- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladegery
senior tag
"Én tök abban a hitben éltem, hogy DM csak aim gyakorlásra jó (tehát m4, ak, pisztolyok, awp)"
Van aki nem csak ezekkel jatszik es akkor gyakolnia is kell veluk. Amugy meg van aki arra megy hogy nyerjen, mert tolja fel az achivementete, persze ha a beepitettrol beszelunk. -
-
Xero
nagyúr
Én csak mosolygok a "gamer" füleseken.
Van egy kedvenc storym:
Vzsryl-al játszottunk mm-ben, majd már sokadjára lőtt el minket a srác ugyan úgy. Teljesen lehetetlen helyekre belőtt egyből. Mint utóbb kiderült wh volt, de ez mindegy is.
Szívtuk kicsit a vérét, hogy ezt mégis honnan tudtad kis barátom? A válasz az volt, hogy Siberia. Én csak röhögve ennyit írtam: "I see now. So the new clown headphone series can reproduce the walking steps too! Great!"Utána lehoztuk a meccset, de minden egyes fragnél nyomtuk a Siberia! Felkiáltást.
Mondjuk akkor kicsit lehet elvette Vzsryl a kedvét, amikor közölte, hogy az ő fején meg Denon D1100 van, ami már nem egészen egy liga azzal a karácsonyfával.
-
pr1mzejEE
addikt
Haha, ez a codos korszakot juttatta eszembe, ahol azért eléggé sokat flamelnek és ott volt olyan, hogy lowoztak, easyztek meg minden (végig), majd a másik mapon, ami mondjuk a mienk volt nagyon elvertük őket és olyankor szinte mindig írkáltam tök alattomosan, hogy "pls play guys"
, meg stb és ts-en nagyon nevettünk
meg persze váltottunk a low fegyverekre és apróztunk közelharban is, de az ilyeneket nem tudom sajnálni, abszolút megérdemli. Érezték a szeretetet
-
Mate
nagyúr
Nekem elmúlt 3 hétben ezeket dobta. Alul van a legfrissebb.
Bravo láda
Mp9 száraz évszak
eSports láda
Lefűrészelt csövű Sugárszennyezettség
eSports láda
Bravo láda
eSports láda
Negev Pálma
Bravo láda
SSG 08 Lichen Dashed
eSports láda
AK-47 | Ragadozó
CS:GO fegyverláda 1. sorozat
XM1014 | Sztyeppe
Five-SeveN | Anodized Gunmetal
eSports láda
Bravo láda
CS:GO Weapon Case 2
M249 | Blizzard Marbleized
XM1014 | Sztyeppe
Bravo láda
Bravo láda
Sleeping Dogs™ Bónuszcsomag
XM1014 | Városi Perforált
XM1014 | Városi Perforált
MP9 | Száraz Évszak -
Xero
nagyúr
Én is mindig B-t fogom ha csak lehet. Az első fél percben ha nincs akció akkor ketten fogjuk.
Ahogy beérek megy a füst sötétbe, és utána heg. Ha van pénz nálam is játszik tűz mélyen, majd ha elment a füst, megy rá a társ füstje.
Ez után vagy a társ vagy én átmozgok B kapuhoz, hogy rálássak közre, így a középen tanyázó wp is be van védve.Infin szintén B-t szoktam fogni. Ott egyből két heg le banánba, majd 1:40-nél első füst a bejárathoz, majd ha vége mehet a másik. Ha van fegyver, akkor 3-astól és CT-től fogjuk, vagy tekercstől és CT-től.
Ha nincs fegyver, akkor megyek ninjaba jobb sarokba, vagy beülök a halak közé. -
Mate
nagyúr
A rang és a tudás nincs szinkronban. Engem is sokszor csalóznak le, ha jól megy. Aztán végén meglátják a rangomat és már nyomnak is fel, mondván jobb vagyok mint a rangom....
De szép volt múltkor az a srác is, aki wh-zott és minden körben mindig ugyan abba a sarokba beguggolt. Első két körben ki is lőtt onnan, harmadiktól kezdve viszont tudtam, hogy ott van. Így hát falon keresztül mindig lelőttem.
Erre írta, hogy ő is WH-zik, ennyire ne csináljam már feltűnően
-
Az asztali gépem a TV alatt van a nappaliban. Ide több nem fér, meg ugye annak kellene külön monitor, stb.
A dohányzóasztalon a laptop kellemesen elfér, 2 hetente pár óra CS:GO-zunk, arra megfelel így.
Nem nagyon szoktam itthon dolgozni, így nincs szükséges a szeparált munkagépre szerencsére, ha meg kellene, hazahozom a céges notit, bár erre 3 éve nem volt példa -
-
Arkennys
addikt
Én ragaszkodok hozzá ezek után is, de a lehetőséget kihagynám
Én azért win telepítésen kívül használom még pár dologra, fel se merült bennem, hogy fölösleges. Mert nem az
szerk: én pl filmeket kiírogatom lemezre, aztán elfér polcon, meg ha felgyűlik a most épp nem kell-de még kellhet anyag a gépen. Erre, na meg ezeket beolvastatni pl elég gyakran használom
-
Lacccca87
addikt
Tegnap mi is belefutottunk 2 be. Vicces volt mert az ellenbe volt a mi csapatunkban játszó játékosnak ismerőse (kicsi a világ) 2 is de kevésnek bizonyult mert a 3. játékos inkább nyerni akart mint fairplay-t így nem sikerült kidobni a csalókat.
Már az elején is furcsa volt a 2 csaló de amikor véletlen előtte az egyiket falon keresztül az egyik csapatársam elkezdett pofázni hogy WH-znak nálunk és ha nálunk van csaló akkor ő is csalhat....
Szeretem az ilyen mentalitást.Persze infernon -t oldalt begyűrték így aztán CT oldalon látszódott hogy kikapcsolták egy időre miután ugy gondolták nem fogunk 10 kört hozni és fix a win, hát meglepődtek hogy milyen nehéz csalás nélkül játszani aztán egyenlítéshez közeli állapotba megint katt, és jöttek a nagyon jó megérzéseik illetve 1 hit fejesek futásból.
Egyik gyereknek az accountja egyébként VAC bannos, valszeg 1.6-ra vagy CSS-re kapta.
Report természetesen ment.Komolyan mondom lassan nem azon kell gondolkodni hogy milyen PC-t vagy perifériákat kell venni a jó játékhoz hanem hogy milyen HACK/Cheat-et mert erre halad az FPS része a multiknak.
-
Arkennys
addikt
nekem mostanság fagyások randomban vannak, ami élvezetessé teszi, valamint néha "teleportál" egy-egy ember, akár ellenfél akár tőlünk. Többiek nem, rendesen haladnak, így gondolom, nem ugyanaz a dolog okozza. Olyankor vagy eltűnnek-feltűnnek, vagy lábmozgás nélkül siklanak picivel talaj fölött. Mit raknak ezek a frissítésekbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest