- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
válasz
JetiRulez #3550 üzenetére
Most próbáltam ki. Tökéletesen működik. Én így csináltam:
Kitöröltem az egész counter-strike mappát az accountomban, ezzel biztosítottam, hogy ne legyen semmilyen dll vagy akármi ami gubancot okozna. Elindítottam a Steam-et, aztán beléptem a CS-be, így megcsinálta újra a mappákat és mindent létrehozott az alapbeállítás szerint. Kiléptem a Steamből, bemásoltam a zbot-os zip tartalmát a counter-strike mappába. (amikor megkérdezi, hogy felül akarod-e írni, akkor mindent felül kell írni) Beléptem CS-be, előhívtam a consolt és a bot_add parancsra már működtek is a botok.
-
TGuru
tag
válasz
JetiRulez #3243 üzenetére
Látod így kell Neked is csinálni.Kihúzod vissza és már mehetsz is vissza
ha nem akkor nem kaptál új ip-t,de próbálgatni kell.Volt,h engem is kiraktak,mert beoltottam az admin ismerősét
kihúztam vissza és mehettem volna vissza,de nem mentem,mert gondoltam várok kicsit ki ne vágjanak megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest