére
Kezdő packot tudok érte adni
Kezdő pack tartalma:
P250 | Fazetták
G3SG1 | Jungle Dashed
G3SG1 | Polar Camo
MP9 | Száraz Évszak
MP7 | Army Recon
Tec-9 | Tornádó
Dupla Beretta | Contractor
UMP-45 | Karamella
M4A4 | Sivatagi Vihar
Five-SeveN | Forest Night
SCAR-20 | Sand Mesh
Nova | Homokdűne
PP-Bizon | Sand Dashed -
kiszi07
senior tag
UI: elindult csgoban is a Signfrag másnéven Gather (Béta verzió) 1.6-ban nagy sikert aratott
Regisztrálás menete itt elérhető
Ha ez meg van akkor Webchat beírsz egy nick nevet és átírod a Channels-et #signfrag.go-ra és joinolsz! Itt csinálhatsz Auth-ot A chaten elérhető vagyok hEX névenHa bármi kérdésed van, írj és segítek akár steamen akár itt
Sok sikert és sok fraget kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest