- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
na ma dust2-n sikerült egy fejest betolni F-ECT$-nek ma már jól alszom
[Szerkesztve] -
Junkie
aktív tag
válasz
danilla #2824 üzenetére
Az a baj hogy vannak olyanok is akiket ha kétszer egymás után lelőnek már üvöltöznek hogy csíter. A baj az hogy tényleg nehéz kideriteni de bizony sokszor van az hogy el kell fogadni hogy a másik eccerüen jobb. Mondjuk wh-t tényleg meg lehet állapitani egy kis megfigfyeléssel de gyakorlatilag a többit nem vagy csak nehezen. Nekem nem rontja el a játékélményt mer szarok rá ha neki ez jó akkor csinálja ritkán idegesít csak fel. A másik az hogy ha lecsíterezed akkor sincs senmi nem tudsz mit csinálni mert te azt mondod csítel ő meg azt hogy nem azt kész
A legröhejesebb hogy engem is lecsítereznek sokszor pedig én aztán többet fekszek mint ammennyit talpon vagyok k/d rátám is max olyan 0.75 körül mozog. És mégis. Simán késsel futok elöbb érek vhova mint számitják és má kérdezik hogy értél oda ilyen gyorsan? én meg mit mondjak erre? mostanában azt mondom speedhack és kész
mer ha az igazat mondom hogy késsel futottam akkor ő fogja mondani
akkor meg nem mindegy?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest