- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Lmh
őstag
válasz
LucifeI2 #3925 üzenetére
Elég régóta játszok vele én is, kb mindig voltak ilyen problémáim. Meg sok embert ismerek akinek bármi problémája van CS-vel egy windows telepítés után. Elég merész ezt kijelenteni, hogy nem bonyolult beállítani, csak mert neked sosem volt problémád vele.
Nekem már nem bonyolult, inkább már körülményesnek mondanám.
Elmondom miért:
Windows reinstall után, vga drivert beállítom olyanra, amivel jó nekem a cs, hogy legyen 60+ fps, hogy ne legyen 5 méter után homályos a textúra ( mert tudom hogy sokak szarnak bele, de engem zavar )... konkrét beállításaim vannak vga-ban amik külön cs-re van kialakítva. Szerencsére már le van mentve screenshot több helyre, de amig nem volt vagy amig gépen volt és nem tudtam reinstall elött lementeni, addig újra ki kellett tapasztalnom, hogy hogy a jó.
Aztán jönnek a noforcemace, noforcemspd és társai a set launch optionsba, jön az egér driver ami szintén screenshotolt beállítás már, hasonlóan a VGA-hoz. Ez egyrészt érzékenység miatt kell, másrészt, hogy lehessen ívben húzni az egeret, mert nekem sajnos alapból akadozva húzza az íveket. Aztán jöhet a cfg írás, ami ha nincs lementve, elveszik... akkor elég macerás újraírni. Azt hiszem ennyi. Tényleg nem bonyolult, ha tapasztalt ember csinálja. De egy új játékosnak nem mondanám, hogy nem bonyolult. -
akom
őstag
válasz
LucifeI2 #3853 üzenetére
Sikerült!
Annyi kérdésem lenne, hogy a demoban szereplő játékosok hangját hallom, de a sajátomét nem.
Ezt alapból nem is vette fel anno, vagy kell valami beállítás, hogy halljam amit én mondtam?
Azt látom, hogy beszélek (Sárga hangfal jobb lent.), de nem hallom a hangom. -
cellpeti
nagyúr
válasz
LucifeI2 #3598 üzenetére
Hát én nem gamer egérre gondoltam.
Microsoft IntelliMouse Optical
Gigabyte GM-6580
Trust 17027 IzzyNekem a Microsoft egér tetszik eddig a legjobban.
-
JetiRulez
őstag
-
coqito
tag
válasz
LucifeI2 #3533 üzenetére
Igazából teljesen mindegy hogy örökös bant kap -e. Non - steam -es játékkal egy perc sincs megkerülni a bant ha visszajön hát bannoljuk újra, stemes játékosoknál pedig nem hiszem hogy újra próbálkozna a csalással, ha igen akkor pedig megy az örökös bann...
Nem tökéletes megoldás ez sem, de véleményem szerint nem igazán van jobb megoldás.
-
donaldrágó
csendes tag
válasz
LucifeI2 #3528 üzenetére
Szánalmas ami a az elmúlt években a magyar public szervereken megy.
Én három account után feladtam az egészet. Kb. az összes jó steames szerverről kibannoltak, non steamesekről is, csak oda nem szívesen járok a sok csaló miatt.7 év játék után hagytam abba, warozni régen sem szerettem, amikor klánoztam, akkor se különösebben, mindig publikon szerettem tolni. Régebben volt xDk, meg NYPD, Subidubi, Sörfőzde szerverek...
Évek óta haldoklik a magyar scene, szerintem két év múlva semmi nem lesz belőle...
-
válasz
LucifeI2 #3520 üzenetére
Hja néha nagyon elszalad ott a ló az emberekkel. Sajnos. Hál Isten én már megismerkedtem annyira az adminokkal, hogy elöször megnézik tényleg hogy játszok, mielött kick vagy ban járna (első játékomkor ott engem is bannolt Farki
)
Azóta szerintem szétvizsgáltak adminWH nézetben, és beletörödtek, hogy márpedig nem csalók. Most már csak az ott játszók basztatnak. Azt meg általában leszarom. Majd felrakom az egyik dem-et és configomat a honlapjukra, azt nézze és vizsgálja az aki csak akarja.
-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2 #3458 üzenetére
Üdv!
Utánaolvastam én is, tényleg nem lehet.
Semmi "segédeszközt" nem tervezek használni emiatt, az tulajdonképpen csak a játék lényegét rontaná el.
Én mostanában német szervereken tolom, eszméletlen hogy majdnem mind tele van akármikor felnézek.
Csak VAC szerverekre megyek fel, de arrafelé is vannak gyanús elemek. Speedhack, Aim, WH. Mondjuk ha jó játékos vagy így is el lehet páholni a szerencsétleneket, hátul nekik sincs szemük.
Az mondjuk elég idegesítő ha vki AWPvel AIMozik, az ilyeneket folytanám meg.
-
-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2 #3423 üzenetére
Aham. Hazamegyek, kipróbálom.
Amúgy még mindig szenvedek az alacsony fps-től OpenGL-ben, és lövésem sincs mi lehet a hiba, bárhol kérdezem mindig az a válasz, hogy a konfignak elégnek kellene lennie (T3000, 3 GB RAM, Intel X4500M).
Legújabban átállítottam Software renderelésre 800x600-ban, elég csúnyácska, de legalább jobban fut, a grafika meg annyira nem izgat, csak a játékélmény.
Visszatettem az XP-t a gépemre, itt a VGA beállításoknál nem találtam AA-t és anizót, hátha ez lenne a probléma.
-
válasz
LucifeI2 #3413 üzenetére
semmi ilyent nem találok catalyst alatt. ATI mobility kártyám van, felraktam a legujabb drivert hozzá. Esetleg kell valami menedzser szoftver is hozzá, hogy ezt igy megtaláljam? (mondom nálam catalystnál egy helyen szerepel csak scale image to full panel size cuccos, de az csak a theatre módú video lejátszások menüpont alatt, és ott is csak szürkén) nézegettem asztal jobb klikket is, de úgy sem jött elő semmi használható (WIN7).
Na midnegy, ma még meló azt holnap kipihenten átböngészem mégegyszer.
-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2 #3416 üzenetére
Üdv!
Kipróbáltam a bindeket, volt ami működött, volt ami nem.
Ezeket a beállításokat pakoltam be a config.cfg végére:
bind "KP_HOME" "vest"
bind "KP_UPARROW" "vesthelm"
bind "KP_PGUP" "awp"
bind "KP_LEFTARROW" "m4a1; ak47"
bind "KP_5" "secammo"
bind "KP_RIGHTARROW" "primammo"
bind "KP_END" "deagle"
bind "KP_DOWNARROW" "mp5"
bind "KP_PGDN" "famas; galil"
bind "KP_INS" "buyammo1"
bind "KP_DEL" "buyammo2"
bind "KP_SLASH" "flash"
bind "KP_MINUS" "sgren"
bind "KP_PLUS" "hegren"Ezek közül egyik sem működik.
Hiába nyomom a gombot a numpadon nem reagál.
Viszont volt pár korábbi próbálkozásom, amit ki akartam törölni, mégis megmaradtak és a mai napig működnek. Bármi újat teszek azonban be, nem fogadja el a játék.
Egyszer újra is raktam a CS-t, minden általam írt sallangot kiszedtem a cfg-ből, mégis vhogy megmaradtak. Találkozott már vki ilyesmivel?
Amúgy tényleg hasznos lenne ha ez működne, a társak már rég egymást gyepálják amíg én még mindig a buy menüben bóklászok.
-
válasz
LucifeI2 #3413 üzenetére
probáltam a módszert.. a scale image to full panel size-ot végül is megtaláltam, csak nem az álltalad leírt útvonalon. Azonban szürke, és nem tudom kijelölni sehogy sem
Majd este felpakolom az új drivert, azt megnézem azzal hátha sikerül a móka. (elvileg billentyü kombóval is megoldható ez nem? mert sikerült egy aktivabb billentyüt ütöm mert ideg vagyok módszerrel előhozni hogy a win7ben használt felbontásra dobta a CS-t is
kár hogy nem volt tartós)
-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2 #3403 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy érdekes, ma kipróbáltam a játékot D3D-ben és elég nagyot ugrott az FPS szám. Eddig csak random mapon játszottam, vmikor kipróbálom interneten is.
Amúgy pár HSZ-szel ezelőtt belinkelt szerverekre hogy tudok csatlakozni? IP cím alapján? És ha igen hova kell beírni?
Régen használtam az Allseeing Eyet, de most a telepítésnél hibát írt ki. Van vmi megoldás, hogy életet leheljek bele?
-
[pod]Diablo
őstag
-
válasz
LucifeI2 #3334 üzenetére
Én úgy emlékszem pedig, hogy szoktak írni ékezetes betűket, de nincs kizárva, hogy keverem Source-al.
Viszont pl. a L4D-be tuti használnak ékezeteket.
Mondjuk szerintem majd megkérdem a Steam topikba, mert így már inkább da tartozik.Még egy kérdés, tudom, hogy szubjektív a dolog, de azért hátha van valami jótanácsotok.
Egér beállítások nálatok hogy néznek ki?
Érzékenység, DPI, Hz stb.
Razer egerem és egérpadom van, de egyszerűen nem bírok ráérezni, hogy milyenre állítsam be.
Ha kis érzékenységre rakom jobban adja a headshotot, meg a távolra pötyögtetés könnyebb, de a hirtelen mozdulatokat meg úgy elég nehéz kivitelezni, pl. ha szembejön egy ellen és elkezdünk keringőzni.
Most 3500DPI-on és 1000Hz-en megy s 2.0-ás az egér érzékenység, talán még ezzel tudok a legjobban bánni jelenleg, de érzem, hogy valami nem az igazi, csak nem tudok rájönni, hogy mi. -
mocsanisi
senior tag
válasz
LucifeI2 #3073 üzenetére
Az már csak nekik szegénységi bizonyítvány! VISZONT! Ezzel is sokan takaróznak, de pl. d2, b sötétben walkolok, és tudja hogy mikor és hol jelenek meg. Lehet akármilyen fülese, a walkolást nem kéne meghallania! MP3-mat meg ugye nem játék közebe kell hallgatni. És botozás közben hallgatok zenét, kicsit feldobja a játékot!
-
Aygor
tag
válasz
LucifeI2 #2725 üzenetére
Nem nyert ezekkel a lépésekkel kezdtem.... mondtam h nem noobkodtam el a dolgot.... próbáltam kikapcsolt tűzfallal, vírirtóval, dll másolgatásokkal, ezt a nyomorék steam oldalt is bogarásztam, frissítettem az explorert, bár én operát használok inkább.... dx ből legújabb van fent ... eddig a windows update volt az egyetlen ami nem jött össze, lévén h behalt tőle a gépem, és repairolnom kellett...... ennyit a winfos frissítésekről.... háttérben elvileg semmi blokkoló nem futhat.... legalábbis semmi olyan ami az előző gépen nem futott.... pl logitech setpoint meg ilyen marhaságok... veryfájingoltam is az adatokat az sem jött be.... valami a gépemmel v a letöltéssel kell h baj legyen ... inkább utóbbi, lévén h régi cs verzió nonsteam elindulna ha írnék neki kódot.... de ennél a hl.exe sem hajlandó elindulni... pedig mondtam neki h ----> MÚÚÚKODJJJJJ!!!!!
-
-
At4
tag
-
ident
csendes tag
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
LucifeI2 #2592 üzenetére
Maga a jatek szaggat,megyek elore es ien 3mp-kent megall aztan,elkezd mozogni a karatter mintha speedhackelne.Meeg neztem az ex_interpet,jol volt beallitva es az a baj hogy rogton mikor ujrarakom a gamet es elinditom akkor is igy szaggat mielott barmitis bemasolnek a game-be.
-
m3tr0
őstag
válasz
LucifeI2 #2579 üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam tegnap...én nem az adminnal szeretnék találkozni,hanem azokkal akik olyan majmok,hogy elmondanak nekik valamit és csak azért sem tartja be..majd ezek után addig csinálja amíg már mást is elkezd idegesíteni+beleröhög a mikrofonba és tovább csinálja és mondja a hülyeségeit
-
c41r0^
őstag
válasz
LucifeI2 #2532 üzenetére
nem mindig középen jön fel a képtörés "csík", viszont nekem meg VSYNC ON mellett fura az egérmozgás, egyszerűen OFF módban szoktam meg
mikor a játék készült, ez jó motor volt, már elavult és gondolom nem éri meg nekik fejleszteni (pedig az, hogy a játékmenetet a Vsync befolyásolja, az elég nonszensz napjainkban), pedig lenne nekem is ötletem, engem az idegesít, hogy nem támogatja az 1360*768-as felbontást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest