- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
wrz
aktív tag
Bővebben: link
Próbáld meg kihámozni, bár ha jól olvastam akkor nem lehet.Én is ezen agyalok most -
-
wrz
aktív tag
Ez tényleg műxik.
Nekem is van egy half-life keyem, most nagy nehezen kiderítettem milyen accounttal regeltem be régen és bejelentkeztem vele.A cd-t be se raktam, rákatt a cs-re és kiírta hogy preloading.Ezzel végzett kb. 1 perc alatt.
Most updatel, még kb 10 perc.Jah és 512-es adsl-em van. -
wrz
aktív tag
Nah jó, kicsit hülyén írtam le, de a lényeg hogy mozgás közben ezekkel a beállításokkal abszolút nem szaggat, plusz nincs olyan szitu, mint alaprate-kal, hogy megállunk egymással szemben és egy tárból se döglik meg senki.Most rálövök, akkor meghal és kész, nincs tökölés.
cl_aimbot_enabled ''1'' - ez is qva jó, csak olyan hülyén rángatja a célkeresztet. -
wrz
aktív tag
Igazából semmi különleges, a rate-eket beállítottam rendesen meg még pár dolog:
rate ''25000''
cl_rate ''20000''
cl_cmdrate ''80''
cl_updaterate ''80''
Persze ez netfüggő, nekem adsl-hez ezek jók.
cl_smooth ''0'' - elvileg laggmentessé teszi a játékot, hát nemtom
r_rainsimulate ''0'' - kikapcsolja az esőt, na ez jó.
fog_enable ''0''
cl_interpolate 1 - ez nemtom mi, egy steames fórumról szedtem, de mióta beraktam mintha pontosabban lőne a fegyver.
Grafika meg 800X600 mediumon. -
wrz
aktív tag
Hát nem kapkodják el az biztos.Mondjuk szegény source-hoz is nagyon lassan jönnek ki a cuccok.Eddig a botoknak örültem legjobban.kellenének már a jó pályák, mint a train, nuke stb.Még 1.5-ben játszottam, aztán kijött a steam és az 1.6, akkor abbahagytam annyira xar lett.Steam állandóan lehalt, meg úgy az egész pocsék volt.
Nah meg a hitboxokkal is csinálhatnának valamit, mert az röhely mikor egymástól 2 méterre kinyomunk egy tárat és semmi, már nem is idegeskedek csak röhögök rajta.Hálistennek sikerült elég jól bekonfigolni mostmár a game-t, elég ritkán fordul elő, de alap beállításokkal valami borzalom volt.
Most megyek havat lapátolni.
Itt Kiskőrösön szakad mint az állat. -
wrz
aktív tag
Ez elég érdekes tényleg.
Mondjuk a régi gamekat már nem játszom úgyse, esetleg a DOD-ot kipróbálnám.Van eredeti hl1-em amúgy csak elfelejtettem régen felírni a steam accountot, úgyhogy azt már buktam. -
wrz
aktív tag
MIkor jönnek már a Botok?
Eleve nem értettem hogy tudják hétfőn kiadni. -
-
wrz
aktív tag
válasz
Dilikutya #1363 üzenetére
Ne haragudj, de most majdnem leestem a székről annyira elkapott a röhögőgörcs.
Általában nem szólok bele senki dolgaiba, de ez teljesen kész.Először nem kérsz ikont, mert fúúj lamR ikonok, nem trendi, aztán egy fórumon kérsz segítséget hogy elindítsd a progit, na ez a lol. -
wrz
aktív tag
Source-ban milyen rate-kat állítotattok be 384-es adsl-hez?Én benyomtam 25000 80 80-ra de iszonyatosan laggol, mit állítsak?
Jah, és azt hogy lehet megcsinálni hogy a pisztolyt pörgetve vegye elő?Egy csomó videóban láttam már ezt, valami mod ez vagy mi?t
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest