- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Én alapon szoktam hagyni, de asszem a cl_lc és a cl_lw-t kell variálni (talán 0-ra állítani mindkettőt), és akkor a kés a másik kezedben lesz, mint a többi fegyver.
Némelyik szerver felülírja, így ha megtaláltad a kedvenc beállítást, azt a saját cfg-dbe írd és az autoexec.cfg-ből execeld a sajátod!Még mindig nem ért ide az egerem, így a saját configom még nem publikus.
-
Az ejtőernyőben egyetértek veled, csak sajna jó pár éve fent van, picsogás lenne, ha kiszedném, de még lehet, hogy megtörténik.
A hang ki/be kapcsolást megoldom, amint lesz rá időm. Most a szerver teljesítményen javítottunk, kiszedtem a botokat, mert túl sokat írnak fájlba, az meg kigyilkolja a titkosított fájlrendszerrel a CPU-t -
Igen, kilépnek.
A lagg változó. Inkább choke van az erősen ingadozó szerver fps miatt (100-1000 között).
Még 1-2 fejlesztés lenne hátra, ahogy időm engedi (pl. amit utálni fognak az az Aker féle roma radio hangok, én bírom, mert kb 2001 körül kelt életre, de kapcsolhatóvá akarom tenni).Az újraélesztés is bugos, meg tudom eléggé antiCS (bár reméltem, hogy a teamplay felé viszi a dolgot, de manapság az nem divat), de talán jobb, mint egy antirush plugin
-
A domain mindig a miénk volt, azt hogy nihil.hu/mirage néven mióta megy hirtelen nem rémlik, tán 2002 körül. Akkor még saját gépünk volt. Csak meguntam az egyedül fizetés dolgot, utána lett bérelt HLDS, azzal megjártunk 3 szolgáltatót, most meg ismerős gépén van.
Csak most performancia gond van, úgyhogy az megy a sipítozás, hogy kell saját gép, kérdés lesz-e belőle bármi. Bár akkor lehetne CS:S meg CS:GO szerver is, de nem tudom akarok-e ezzel ennyi időt elcseszniAz tuti, hogy én sokáig 56k modem/ISDN-nel nyomtam, mert falura akkoriban nem volt divat az ADSL/kábelnet. Most meg szintén falu, aztán 50mbit, de lehetne 120 is. Csak már időm nincs rá
PM-t írhatsz, vagy email, aztán amiben tudok segítek.
-
nihil.hu még mindig
De nem szoktam már hirdetni, most ns, augusztus 1gyel leirtom róla, mert a havi 2 alkalmamat amikor játszok ne csessze el egy adag idióta, akiket ha lelövünk, egyből bekapcsolják a cheatet. Mondjuk ez a 2 jómadár múltkor steames volt, de megadták a végső lökést.Ha gondod/ötleted van írj PM-t nyugodtan.
A 27020-as porton ismerős sniper szerverrel próbálkozik, ha valaki ilyenre gerjed.
Mondjuk a legfőbb gondom a linux kernel, amit nem lehet cserélni, mert a gép nem a miénk, így a szerver FPS elég hullámzó. Talán lesz saját gép, akkor javul a dolog
mepet: HLSW-vel ha nézel egy szervert, van a szabálylista ablak, ott ha dp_version sor van, akkor van dproto, azaz nosteam. Van a revemu is, annak nem tudom van-e valami publikus cvarja.
-
OctoCore
tag
aki steamon keresztül használja a játékot, azoknak az avatárja (profilképe, kinek hogy tetszik)
megjelenik amennyiben 1024*768 vagy annál nagyobb felbontáson játszol, a nonsteamesnek nem fog ott megjelenni kép, [link] - itt mindenki steamos, tehát mindenkinek megjelent az avatarja, (valószínű eredeti szerveren van)
Remélem érhető, tudom még fejtegetni -
A 4200 lehet karcsú lenne
Amúgy arra céloztam, hogy hiába van jobb géped, egy szint felett a CS-n nem segít. Tán a CPU húzásnak van haszna, mert sajna 1 szálon izzaszt, mivel a GPU helyett több dolgot számoltat a CPU-val.A hangok vagy mp3, vagy wav-ba vannak, mp3ra az mp3volume 0 a jó, wav-ra sajna a stopsound, de az meg nem végleges hatású.
A konfigodat jelenleg is át tudja bindelni a szerver, igazából sok extra nincs benne, konzolparancsokat futtat a kliensen. Ez ellen nem nagyon védett az 1.6, source-nál nem tudom van-e ilyenre védelem.
Ez igazából admin függő, én nem láttam értelmét ilyeneknek. Hangok vannak pl. nálunk, de nem kötelező leszedni, így csak annak van, aki külön letölti.
Meg én custom map párti vagyok, de már sikerült 200-ra levinni a mapcycle tartalmát, előtte 600 darab map volt -
OctoCore
tag
Figyelj, leírom mit kéne tegyél,
1. menj steam\steamapps\neved\counter-strike\cstrike\resources
2. GameMenu.res-t megnyitod jegyzettömbbel (vagy ajánlom a Notepad++-t)
3. ezt Bemásolod a GameMenu.res-be teljesen, csak ez legyen benne,
"GameMenu"
{
"1"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame"
"command" "ResumeGame"
"OnlyInGame" "1"
}
"2"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect"
"command" "Disconnect"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"4"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList"
"command" "OpenPlayerListDialog"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"8"
{
"label" ""
"command" ""
"OnlyInGame" "1"
}
"9"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_NewGame"
"command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog"
}
"10"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_FindServers"
"command" "OpenServerBrowser"
}
"11"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Options"
"command" "OpenOptionsDialog"
}
"12"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Quit"
"command" "Quit"
}
}
4. mented és kilépsz
5a. ha TotalCommanderbe csinálod, akkor fájl --> attributumok módosítása, r- csak olvashatóra tegyed (magyarul írásvédett)
5b. Intézőt megnyitod, kikeresed a fájlt jobbkatt tulajdonságok írásvédett pipa, és alkalmazás, ok.Remélem segített!
-
A kör eleji zene (főleg mikor képes 2 perces részeket berakni.. idiótája) beconfigolójainak külön területet tartanék fent a pokol mélyén (és kerülne oda az a sok agyatlan is, aki a fülhallgató fogalmával még nem találkozott és zenéjét hangosan üvölteti utcán-buszon).
Amúgy a /roundsound parancs ezeket kilövi, érdemes bindelni! (gondolom müködik, még nem próbáltam, ha lehet kerülöm ezeket a helyeket). A valóságban pedig boxer/székláb/vasaltbakancs segít a problémán
-
A zenék általában már mp3-ban vannak, konzolba mp3volume 0 megoldja a problémád
A gamemenu.res-t a counter-strike.gcf-ből tölti be, ha nincs máshol fájl. Ettől még létrehozhatja neked egy szerver sajnos, érdemes a gcf-ből kimásolni (total commanderhez van plugin pl.), írásvédetté tenni, aztán ennyi.
Egyik másik map, az mit takar? Van pár rosszul sikerült custom map, amin lemegy, de akár egy 32 slotos csodán aztec-on leeshet éppenséggel, a CS sajna nem sokat használ ki a VGA erejéből, a CPU-ból sem, mert csak 1 szálon megy.
Pl. 3.2-es core2duo-val és 5450-es
ATIAMD-val vígan 100 FPS van, mint az FX8120-amon 6870-nel, és hasonló mapokon akad fent mint a kettő. Source meg fullhd minden szemét bekapcsolásával is 200 FPS felett megy az utóbbi gépen, az előbbin meg szénné akad. Ennyit ér egy modernebb engine -
-
mepet
addikt
Az egész steamet újraraktad?
A GameMenu.res-t tedd csak olvashatóvá, akkor nem fogják tudni hazavágni!
A beállításaidat egy szerver akármikor átírhatja.
Megoldás pl: csinálsz egy sajat.cfg-t, a cstrike könyvátrban, amibe beleírod az összes fontos beállításodat. Játék közben beírod a konzolba:
exec sajat.cfg
Ezt azért érdemes, mert a config.cfg-t amiben eredetileg vannak, azt kinyírhatja akármelyik szeró. (Pl a rate-t állítgatják renszdszeresen). Csinálhatsz róla biztonsági mentést, akár a mentés legyen a sajat.cfg, stb... -
mepet
addikt
Nálam "csak" annyi a gond, ha elindítom a csét, akkor valami ukrán vagy orosz csodaszerverre csatlakozik automatán. Ha a steam servers-éből csatlakozok valahova, akkor nem jelentkezik. Ha jól tudom a menüt a "GameMenu.res" fájl tárolja, ha bele mersz nyúlni, akkor hajrá.
Hirtelen ezt találtam: [link] Ha minden igaz, ez egy eredeti fájl. Tedd majd read-onlyvá, és akkor nem fogják hazavágni.
Talán ez már meg is oldja, de az automata konnektelést nem biztos, tehát ami tutira segít:Ami általában segít:
-CS uninstall
-steam/steamapps/*username*/counter-strike könyvtár törlése
-CS installHa ez sem segített, akkor:
-steam uninstall
-teljes steam könyvtár törlés
-steam install
-CS installMegelőzés:
-csak ismert, megbízható szerverekre csatlakozol, ha nem, akkor egyetlen szétmoddolt szerver is így hazavághatja a játékodat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest