Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
jaja, a vegáknál van egyik haverom, és az oszttársammal csináltunk egy kán régebben és annak volt a tagja de mivel szarvolt a klánunk ezért feloszlattuk, és mi ketten mentünk a mostani klánomba az a srác meg egy nappal azelőtt csatizott a vegába hogy mi a másikba csatiztunk volna egyébként hzzánk jön, de nagyon kuvva jó player az ember. Csak néztem..
Káoszkapitány sztem az elégjók közé sorolható nem?
Amúgy én meg Predator néven futok..
Vanegy két másik is de íg simán senki se írta le csak hogy Predy, Pr3d4tor meg hasonlók tehát Predator®
Sztem egyre többet CS-zek majd.. -
Predator666
aktív tag
hát nem úgy hgy jó ratek hanem ugye a kapcsolattól függ, de a vezérnek baja van ha nem azok amiket ő meghatározott, mert elvileg a cb szerint a 20k 80 80 a hivetelos. Szal nálunk is ez dívik, de a 25k 101 101 még megy
de ha vki 7500 30 20 vagy 20k 30 20 (vagy 20 30) Szal nálunk a 20k 80 80 van.
-
wrz
aktív tag
Bővebben: link
Próbáld meg kihámozni, bár ha jól olvastam akkor nem lehet.Én is ezen agyalok most -
wrz
aktív tag
Ez tényleg műxik.
Nekem is van egy half-life keyem, most nagy nehezen kiderítettem milyen accounttal regeltem be régen és bejelentkeztem vele.A cd-t be se raktam, rákatt a cs-re és kiírta hogy preloading.Ezzel végzett kb. 1 perc alatt.
Most updatel, még kb 10 perc.Jah és 512-es adsl-em van. -
-Jackson-
őstag
nah megnéztem a vst-t
proci alapon (2866mhz) driver minőség/4xAA/8xAF
souce 1024 models és tectures low, többi high/default
94fps. neked ha jólemléxem 3.6-on x800pro@st-vel volt vagy pe 110 kb hasonló beállításokkal. annyira akkor nemis rossz.
kell nagyon azaz amd, de még várokvele picit. éjjell eldöntöttem hogy házat is cserélek, megláttam az aerocool magic-3d-t -
LucifeI2
őstag
net_graph 3 /erre állítsd mert a tobbi sok fps-t eszik, 1.6 ban legalábbis, és sztem itt is
net_graphheight /ezzel pozicionálod fel meg le
net_graphpos /ezzel meg jobbra meg balra
UI.:én nem szeretem a ''net_graph''-ot mert elvonja a játékról a figyelmem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BaZo
csendes tag
-
Apophis
őstag
De a HL2-höz igen! És megnéztem, nem olvassa. Meg mitől ment szét? Úgy néz ki, valami noname cuccra égették. Több sugárirányú repedés, és egy teljes törés. Menjen a Valve a ****** ***** anyjába! Leszedem warezról, nem érdekel. A FarCry-ommal is ez volt, szétment a playdisc minden ok nélkül.
MOD: gyorsan ritkítottam, nehogy bajom essék.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Hmmm, akkor lehet benézek egy kicsit, hátha kidob egy admin ''Come with real weapon!'' duma kíséretében...
Mi az, hogy tökéletesedett a hitbox? Volt hitbox? Hol?
Hát bazz, tenném be a HL2 lemezt, erre látom el van repedve! Ép állapotban raktam a dobozába! Be merjem így tenni az olvasóba?
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
Hi.
Nem akarsz sokat,ennyi járna az embernek a pénzéért,hogy normálisan tudjon játszani a cs.s.-al,mert az,hogy hasra céloznak az emberek és fejest lőnek az egy nagyon idegesítő dolog a számomra ebben a játékban!
A hitbox meg hiába mászkál mindenfele,ha szemben van veled az ellen akkor simán fejen lehet lőni,mert a hitbox olyankor az emberke előtt van,akkor gáz ha oldalazik,akkor elég eltalálni,de olyankor elé kell lőni jóval,én egy bottal megnéztem a hitboxot merre bír elmászkálni,és akkor a leggázabb ha szalad az ember,meg ha oldalazik! -
rebi.
tag
Hi.
A terror serveren engem is kickeltek már szó nélkül!
Útólagos magyarázat: sok volt a fejes amit lőttem!
Sok is volt,mert fejre célzok,és nekem beadja a lövéseket!
Nagyon sokat gyakorlok,és ezek szerint fejlődtem valamennyit!
Szerintem csak,egy adminnak volt rossz napja és én tetéztem neki azzal,hogy szétlőttem a fejét állíndóan!
De azért szerintem nem kéne visszaélni az adminjoggal senkinek,főleg nem azért mert az admin aznap láma! -
Arius
aktív tag
Hát ez szomorú...amúgy nekem nagyon tetszik a source, a fizika is meg hogy ilyen ''csicsás''...tudom sok pronak ez semmit nem jelent, nekem igen...viszont most asszem elkezdek másfelé nézelődni, CoD-ot kipróbálom mindenképpen és source-ot szüneteltetem, mert nagyon nem szeretem azt ami most megy neten...es nem csak a szigorú értelemben vett csiterek miatt. Totálisan kiszámíthatatlan a játék...én ha odalövök bazze és a lementett képen rajta van a célkereszt a modellen és látszólag eltalálom (guggolok, no mozgas), akkor TALÁLJAM EL!! Ez jó esetben is 50%-ban van így kb... ja és no flame
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
jókérdés. elvileg a valós életben úgy műxik, hogy ha már meghallod a lövést akkor az mellément, mivel a golyó gyorsabb a hangnál (gondolom a golyó sebessége nagyrészt reálisra lett megcsinálva). a másik, hogy ahogy eltalálnak, te már nemlősz pontosan, ezértis mehet arrébb a lövésed.
mellesleg én is jobbanszeretem azt a verziót, amikor hátulról eltalálnak, megfordulok és lelövöm. vagy a mégjobbanszeretem-eset amikor m4-el mászok valahol, rámlőnek, átváltok desertre és bummneki
-
rebi.
tag
Hi.
Ezt a kis felbontást nekem például olyan ember mondta akinek x800xt je van,és ő 640/480 ban játszik a sourcel,ja és mellesleg profi 1.6 os gamer! (magyar top gamerek közzül)
Valami értelme csak van,így aszondja jobban lehet lőni!
Nekem az már nem jön be,nekem 800/600 az ami tökéletes,nekem is 19 colos monitorom van,és közelről nézem!
Fps ben nincs észrevehető változás nálam a 800/600 és a 640/480 között,szóval nemigen az fps a lényeg!
De lehet a szemed már hozzászokott a szebb képhez ,és zavar ha már pixeles a kép!
Nekem az a jó,hogy gef3 ti200 al kezdtem a sourcet,és utánna már csak szebb lett a dolog,(9800se@pro) -
Trak
addikt
Ha magas a choke-od, akkor elvesznek adatok a küldés, fogadás közben. Tehát pl hiába lősz ki 4 golyót, ha épp ez az adat veszik el, akkor olyan, mintha nem is lőttél volna ki ennyit, mert mondjuk csak kettő ér célbe. A többi elveszik.
Ez nem csak golyóra vonatkozhat, bármilyen adatra.
Asszem ez, de lehet, hogy vlaki kijavít -
duracell89
senior tag
warozunk klanokkal eleget, csak kell mozgo celpont is funolasra
bocsi...
szerk.: nemis errol van szo...taktikokat probalgatunk, es latni kene emberek ellen, tet nelkul, hogy reagalnak |3feny-2he--elolrol ketto ct| tamadasra d2-n rovid eloterbe pl. meg még ilyenek
meghat jaccani jo
[Szerkesztve] -
replika
tag
A kártyámat kihagynám a buliból, de bármilyen kártya alkalmas erre. (Elméletileg csak a dombornyomott jó, de minden kártyához rendelhető manapság elektronikus változat is, ami már használható erre a célra. Nagy előnye, hogy csak éppen annyi pénzt teszel rá, ami elég az árúk kifizetéséhez, így nem kell attól félned, hogy lenyúlnak. rendszeresen vásárolhatsz a netről minimális kockázattal.)
-
-Jackson-
őstag
ez szomorú...
a vicc az az egészben, hogy én 6.5 béta óta csézek, ez kb 99 második fele, 1.3-at hagytam azthiszem csak ki. mindez idő alatt 1.5-ben próbáltam ki csítet másfél éve kb, mondjuk 2-3-szor 15percre max. wh volt, összes textúra ilyen lyukacsos volt mint a kosaras vagy mien pólók-trikók. minden csúnyább emiatt, és rosszabbul is nyomtam bekapcsolva, mert zavaró hogy látod az embereket mindenhol, pedig lehet vagy 5 falra van tőled. máskor meg épphogycsak a köv sarok mögött látod meg az embert, ezért is jobb nélküle gamelni. figyelni a hangokat, és persze ''skillből'' jó hentelni. egyébként a többit amit nemláttam még - speedhack-et, aimbot-ot - meg nemlátom értelmét használni multiba (100-as botok ellen biztos vicces), olyan mintha iddqd-idkfa-kombóval nyomnám
. 1.6-ban is szokott néha lenni 1-1 külföldi, gyorsan vki ha ismeri az admint szólnak neki, megy banlistára... ezért jó ha csak 2-3 szerveren publicolsz.
mennyi kb a min-max fps-ed? konfigommal vga 400/800-on is láttam vmelyik mapon 30-at. van ahol meg 150, van ahol tartósan 100 körül, nagyátlagban ~70fps. vagy ennek min 4.0ghz-s proci kell
[Szerkesztve] -
wrz
aktív tag
Igazából semmi különleges, a rate-eket beállítottam rendesen meg még pár dolog:
rate ''25000''
cl_rate ''20000''
cl_cmdrate ''80''
cl_updaterate ''80''
Persze ez netfüggő, nekem adsl-hez ezek jók.
cl_smooth ''0'' - elvileg laggmentessé teszi a játékot, hát nemtom
r_rainsimulate ''0'' - kikapcsolja az esőt, na ez jó.
fog_enable ''0''
cl_interpolate 1 - ez nemtom mi, egy steames fórumról szedtem, de mióta beraktam mintha pontosabban lőne a fegyver.
Grafika meg 800X600 mediumon. -
Apophis
őstag
Ezt én is imádom! Beszállok kör közepén, sok awp-s között pisztollyan szerzek pénzt a kriegre, aztán jön az említett noob, így könnyű, stb.
Direct lespectateltem, aki beszólt, álló célpontot nem volt képes eltalálni magnummal. És ő nooboz, mert én krieggel fejbelövöm. Már engem is csítereznek (ez jó jel), néha vannak gyanús ficcenéseim.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
A home made ekkel nincs is gond. Az Assault egész jó, az Inferno-n lenne mit javítamo azért, a Nuke-hoz még nem volt szerencsém. Ezekkel csak az a baj, hogy mivel nem hivatalosak, nem minden szerveren vannak fent.
a
Apophis:
A Tides-on még nem játszottam túl sokat... eddig nem nagyon tetszik, de majd ha többet nyomtam rajta, akkor mondok véleményt. A Prodigy szerintem jó lett, mindig is szerettem azt a pályát. -
Trak
addikt
Én nem sajnálom, sosem szerettem őket. Túl sok múlt a VIP-en...
Publicon a csapatban van kb. 3-4 kezdő, vagy épp vlami hülyéeskedő gyerek, amikor ők voltak a VIP, akkor eleve 2x olyan nehéz dolga volt a CT-knek.
Ha meg a csapat legjobb lesz a VIP, akkor neki van csak USP-je, és máris nem tud annyira segíteni.
Vagy ha olyan pálya volt, akkor a T-k vettek 6-10 scoutot, és beálltak kempelni, és csak a Vip-re mentek...
Az új pályáról meg csak annyit, hogy: LOL
Már most is kezd rohadtul kevés lenni a pálya Source-hoz, erre új pályákat kezdenek kiadni... Miből állna a régieket megcsinálni? Ki vannak dolgozva, csak át kellene ültetni őket. Utána lehetne ráállni az újakra.
[Szerkesztve] -
-
Trak
addikt
Szerintem jót tett, mert 1.6-ban vannak olyan emberek akik 4-5 éve játszanak, és annyira tudják hol kell lőni a falat, hogy sok embert szedtek le akár egy másik helyiségből is. Mostanában volt egy Best shot (asszem ez volt) nevü videó, amiben Trainen a pálya egyik helyiségéből lőtt át vlaki egy teljesen másikba. Ez azért vol Best, mert fejbe sikerült
Persze ritkán jön be, de akkor is szemétség...
Ezt jó hogy kivették.
Rövidítéseket passzolom.
cs - civilian vlami
de - destruction talán
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged