- Letiltás - hogy is van ez?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Premier módról levették a trustfactort szerintem, nem mostanában hanem kb a legelejétől kezdve, mert már akkoriban is feltűnően durva cheaterek voltak benne kvázi-nullás accountokkal. Személy szerint nem szeretem ezt a módot.
OW XP-t mondják néhányan, de nekem tökéletesen adja több accounton is. Heti 2-3x ad, utána viszont bármennyit nézhetsz nem nagyon, gondolom beépített mechanika hogy ne farmolják az XP-t vele a végtelenségig. Oda kell figyelni, mert ha folyamatosan játszol, akkor meccs végén simán adhatja anélkül, hogy előtte a lobbyban felhívta volna rá a figyelmed. Gondolom sokan nem veszik ezt észre vagy egyszerűen csak a sok helytelen predikció miatt már nem veszi őket úgy számításba a rendszer. Itt fórumon is, de steam discussionsben is láttam már, hogy noob novák a spinbotterre azt hitték, hogy a demó bugos...
-
Spet
addikt
Utóbbi időben valamit nagyon megváltoztathattak.
Beálltam egy 10-12 fős társasághoz és nagyon feltűnő csalóval nem találkozunk MM-ben. (office-inferno-mirage általában)
Ez alól kivétel a Premier mód, mert abban gond nélkül sz@rrá vernek nem leplezve, hogy 5-ből 3-4 ember wh-zik.
OW XP bónuszt már lassan 1 hete nem ad a rendszer, pedig még mindig tartom a heti 40-50 case-t pörgetek át. Ellenben végre már nem csak pörgő aimos rage hülyéket lát az ember, hanem csak sima wh-sokat is. (előrelépés)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
GhanBuri Ghan
őstag
Persze, a személyre szabott cheatek ellen nehéz harcolni, de pont ezért lenne az AI segítség, ami kiszűrné a gyanús mozgásokat. Ez már most is megvan, de ahelyett, hogy egyből kivágná a nyilvánvaló rage-mode-osokat a spinbotjukkal együtt, csak OW-ra küldi őket, hogy aztán nézhessem folyamatosan a hvh-kat.
Miközben vannak ötletek, hogy például össze lehetne vetni az egérből hw szinten jövő jelet a kurzormozgással, így még az 5% aimbotosokat is ki lehetne szűrni, meg el lehetne már végre törölni azt, hogy egy nap alatt 11 report kell az OW-hoz, szóval napi két premade durva csalás "belefér". Meg van egy csomó, más online játékban már bevált csalókiszórás, ha lenne szándék, a teljesen egyedire megírt csalással se menne semmire a használója. -
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #74396 üzenetére
Tök mindegy, ha jól van megírva a cheat esélytelen hogy VAC ban-t kapjon az illető (ha kap is, akkor évek múlva). Elég megnézni azt a palit akit lemusz linkelt, aimware valamikor 3-4 éve volt detektálva, nem csodálom hogy még mindig nem b*szták ki (OW az mondjuk megint egy más kérdés).
PSN: KalacskepuXY
-
Mezcal
addikt
válasz lemusz #74392 üzenetére
Tényleg jó lenne egy összesítés, hogy a reportok közül mennyi volt a valós és hányat tiltottak. Nyilván több az ártatlanul reportolt, de az még mindig jobb, mint hogy egy csaló megússza, mert nem reportolom. Azt is jó lenne tudni, hogy az OW vagy a VAC a hasznosabb, biztosabb.
Én annak örülök, hogy akiknek mellé még nagy volt a pofájuk és eljátszották az ártatlant, mind megkapták a tiltásukat. Az ilyeneknek mindig mentem a profilját, aztán írok valami kedveset, ha lehet.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
lemusz
addikt
válasz Mezcal #74391 üzenetére
Mindig van egy "pár". Jó lenne valami összesítőlap, hogy a reportoltjaink hány %-a bannolódott, mert így nézegetve elég nehéz megmondani. 60-80% közöttire tippelem a sajátom. Nem mondom hogy mindenki cheater akit reportoltam, ilyet nem lehet állítani. Ahogy azt sem, hogy minden cheatert előbb utóbb elér a bann, mert sajnos ez sem 100%. Az is elég bosszantó amellett, hogy néhányan megússzák, hogy nagyon sok idő telik el a report és a bann között. Láttam most olyat, hogy 2018 őszén reportoltam és mindössze harminc egynéhány napja kapta meg a VAC bant. A fél év - 1 év inkább a tipikusabb. Brutális, ha belegondolsz hogy ennyi idő alatt hány ember játékát ronthatta el. Ezt a delayelve bannolást elkéne már felejteniük. Volt olyan is, akivel 2x hozott össze sors két különböző meccsen kb fél év elteltével, valószínűleg már nem emlékeztem a srácra, de mindkétszer reportoltam. Az is sokat mondó hogy a szutykos 0-ás accountok általában VAC-al végzik, de a magas szintes - feltehetően privát cheat-esek meg inkább Game bannal (OW).
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Nézegetem a régebben ingame reportolt játékosokat. Az egyiken megakadt a szemem. 2019 nyarán reportoltam Wh+aim+other-re (általában csak a nagyon evidens esetekre szoktam 3 vagy több pipát rakni). Konkrétan kint van a gyerek profilján a screenshot egy megnyitott cheat softwerrel, ráadásul 2019 óta... [link]
Ennyire szar az anti-cheat...
-
MikeWazowski
veterán
válasz RudiLicenc #74388 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74387 üzenetére
Vagy a Steammel együtt teszed át angolra, vagy indítási opciókba beírod: -language english
Üdv!
-
MikeWazowski
veterán
Hülye kérdés de hol kell a játék nyelvét angolra állítani?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
lemusz
addikt
-
gyáliSanyi
őstag
Jó kis összeállítás lett.
[A Tribute to 9 Years Of CSGO]
A CZ milyen erős is volt anno.
Pro-k is hibáznak. Stewie2K Infeno jelenetnél az egyik ellen mintha mise történne planteli a bombát, pedig tudják, hogy ott az AWP-s.Live poor, die rich.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm.
-
bepken
veterán
válasz Cr00py #74382 üzenetére
pontosan így van :) a meccs legeslegvégén mutatja csak (meg ott is várni kell egy kicsit, mire megjelenik a rank)
másik opció, hogy nincs nekik rank
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #74381 üzenetére
Ha mm, akkor csak a game végén látod. Közben csak azt látod, akivel lobbyban vagy, vagyis régen így volt. 5+ éve nem játszottam mm-et kb.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Miért nem látom senki rankját? Csapatomet se...
-
lacos001
senior tag
válasz MikeWazowski #74378 üzenetére
Tudtommal nem változik a megvásárolt skinek állapota, nem romlik, nem javul...
Ami droppol, amit veszel, az olyan is marad míg világ a világ
Viszont google megaszondja ám.. -
MikeWazowski
veterán
Üdv, ha veszek egy skint, mondjuk gyári újat, akkor az amortizálódik? Tehát egy idő után viseletes stb lesz? Csak azért kérdem mert most akarok skint venni és nem tudom hogy fizessek e többet a viseletesért, vagy mivel úgyis az lesz, jó a háború tepazta?
-
bepken
veterán
[link] - ti tényleg el tudjátok képzelni azt a szituációt, hogy profi sportolóként az edzőtök simlizik valamivel a meccseken és ezt szánt szándékkal az egész csapat előtt titokban tartja a végletekig? mármint ilyen a valóságnak létezhet? dehogy létezik.... tudott róla mindenki szerintem, ahogy jó eséllyel más csapatban is ugyanúgy tudtak a játékosok is a bugról....
az NDA-vel kapcsolatos rész viszont egyenesen ijesztő szerintem! bár azt nem vágom, mi értelme lett volna fenyegetőznie az ESIC-nek egy titoktartási "vázlattal", mikor kapásból az orra alá nyomtatták volna"élesben"....ez a része megint csak nem tűnik logikusnak.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Spet
addikt
válasz MikeWazowski #74374 üzenetére
Ügynökök leszűrve számodra steam marketen.
Videó beállítást neked kell kitapasztalni.
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet karakter skint szerezni, vagy venni? Piacon nem is látok egyet se.
Ja, meg tudtok ajánlani valami videó beállítást? Mit érdemes kikapcsolni, felbontás stb? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz bager13 #74371 üzenetére
Sokat változtattak MM-el kapcsolatosan. Rangok nagyjából követik a csapat szintjét (néha azért igen fincsi amikor serif-keresztkala ellen összedobja a fűszeres madarakat), ellenben nagyon beleszól a dologban, hogy ki a csapattársad:
- alacsony óraszámú? akkor alacsony óraszámú ellenfelet kapsz
- alacsony vagy közepes trust factor? akkor ne lepődj meg, ha gyanús ellenfeleket kapsz (persz zöld trustban is összejön ez igen gyakran)
- sokat reportoltak mert elküldöd a hideg égtájra az oroszokat? akkor csak oroszokkal dob összeEladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
nortsen
aktív tag
Keresnék cs:go játékosokat, akik szívesen játszanának ranked-ben velünk.
Jelenleg 2-3 fővel játszunk, de kéne még vagy 3.
Master guardian 1-2, elitban rohangálunk, de feljebb nem megy csapat nélkül.
25-47 év között vagyunk, és értelmesnek valljuk magunkat, szóval ilyenekkel is játszanánk.
Ha valakinek van kedve együtt tolni velünk, dobjon egy pü-t, thx.Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
bager13
aktív tag
Módosítottak valamit a MM-ben? Mert mentem jó pár kört az utóbbi 2 hétben és egy kivételével mindig nagyon egy szintű emberek rakott össze. 4 döntetlen, 3 16-14 , 4 16-13, és egy volt csak, amiben teljesen egyenlőtlen volt az erőviszony.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Ritkán van ilyen, de amikor van, akkor általában 100%-ban ugyan az szokott lenni. Már a harmadik körben ment a beszólogatás. Instant mutoljátok ezeket.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
lemusz
addikt
Mivel vannak itt új arcok - meg amúgy is tök érdekes téma - itt vannak ismét az acclopós srácok. Sokat fejlődtek!
-
prtvlogan
aktív tag
válasz MikeWazowski #74364 üzenetére
Igen, sikerült! A fentebb linkelt szerintem jó lesz. A lényeg, hogy hogy azoknál a füleseknél, amiknél csak egy jack dugó van ( és pl egy telefonba bedugva tudsz vele beszélni is), a sima hosszabbító nem jó, hanem olyan kell, ami ugyanazon a dugón keresztül továbbítja a mikrofon jelét is.
Meg pl ez is jó, de az első elegánsabb: [link][ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz MikeWazowski #74358 üzenetére
Én is ebben a cipőben jártam, történetesen van 2 db hosszabbítom, ha érdekel. De ha találsz a közeledben, akkor olyat vegyél, ami egy csatlakozón keresztül tudja kezelni a mikrofont, és a hangot is. (pl ugreen 40675 av118) [kép]
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74360 üzenetére
nem akarlak nagyon elszomorítani vagy megijeszteni, de a helyzet sajnos nem mindig ilyen egyszerű.... ugyanis nem mindegy, milyen a kiosztás az aljzatnak és magának a füles csatlakozójának:
ezért kéne először megnézni, hogy hosszabbító nélkül egyáltalán működik e rendesen╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MikeWazowski
veterán
válasz GhanBuri Ghan #74359 üzenetére
Akkor ez biztosan jó lenne? [link]
Valaki meg tudna erősíteni?[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74358 üzenetére
Erről sajnos már fogalmam sincs
Biztosan van, esetleg 4 pin 3.5mm jack extender vagy ilyesmire kellene keresni. -
MikeWazowski
veterán
válasz GhanBuri Ghan #74357 üzenetére
Akkor ez jó, csak akkor olyan hosszabbítót kéne vennem amivel a mikrofont is továbbítja, mert akkor a mostani erre nem képes. Egyáltalán van ilyen?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MikeWazowski #74356 üzenetére
Elvileg igen, céges gépen én is egy mobilos fülest használok, még a hangerőgombokat is le tudja kezelni.
-
Spet
addikt
Egyszerűbb, ha megmondod a laptop típusát, és/vagy megnézed a specifikációját, hogy a jack csatlakozó kétirányú kommunikációra képes-e.
-
MikeWazowski
veterán
válasz lionhearted #74349 üzenetére
Tartok tőle, hogy nincs De meglesem délután direktbe, hogy úgy jó-e, mert ha igen, akkor a hosszabbító a ludas.
-
MikeWazowski
veterán
válasz bepken #74351 üzenetére
Kipróbálom délután. Lehet, hogy csak a hosszabbító a probléma. Van olyan hosszabbító ami jó lehet erre? Mivel laptopom van így csak azzal tudom megcsinálni.
Gépházba meg abszolút nem látja a mikrofont, csak a gyári beépítettet.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74347 üzenetére
vagy le van tiltva a mikrofon op.rendszer szinten vagy rossz a hosszabbító.
ha közvetlenül dugod be a fülest, akkor se megy a miki?
-
Cr00py
senior tag
válasz MikeWazowski #74345 üzenetére
Szerintem ezért kár volt.
Egyrészt ez játékhoz nem sokat fog érni. Kb telefonokhoz kapható gyári füles szint. + mivel számomra ismeretlen a típus, rákerestem, de nem olvastam róla túl jókat.
Telefonhoz, zenéhez ( ha nincsenek nagy elvárások ) akkor jó lehet kb, másra nem igazán.Inkább lőttél volna aprón valamit. ~10k környékén már találni cloud-t, ami fényévekkel jobb választás lett volna. Csak egy pár példa: Katt, Katt
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74347 üzenetére
Ezt így látásra nem igazán tudom megmondani, illetve biztos van aki jobban ért hozzá, de feltételezhető - ha új a füles -, hogy a laptop nem tudja kezelni egy csatlakozón keresztül a hangszórót és a mikit.
Én ezért váltottam több éve már USB-s fejhallgatóra, ott soha nem lesznek ilyen problémák.
Valaki hátha ír vmi okosságot még rá Neked.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
MikeWazowski
veterán
válasz RudiLicenc #74346 üzenetére
Itt most csak egy jack csati van. Laptopom van és vettem egy jack hosszabbítót hogy könnyen elérjem. Akkor ez így nem fog menni?
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74345 üzenetére
Tudja kezelni a számítógéped jack csatlakozója egy jacken keresztül a hangszórót és a mikrofont? Általában egy zöld és egy rózsaszín csatlakozó van, és a megfelelő színekbe kell dugni a hangeszköz kábeleit is.
Üdv!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Végül vettem egy ilyet: [link]
De a mikrofont nem tudom beállítani. Hogyan kellene?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Cr00py
senior tag
Az a baj, hogy nincs tapasztalatom ilyen lapokkal.
Némileg komolyabb deszkák vannak itthon, illetve a hangkártyám sem egy alsóbb kat. + használok mellé külső dac-t is. Ha csak szimplán az alaplapot nézem, utána a dedikált hangkártyát, akkor is hallani a különbséget.
Játékra egyébként biztosan jó lehet. Zenénél teljesen más a képlet. Az audio az pont az a téma, ahol határ a csillagos ég kb. -
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74336 üzenetére
nincs nagy tapasztalatom gamer fejhallgatók terén, de én már több, mint 1 éve használom megelégedéssel: [link]
-
aktív tag
-
senior tag
válasz Cr00py #74338 üzenetére
A minőségibb alaplapokon sem? Akár gamer, akár felsőbb kategóriás.
Pl.
- ASUS PRIME X570-PRO - Realtek S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3
- MSI MPG B550 GAMING PLUS - Realtek ALC892/ALC897 Codec, 7.1-Channel High Definition AudioEzek mellé is kéne dedikált hangkártyát venni? Nekem pl. csak egy HyperX Cloud Alpha-m van.
-
Cr00py
senior tag
Már egy minőségibb hangkártya is sokat dobhat az élményen.
A félreértések elkerülése végett az alaplapi az minden, csak nem minőségi. -
goccer
aktív tag
Ebben az árkategóriában amelyik tetszik, nagy dolgokat nem kell várni. Komolyabb fülesek 20nál kezdődnek Cloud2, Alpha stb.
-
MikeWazowski
veterán
Milyen fülest ajánlotok a játékhoz? Max egy tizesért.
-
MikeWazowski
veterán
válasz RudiLicenc #74334 üzenetére
Meglett. Várakozás v szinkronra... tehát béna vagyok kicsit
Köszönöm Neked és lemusz-nak!A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #74333 üzenetére
Függőleges szinkronizáció
Vertikális szinkronizációValami ilyesmi lesz...
Üdv!
-
L1ZRRR
senior tag
halo,
ha lenne 1 team szivessen csatlakoznek, faceitre.
belefaradtam a solo hozadekaba, meg a sok kebab, cyka boosted shitekkel.
Steamen elerheto vagyok ittYou see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz MikeWazowski #74329 üzenetére
Vsync be van kapcsolva a driverben/játékban.
-
MikeWazowski
veterán
Miért van az, hogy 60 fps fölé nem megy, miközben console-ba beírom, hogy fps_max 999?
-
MikeWazowski
veterán
válasz LendvaiFeri1 #74327 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz MikeWazowski #74326 üzenetére
fps_max 999
A profilban lévő konfiggal 4-500 között mozog, 1280*960-ban.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
FPS limitet ki lehet valahogy kapcsolni? Érdemes valamit beállítani, mint anno régen? Vagy csak legyen 100 fps, úgy állítani az értékeket a beállításokban és kész?
-
Spet
addikt
válasz GhanBuri Ghan #74324 üzenetére
Ha metához nyúlnak hozzá, akkor mindig borul a bili
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nagyon régen nem nyúltak a metához, már hiányoznak a változtatások (az AWP-AK-Deag dominancia mellett jó lenne, ha visszatérnének a AUG/SG/TEC9 régi változatához)
Meg akkor legalább itt is nagyobb lenne a zaj -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #74321 üzenetére
Hát, abból jön, hogy nagyon sokáig Nova voltam, aztán az egyik meccsen találkoztam egy játékossal, aki elkezdett hívogatni, ő fel is húzott talán MGE-DMG szintre. Ott abbahagyta a CS-t, én mentem tovább egyedül, erre mindkét accot feldobta supremebe. Valószínűleg a steam szintezés hibája is jócskán szerepet játszik ebben, hogy nem dobál le, az biztos, hogy nem én szoktam a legjobb lennie a meccseken
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #74319 üzenetére
Nem tudom mire ez a bizonytalanság. Ha csak nem csalással vagy csalók boostja által lettél szuprém, akkor nem szabadna ilyen beszarinak lenni. Pont ellentetje az én kommentemnek, amit gatyában duzzadó önbizalommal - magyarán nagy fasszal - írtam, de úgy gondolom egy ilyen dologhoz csak így érdemes hozzá állni. Még akkor is, ha valszeg első körben kiesünk.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz ArthurShelby #74316 üzenetére
Pont nyaralok, de mennek.
C1 esport meg spirit elég erősek. Játszottam már ellenük kupán. Tier 2 teamnek simán elmennenek.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #74317 üzenetére
Miért lenne bajunk veled?
-
lemusz
addikt
Szuprémglobál társakat keresek hétvégi V4 megmérettetésre. Szombaton 1-től kezdődik. Semmi felkészülés vagy hóbelevanc, csak megyünk és nyerünk.
-
blue eyes
tag
A játék beállításokat melyik fájlok tárolják, el szeretném menteni mert újra telepítem a Windowst?
-
Gyula84
veterán
átraktam a játékot SSD-re így úgy néz ki, hogy megszűnt a beakadás
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
pdw_ph
tag
CS-n kivul en sem szoktam nagyon allitgatni, de a CS mint tudjuk "mas".
En pl. ~2000 ota az R-el valtok fegyverre es E-vel pisztolyra. 2-essel reloadolok, 1-essel dobom el. Ennek az az oka, hogy fegyvert valtani, ha 1-2n van, akkor a kozepso es/vagy a gyurus ujjaddal csinalod, amik kevesbe rugalmasak mint a mutatoujj. A mutato meg ugye altalaban a D-betun van es az ERDF regiot siman eleri.
Nekem tok logikus volt anno, mostmar nem is tudnek atszokni masra
-
mepet
addikt
válasz pdw_ph #74303 üzenetére
Nem, a legkevésbé sem. Láttam már olyan őrültet is, akinél WASD helyett ESDF volt. Szerintem ő ment szemben az autópályán...
1.3-ban még érthető volt a jobb klikkel ugrás is, hogy pontosabban menjen a bunnyhopp, azóta szerintem nincs sok értelme átállítani az alap kiosztást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest