- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VitaD5
tag
válasz
#97716736 #22422 üzenetére
Köszönöm a bókot! Kemény munka. Ugyan nem fizet úgy, mint egy képviselői állás, de megteszi. Amúgy, csak a keresőbe beírtam pár szót a #17719-es hozzászólásomból, mert arra emlékeztem, onnantól kezdve már nem volt nehéz kikeresni az utolsó kommentem. Nem kell ide régészet.
Valahogy bekellett pótolnom a kb. 2 000 hozzászólást, hátha volt valami "létfontosságú" CS: GO-s iromány, de a monitoros kommentek után nem nagyon találtam ilyen jellegűt, vagy csak nem vettem még észre.
-
htc07
addikt
válasz
#97716736 #22318 üzenetére
szerintem ez is olyan, mint a borítékos cucc, hogy megveheted ha akarod. kétlem hogy mindenki hallaná, mert egyrészt az rohadtul idegesítő lenne, másrészt ha két külön ember külön albumot rak be, akkor mivan.
(#22289) vorosmarti
[link] ilyen amikor boríték jön (a ládáknál felül)
felmerül a kérdés, mikor lesz olyan update, ami a játékot (esetleg játékélményt) fejleszti, és pl. az oroszok kapnak saját mm szervert, vagy ha átállnánk esetleg 128tickre és nem kapnánk a fejeseket olyan lövésektől amiket olyan helyre céloztak még 2 másodperce hogy közben 50 méterrel arrébb mentünk már
kajak az egész játék kezd tf2 lenni.
-
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#97716736 #20974 üzenetére
Nem, alapból nincsen ott semmi, csak maga az ajtó. Source-ban viszont ki volt résnyire nyitva az ajtó, és látszódott kicsit a bojler. Legalábbis nekem így rémlik.
Conszi: Gratulálok, egy állat vagy.
De jó lenne, ha én is értenék ennyire a piachoz. Marad a várakozás, hátha felmennek a buzi dobozok árai.
-
laceszgamer
addikt
válasz
#97716736 #20788 üzenetére
Hát ha a PCI slottal van valami akkor az tényleg elég érdekes.
Mindenesetre nézz körül BIOS-ban nem-e csak beállításokban lesz valami, pl. le van fogva a slot sebessége ( nem mintha sokat elhetne halani iylesmiről de 1000 ből 1... ) illetve a szokásos, kis portalanítás, hátha csak ennyi gond.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #20776 üzenetére
Map előtöltés be van kapcsolva?
Nálam vékonyka a cpu (i3 2105), és a gpu (750Ti oc) sem a top, a winyóról (wd green) pedig nem is szólva. Ha mindent elengedek, akkor 400-500 között ingázik 1024-en, de a 250-t mindenhol tartja. Lehet nem lenne hülyeség neked sem fix 257-re beállítani és jónapot. -
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #20677 üzenetére
Ha most totál alapra vágtad a BIOS beállításaid, akkor érdemes lenne megnézni (Windows-ban is), hogy nincs-e bekapcsolva egy olyan funkció, ami által az OS szabályozhatja a CPU teljesítményét.
Primz: Mellette még talán aktívan is kell stream-elni, talán valami heti fix időt. Ebben nem vagyok biztos, de a Twitch a barátod, biztos van valami leírás róla.
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #20659 üzenetére
Proci használatot monitorozd. Nekem is ez volt C3-ban, futottam, minden smooth volt, de ha elkezdtem lőni vagy elkezdtek rám lőni (főleg vízben) akkor fps eléggé drop-olt. Bár oda már alapból kevés volt a procim, de azért még elszaladgált 120fps körül. Drop meg változó volt, akár 20fps-re is be tudott esni (főképp vízben és főképp egy pályán, a többin nem volt vészes), de az már a szegényes optimalizációnak is köszönhető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest