- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
-
regener
veterán
válasz
okipoki #19760 üzenetére
Ha küld steam offert (ajánlatot) ,akkor csak abban az esetben fogadd el ,ha nem küld neked semmi tárgyat ,csak egy szöveget ír be ,hogy 50eurot adok a X skinedért. Nem minden privát profilos scammes.
Ezt te sem gondoltad komolyan.
(#19765) okipoki
Az első hosszú mondatot, a másik mondat csak véletlen maradt ott a végén. -
törölt tag
válasz
okipoki #19558 üzenetére
De most te ennyire elvagy a fokozatokkal? Ha a Redline is Ipari fokozatú lenne, lecserélnéd? Kit érdekel a fokozata, nézzen ki jól, aztán a több nem lényeg.
A másik persze hogy nem érte meg. Jelenlegi árakkal kell számolni. Amikor te cserélted, buktál rajta szépen, az hogy most később mennyi lett az ára lényegtelen. Én is cseréltem 35€-ba egy m4-et, most meg már 170€, és akkor akivel cseréltem rosszul járt?
Nem! Mert mikor cseréltünk 1:1 árba volt mind kettőnknek, én meg később jobban jártam, mert emelkedett az ára, és még fog is.
Máskor majd tanulsz belőle. -
Coccolino_O
őstag
válasz
okipoki #18959 üzenetére
Nos, csak hónapok kérdése, hogy felmenjen, mennyivel, azt nem lehet tudni. Azért ha olcsón veszed meg, és türelmes vagy, lehet azzal is kaszálni.
Lássunk egy példát, hogyan működik ez a gyakorlatban, miért kellenek hónapok. Adott xy matrica, ami 0.10-en áll. Megszűnik a vásárlási lehetősége. és felugrik 0.50-re. Nosza, a sok Józsi gyorsan feldobja az összes matricáját, egymást túllicitálva verik le az árát, hiszen itt a gyors meggazdagodás ideje!
Ezért kell várni hónapokat. A sok türelmetlen ember miatt.
#18964: Már hónapokkal ezelőtt láttam ezt a videót, nekem Sly linkelte még, ha jól rémlik.
Többiek: Biztos mindenkit érdekel, hogy kinek mekkora a pénisze, meg hogy kinek ki a haverja meg hol admin, csak baromira nem ide tartozik a téma. Szóval ezt máshol tessék megvitatni. Köszönjük.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
okipoki #18015 üzenetére
Nem is értem miért nem bannolják ezeket. Nekem is jön napi szinten kb. 10-15 barátfelkérés a Csgolounge-os csereajánlataim miatt. Ugyanez, fake linkek..törlöm őket meg megy a report, de sokat úgy sem érek vele
Legszebb mikor néhány napja 10 percen belül két magyartól is jött ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest