- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz #97716736 #10083 üzenetére
4 db CS:GO fegyverláda
2 db CS:GO fegyverláda 2
2 db CS:GO fegyverláda 3
2 db matricakapszula
2 db Bravo láda
2 db Winter Offensive láda
1 db Esports láda
6 db Esports Winter ládaA legtöbb értéktelen gondolom. Skineket meg mindig totál unalmasokat kapok, csak amit cseréltem annak van értelme.
Xero:
Hány meccsenként vált rangot? Illetve honnan tudtad hogy már csak egyre vagy?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz #97716736 #10052 üzenetére
Írtam.
Konkrétan leírom hogy mik kellenek. Akinek esetleg van, írjon privátot.
Kizárólag Factory New vagy Minimal Wear állapotú érdekel.
AK Fire Serpent
AK Fire Serpent StatTrak
AK Black Laminate
AWP Graphite StatTrakBármilyen kés!
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
PeL
addikt
válasz #97716736 #9908 üzenetére
Mondom mióta belenyúltak a legutóbbi update-ben a net kódba azóta egy rakat f*s lett a hitbox meg szét lagolja, choke-olja, loss-olja magát egy csomó szerver. Úgy látszik így biztosítják maguknak a munkát folyamatosan a kóderek, ha egyszer javítanak el is kell rontani valamit. Tegnap több alkalommal is megesett hogy AWP-vel pontosan oda lőttem ahol láttam az embert, még a golyónyom is ott volt mögötte miután elmozdult a srác, de sértetlenül szalad tovább. Többször megesett hogy D2-n kezdés után kiálltam közre AWP-vel hogy ellőjem a kilépő sniperest, hallom a lövésem hogy eldörren de én feküdtem meg valamiért. Nem vagyok hülye, nem vagyok kezdő, láttam és tudtam hogy hová lőttem mégis én haltam meg úgy hogy (legalábbis nálam) én lőttem előbb. Ez összefügg nyilván azzal az anomáliával hogy futok be fedezék mögé de a srác ellövi a hitboxom és visszaránt ki a placcra hogy ott összeessek. Meg a másik kedvencem hogy AK-val rásorozok 2 méterről egy helyben kúpoló célpontra, tiszta vér lesz mögötte a fal ő meg vígan visszatunkol M4-el és én halok meg, látom kapott kemény 27 in 1-et.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #9854 üzenetére
Tudjuk, hogy nagy bizniszman vagy, de nem azon volt a hangsúly most, hogy 3-szorosa vagy több/kevesebb, hanem azon, hogy egyről a kettőre semmi sem változik meg, mindennek kell egy bizonyos idő, hogy kialakuljon. Ugyanúgy a matricák ára is ki fog alakulni IDŐVEL, mint ahogy meg tudja az ember szokni az alacsonyabbnál alacsonyabb érzékenységet is.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz #97716736 #9763 üzenetére
Infernon egyáltalán nem tolták rosszul. Mirage-n meg elpicsázták őket rendesen. Nem baj, nagyon jó látni, hogy van, aki megfogja őket is. Legközelebb jobbak lesznek, és a második hely is nagyon szép eredmény.
#9784: Mert nem hülye a Valve. Neki abban mi a profit?
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #9619 üzenetére
Hát nem tudom, aki vesz és végül nem nyitja ki valamilyen okból kifolyólag, akkor attól végül is behúznának x pénzt és nagy lenne a felháborodás. Amit írtam azt csak úgy gondolom, legalábbis így lenne korrekt.
Valami hivatalos infó kellene róla, de blog-on nem találtam semmit erről, csak ma hallottam az egyik caster-től, hogy meg fognak szűnni, de ez várható is volt. -
törölt tag
válasz #97716736 #9595 üzenetére
Még jó hogy tegnap előtt vettem 80 centért VP matricát, most meg 20 cent... Nembaj, vettem párat ingame majd meggazdagszom belőlük ha feljebb mászik az áruk.
Lehet már volt, de miért van most a játékosokon 3 füles? (Siberia a nyakukon, egy fekete a fülükön meg az alatt egy fülbedugós.)
-
lemusz
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz #97716736 #9473 üzenetére
De amúgy d3ban adtma el itemeket ott is van ah, ráadásul ha paypalra kéred kia pénzt akkor automatikusan -1 euró. De ilyen adózás még ott sem volt, beírom mennyit szeretnék kijön h akkor mennyibe kerül, elszégyellem amgam és berakom sokkal olcsóbban.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #9473 üzenetére
Szerintem mindegy hány csatornán nézed egyszerre. Ma én is eljátszottam, pontosan 9 partner csatorna volt megnyitva (tegnap is 3 különböző meccs ment Twitch-en, 4.-et pedig GOTV-n keresztül néztem), de hiába, mert mikor hazajöttem, az egyetlen új item a raktáramban egy Phoenix láda volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest