- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
überfall
csendes tag
A steam fiókba nem email címmel kell belépni hanem felhasználó névvel. Az hogy te az email címed adtad meg felhasználó névnek (
) az nem azt jelenti, hogy máshova küldi a steam a dolgokat.
(#4254) droving: Nem kell tudnod, mint mondtam ha megvan a mail cím jelszava, akkor elég a felhasználó neved és az alapján kiküldi az emlékeztetőt a steam.
-
überfall
csendes tag
válasz
droving #4249 üzenetére
Az hogy elfelejted a saját jelszavad, de nem egy hanem egyből 2 esetben.
Nekem 2003 as steam fiókom van, volt amikor 2 évet nem használtam és mégis tudtam a jelszavam. Az email címéről meg nem is beszélve, még tudom a legelső mail címemnek is a jelszavát amit freemail indulásakor regeltem, pedig nem használtam már vagy 8 éve.
Veheted meg újra amit akarsz így. Mást nem tudsz csinálni
-
überfall
csendes tag
válasz
addamka #4237 üzenetére
Dualos igen. Lehetséges hogy cseszik az 1.6 használni mindkét VGA-t pedig elméletben nem program függő dolog, hanem ha elér egy bizonyos használati szintet az elsődleges azonnal kapcsolódik be az erősebb. (Driverben is be van állítva). Csak ez 1.6 nál valahogy nem működő képes
(#4238) OctoCore: Amd. A 4530 ban van Nvidia + intel
-
überfall
csendes tag
Az milyen dolog, hogy füstben 40-50 fps em van Hp Probook 4535s-el? (1 füstben!)
Még Sourceban is több az fps-em 2! füstben. Ott olyan 80.
Ez azért vicc nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest