Aktív témák
-
rebi.
tag
Tegnap volt szerencsém 2on2-zni TaT xdx el és TaT kodiak-al!
3map volt aztec-dust2-prodigy! MR15
48:42 oda!
Én meg young voltunk,de lesz még war.és remélem nyerünk!
T-ként eléggé támdatak dust2-n!!elég volt kitalálni hová jönnek!
Ha ezek rágyurnak a sourcera mindenkit lehentelnek az tuti!
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
Hi.
Nem is annyira voltak bénák!!!
A legjobban a fegyvervásárlást rontották el!
Meg a ''ha'' volt erős!! nézd meg kik vannak a ha klánban ,én ''deep''-ről és ''gio''ról tudom ,hogy 1.6 os profik,és azok közzül is a jobbik fajta!
Nem lesz esélye az 1.6 os profik ellen senkinek ha áttérnek a source-ra,csak azoknak akik 1.6 os prok voltak!!!!!
És nem lényeg,hogy másabb a source mint az 1.6,akkor is gyalázni fognak mindenkit! -
F-ECT$
titán
Na van 5 server, ebből 2 még 1.0-s, szóval összesen van 40 hely, ahová be lehet menni
A játék egyébként nem túl ötletes, van 1 pálya, és vagy meg kell védeni egy objektumot, vagy elfoglalni (ott kell maradni 45s-ig). A sebzés inkább a hl2-re mint css-re hasonlít, és a fegyverek kidolgozása/hangja is elég ratyi. De végülis ez még csak egy beta...
-
rebi.
tag
A tegnapi publikomból,nagyon szép kis fregmoviet csináltam,.van benn egy csomó igazán szép desertfejes!
Egyébként amikor játszottam,akkor direklt a movie miatt mindíg kerestem az olyan helyzeteket(nem mindíg de többnyire)ahol egyszerre több enemy volt várhatól,azt akartam,hogy egy helyen egyszerre több embert is letudjak löni,mert az jobban mutat a movie-ben!
Van egy pár olyan rárrántásos fejesem desertel,hogy az valami csodálatos! -
Elbandi
aktív tag
telelg vannak palyak amik egyertelmuen t vagy ct oldalas war szempontbol (d1: ct, d2: t, aztec: ct, cbble: ct, prodigy: ct), publicban meg fokepp, mert a 10 ember siman bevedi. aza bevedne ha a public nem a fregmatyirol szolna, es nem akarna mindenki megtobb freget szerezni. pl dust1-nel a radrohano ctket konnyebb leloni, mintha vedenenek. Es ha ugyes a T oldal, akkor ezt nagyonjol ki lehet hasznalni!!!, szoval en nem ertek egyet, hogyha funolni akarok akkor a konnyebb oldalra allok. sokkal nagyobb erzes, hogyha a nehezebbik oldalon alazom az ellent
-
BatemanX
tag
Kicsit kapcsolódó szösszenet:
Pár napja nem cs-zek (fránya WoW), de tegnap benéztem 10 percre, utána nem sajnáltam hogy kihagytam pár napot.
Italy-n t-ként kiosztok 2 fejest, majd meghalok, már jön is, hogy rohadt **** csíter vagyok. Történt ugyanis, hogy ''vakulva'' lőttem fejest. Azt már nem érte föl ésszel a gyerek, hogy ha 200 méterre dobja el tőlem a vakítót, akkor hiába villan a pofámba, nem vakulok meg teljesen, illetve, ha áll ugyanott, ahonnan a gránátot dobta, emlékezetből is símán lelövöm.
Szerintem lassan bebindelem vmelyik gombra, a ''Csinálj demót, pofára lakat!'' üzenetet.
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Én igen, sztem sz*r.... legalábbis nekem nem jött be, meg fel is basztam magam rajta, mert nyomtam egy quick savet egy olyan résznél ahol éppen egy tuszt kellet megmenti, és épp akkor halt meg.. és meghlatam... és nem volt más savem mert az auto save is 1 mp-vel előtte mentette el.
Ja tényleg az rbt onilne-t el is felejtettem az tényleg jobb... de sztem az lama hent inkább.. mert oylankat lamaznak az ellenek, hoyg egy pro ilyet nem csinál....
Sztem akkor már inkább, nent CS-z az jobb.
[Szerkesztve] -
-
rebi.
tag
Elöző klánját nem hagyta ott,hanem én megszüntettem azt a klánt!
És pont 50%ban Hidi miatt,lexarta a gyakorlásokat,nem jött fontos war-ra,és nem lehetett rá számítani!
De nem csak ő,hanem több klántag is komolytalanúl vette a dolgot,ezért inkább elmentem olyan klánba ahol van kitől tanúlni,és nem nekem kell összetartani a klánt!
Túl komolyan sem szabad venni a dolgot,de azért amikor war van legalább akkor legyen ott az ember!
Egyébként azt Dura is jól tudja,hogy Hidinek szokása inkább a gépét szerelni,meg ''barátok közt''-öt nézni mint a klánnal foglalkozni.(mondtam is Hidinek,ne szúrja el legalább ezt a klánt(cP),mert amikor megszüntettem a 7w-t akkor rosszúl érezte magát,hogy nem tud jönni pl.:abba a klánba ahová engem hívtak,és sokat panaszkodott,hogy nem talál klánt magának! A cP-ről még csak jót hallottam,alig várom,hogy összecsapjunk velük,furcsa lesz a volt klántársak ellen warozni,főleg akiket kedvelek is!
Abból az ''előző''klánból(7w) igen jó klán lehetett volna,amikot még Dura is benne volt,csak akkor sem ment a gyakorlás.(mármint mostanra jó kis klán lenne,mert mindegyikőnk sokat fejlődött azóta.)
Amit eddig tapasztaltam az az,hogy hiába skilles egy 14 éves gyerek,akkor is agyilag zoknyi a klán dolgaihoz!Bocs ha valakit megsértek ezzel,bíztosan vannak kivételek,de én pl.őcsém és Hidi példáján okultam,mindkettejükre sok panasz van!
-
F-ECT$
titán
Mod lejárt: ahogy nézem még a demók 90%-a 1.6-os
szerk: itt még nem. Viszont HunteR demójára ezt írja:
''Initializing renderer...
File 'downloads/3f4e499e.dat' requested from server unknown.
Missing RecvProp for DT_AI_BaseNPC - DT_OverlayVars/baseclass
Host_EndGame: CL_ParseClassInfo_EndClasses: CreateDecoders failed.''
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
Tegnap egy serveren voltunk,a de_dust mapon,te terror én ct!
Hallanod kellett volna azokat a ct-ket akiket lelőttél!:
''igen,persze,lófaxt,lol,aimos.......ádat,kicsit lol a gyerek,''meg ilyenek,annyit röhögtem!
Amikor még nem voltál ott a serveren,a dust első körében,akkor engem szántak majdnem kickelésre,első pisztolykőrben,berusholtam ct-ként, 4 ember volt bent a t-oldalon,és mind a 4 embert futásközben usp-vel fejen löttem,és ct-win:!!!Erős volt a T-csapat,hála neked,de azért megvolt az örömöm,késelgetni is sikerűlt!
Gondolhatod milyen hatást váltott ki a vegaklános gyerekben aki pont T volt!
Az amúgy is aimosnak tart,meg a klánomat is!
Kezdem érezni,hogy jó hatása van az aim_usp mapnak! -
BlackSmiley
tag
Ja de régen is csak azért nemvolt ilyen mert senkinek se volt meg vagy nemvolt netje és csak lanokon tudta űzni mintahogy én (lanon sokkal jobb hangulata van) na de mind1 valahogy mnt ment ment a sok sok cs reklám és eláraztották az egész játékot a ... de azért jól elvagyok ujra a cs-vel de az idegesít fel a legjobban ha megvakuz ahaverom ha belém lő 1-2-t hát istenem velemis megesik néha ,hogy beleersztek egy sorozatot a haveromba de a vakura alergiás vagyok
-
LucifeI2
őstag
EZ így van mert amyg nem volt gépem azt az időt TV-vle tölöttem, és hát mit ne mondjak azért a színvonal a kereskedlemi adókón már a béka segge alatt van talán 2 hetente egyszer van egy valami amit meg lehet nézni(nincs HBO), na persze a Frei dosszi az egy kultúrált műsor azt mindig nézem, csak kár hogy a Tv2-n van mert így van benne fél óra reklám
-
BlackSmiley
tag
Jó énmár olyan rég cs-tem ,hogy megsincsenek a severek már nemis tudtam pl ,hogy a Terror más usp néha haverok adnak egy ip-t azt átszok 10 percet eztis most 2 hete játszogatom elötte 2- hónapig hozzáse nyultam a géphez me egyszerüen elegem lett a sok lámából akik abba rejlik élvezetüket ,hogy a haverjaikat vakítják blokkolnak ááá cs nagyon jó játék lenne csak túlsok barom játsza
-
rebi.
tag
Ahogy mondod,xar a helyzet ha olyan serverre megyünk fel ahol nem ismernek!
Engem nemcsak csítereztek, egy ritkán látogatott serveren,hanem ki is bannoltak!
Az 5:1 es fűlesemnek hála nemcsak aimbottal, deVH-val is megvádoltak!
Ezért maradok azokon a servereken ahol már ismernek!
Az ilyen helyzeteknál az a tapasztalatom,hogy akik jól játszanak azokat azért nem lehet annyira lehentelni,de ha mégis azok akkor sem csítereznek,inkább a kis pöcs lámák akik klánosdít játszanak azok csítereznek!Sok kiskölyök csinál egy klánt,és már azthiszi ő mindent tud,és aki őt lelővi állandóan ha szemtől szemben van vele,akkor az már csíter,mert ő a nagy profi akinek ott feszít valami klánnév a neve előtt!Sokan nem bírják felfogni,hogy a napi több óra gyakorlás egy idő után pozítívan hat az ember játékára,és a tapasztalat,hogy mik a tipikus helyek ahová figyelni kell egy-egy mapon,a fegyverekkel hogy kell lőni,hogy pontos,vagy akár mákfejeseket adjon be,ezek a dolgok nagy előnyhöz juttatják az embert!
Mondanék egy példát:van egy haverom''jockey79''néven játszik,na ő épphogy a gamet eltudja indítani a gépen,(azért valamivel többet is tud)nem sok érzéke van a gamehez,de egyszercsak elkezdett desertel játszani,mindíg csak azzal,eltelt 3 hét,és szegényt szekálják, csíterezik, kickelik,(engem még mindíg nem tud lelőni ha szemtől szemben vagyunk csak ritkán),,3 hét gyakorlás desertel egy láma gamernél,és odáig vezetett,hogy kickelik és csíterezik!!!Nemakarják alhinni mikor jól megy neki,hogy desertel ilyet lehet csinálni!
3hét desert!!!!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
én írtam hogy vegyen demót de nem rád, hanem arra aki azonnal lecsíterezett
Szal nem értettem hogy miért mondtad akkor hogy ok, de biztos úgy volt..
Amúgy asszem gáz volt az a game, kcsiit csalódtam. Meg akkor tudtam meg, hogy az egyik tagot kibaszták, úgy hogy a klánból 3 an döntöttek
Ráadásul, szar is voltam
Amúgy volt egy két máker megjelenséem amikor sikerült legyilkolnom, de kkora mákerés tunker vagyok hogy csoda hogy sikerült
Amúgy sajnálom hogy így alakult,és én se nagyon fogok, a klánban maradni, ebben nem. Mert amikor vki a vezírt lelövi azonnal csíterez, szal így nem lehet játszani...
LEtt egy kánszabi, és xarik rá..
Szal télleg nc -
-
-
LucifeI2
őstag
Az első dolog ez 1.5-ös a másik sztem te nem láttál még igazi cs-moviet
Bővebben: link ----- a kedvencem
Bővebben: link ---- barbar 2 sztem a neve mindent elárul
de még linkelhetnék egy csomót
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
A második szerintem is simán lehet a sajátos myg0t humor egy újabb terméke, de az elsőt ez is megerősíti vmennyire:
Bővebben: link -
Trak
addikt
Igen, ezt ma is tapasztaltam...
2 magyar szerver van amin van elég játékos? Hát LOL...
OBInet, és Terror...
Vagy én nem tudok többet, és nem látom őket, de akkor légyszi mondjatok címeket, én leszek a legboldogabb
ASE-ban sincs semmi, a régiek, amiket itt a fórumban írtunk össze, azok is üresek. Nem értem én ezt. -
Trak
addikt
Egy jó minőségű (10-15k+-os Sennheiser, Koss stb) fülesnél nem sokkal jobb.
Kipróbáltam, de nem volt annyival jobb játékban a Sennheiseremnél, hogy megérje 2 fülest megtartanom. Zenében nem a legjobb, filmnél néha nem volt rossz, de összességében csak akkor érdemes ha van sok felesleges pénzed, vagy esetleg tényleg progamer akar vlaki lenni
(Zalman-t próbáltam, arról tudok nyilatkozni)
Bár akkor meg nem biztos, hogy érdemes megszokni, mert a versenyeken szerintem nem használható. -
Arius
aktív tag
Olvastam, hogy szerinted a friss win miatt is javult sokat a CS:S... gondolkodom rajta, hogy egy kisebb vinyóra tennék egy szűz winxp-t, (lehetőleg kiherélve...minden felesleges leszedve) és egy darab CS:S-t
Aztán ha játszani akarok akkor arról bootolok be, ha meg nem akkor le van húzva róla a kábel.
Sőt, továbbmegyek... vannak ilyen jókis 36 giga körüli 10K rpm-es sata vinyók, bár ennek nembiztos hogy van értelme, mivel ha 1x betöltötte a mapot akkor nem nagyon használja a vinyót a source nemde? -
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest