- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Aktív témák
-
bLL^
senior tag
Kinek hány fokos az idle hőmérséklete C2D-vel alapon?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake #596 üzenetére
kell, de sztem az 1.6 sok lesz
én a 100%os teszteket 1.5-1.52-vel nyomtam, többhöz már kicsit kevés a G-Power, ezért meg nem fogok venni egy 15k-s Ninja-t
és ahogy ismerjük itt a népeket, kevesen adnának neki 1.6-ot.. (ne vegye senki sértésnek, de ez igy van..)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
-
westlake
félisten
este frissitem nehany eredmennyel a listat es rakok be 1.6 voltos eredmenyeket is
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #591 üzenetére
keressel ra az odairt kodra es rajossz, hogy az a kod mar szerepel a listaban valahol..
nem fogok mindenhova neveket irkalni.. sot.. mar azon is gondolkoztam, hogy kiszedem a neveket.. elvegre ebben a dolgoban nem sok szerepe an a ''tudas''-nak...
az is biztos, hogy csak 1.3 es 1.6 voltos teszt lesz.. legalabbis en azokat fogok csinalni.. 1.3 az ''alapfesz'' miatt, 1.6 pedig amiatt, mert azt meg pont lehet huteni egy extremebb leghutovel..
tudatosult bennem, hogy nem sokat jelent egy proci tunigja szempontjabol, hogy 1.3 volton mit megy.. inkabb csak tajekoztato jellegu.. lehet, hogy 1.6 volton egy tok gagyi cpu fog buntetni (bar erre eleg kicsi az esely) -
westlake
félisten
core 2 lapok es memoriak inkompatibilitasi broblemaival keretik ide irkalni!
[link]
thx -
vazimódó
senior tag
válasz
Konflikt #587 üzenetére
Nálam az a gond,hogy az Asus P5 lapomban ha 1,7V-ot beállítok,terhelés alatt 1,5V-ot kap a proci.Nem tudom hogy megoldaná e a problémát a beavatkozás,vagy továbbra is ugyanitt lennék. Bár attól tartok hogy az én esetemben inkább a lapot kéne volt-moddolni,hátha akkor stabilabban adná a feszt a procccnak.
-
vazimódó
senior tag
Hali mindenki!
Érdekelne hogy eljátszadozott-e már valaki a gondolattal,hogy nekifog és megcsinálja a volt mod-ot a prociján? Gondolom westlake tudsz valami érdemleges infó-val szolgálni a témát illetően.
[link]
Lalaboy:thx a hasznos infót.Ezek szerint az sem mindegy melyik verziót használja az ember.
-
Lalaboy
őstag
válasz
vazimódó #584 üzenetére
Nekem a DH-n lekellett csrelnem a progit regebbi verziora, mert igaz van olyan menupontja, hogy regebbi bios-t felrakhatsz, csak eppen nem mukodott! Letoltottem egy regebbi progit es azzal visszatudtam rakni a regebbi bios-t! Olvasd legyszi a legalso szoveget!
[link]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Konflikt #561 üzenetére
ez a ket tekercs a fesszbalyzo ic utani elso ket tekercs.. alapfeszen (1.3 volt korul) mind a 8 tekercsen majdem ugyanazt a feszt lehet kimerni... 1.5 voltnal mar majdnem 0.05volt elteres van az elso es az utolso tekercsen mert feszek kozott... melegszenek a tekercsek, igyromlik a hatasfok.. az utolso tekercs laban lehet kimerni a (szerintem) valos feszt..
-
Konflikt
addikt
#576, #577: Ultra, vagy Value? nemmidegy
-
vazimódó
senior tag
Nekem a gyári CD-n lévővel semmi gondom nem volt.
Most van egy Asus P5B-m és van némi negatív tapasztalatom a DOS-os flash-eléssel. Tegnap BIOS flash után besz@rt az oprendszer,hiányzó system32 fájlra hivatkozva.
A win alóli flash-eléssel eddig még semmi gondom nem volt,de az Asus update progival visszaflash-elni,azaz újabb BIOS-ról régebbire váltani nem lehet csak DOS-os flash-el. Ezért kellett használnom a DOS-os EZ Flash-t.A Gigabyte lapnál nem voltak ilyen gondok,annyit és annyiszor tudtam flashelni win alól amennyiszer csak akartam,oda-vissza meg minden. Szóval...én jobban szeretem a win alóli BIOS frissítést,de teljes mértékben megértem a Te álláspontodat is.
-
Mr. Tuty
csendes tag
Helló!
Tuningra melyik memória a jobb? Corsair TwinX (2x512 Mb) 800Mhz vagy Geil 1GB 800Mhz (2x512 KIT)?
Választ köszi! -
Nortid
aktív tag
egyébként leszedtem a legújabb F6-os bios-t, de nem tom hogy kell feltenni!
valaki el tudja mondani? -
Nortid
aktív tag
Heló!
Új gépet vettem, tuningolni szeretném, de ha az fsb a 280mhz-et eléri, a windows lefagy. Ha bios-ból csinálom, akkor nem boot-ol.
A kofigom: Core2d e6300 ; a-data ddr2 800mhz 2x512mb ; gigabyte ga-965p-ds3
Mi lehet a gond? -
Konflikt
addikt
Na kaptam kölcsönbe egy tuning erejéig(Zozától
) 2x512 Corsair xms2 ddr2 675@932 ramokat, csináltam egy uj alapfeszes eredményt, bár ez igy alapfesz:
-biosba beálított: 1,350v
-winben terhelve, sf-rel: 1,296v
-multiméterrel, terhelve: 1,236-1,245v
Megint a memória fogott meg, szval kéne már egy jo ram...
e6300@466fsb
[link]
[Szerkesztve] -
koc!an
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tuning tapasztalata ezzel a lappal ?
MSI P965NEO-F Intel965 LGA775 ATX
thx -
Lalaboy
őstag
válasz
afterburner_ #555 üzenetére
Legalabb van mogottem valaki!
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #553 üzenetére
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #552 üzenetére
nem tudok, ha mar feljebb csavarom és nem adok feszt akkor restartol...sőt mondom ez sem stabil érték mert a prime is leall, meg az orthos is!, a memoriak cl5-ben mint ahogy most vannak bírjak 900-ig asszinkronban leteszteltem kulon szal elvileg azzal nem kelelne hogy gond legyen..
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #551 üzenetére
oke... az eredmenyedet mar a multkor is lattam, csak azert nem tettem be, mert gondoltam javitasz meg rajta
de beirom szivesen...
-
westlake
félisten
mivel rajottem, hogy nem arul el mindent az 1.3 voltos teszt, szep hupikekkel elkezdtem irni magasabb feszultsegeken elert eredmenyeket is.. ha valakinek van kedve, akkor csinalhat 1.4, 1.5, 1.6 voltos tesztet is..
-
Brnz
csendes tag
láom itt azért vannak agyak!
én elég kezdő vagyok
és valaki nem tudna egy oldalt, vagy leírást mondani, hogy hogy megy ez az egész tuning?
amit leírtok már kezdem kapisgálni, de nem tökéletes...most állok gépvásárlás előtt, és azért tudni szeretnék a tuningokról is!PLS!
THX! -
#gab_
őstag
válasz
afterburner_ #537 üzenetére
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #536 üzenetére
arulod is oket?
nem szamitanad be ezt a jo kis procimat 6600 es-be?
okes akkor majd megdumaljuk ezt is elso most a vga lenne most irtam a srácnak hogy postazza aztan azt kellene megnezni, aztan az anyagiakat majd megdumaljuk azzal kapcsban is!tudom mondtad ingyen dolgozol, de nem maltai szeretetszolgalat vagy tudtommal
szal koszonet elore is a segítsegert!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #534 üzenetére
meg valaszthatsz is.. e6300 e6400 e6600 es
-
afterburner_
őstag
1.485-ön viszi a 3400-at de meg nem teszteltem mondjuk több órán keresztül.
de most 1.33x V-t kap ennyin 3074mhz-et (9*341) visz és mar itt hibazik több óra után az orthos
szart is tudni kell kifogniúgyhogy legyszi West majd dobd be a listaba
csúfítsuk mar egy kicsit
amugy az lehetséges hogy 1.55V keves az mch-nak 341-es fsb-nel?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #529 üzenetére
hat ha adsz helyette valamit felolem viheted
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.
1.6V-vel talán talán bejön a 3600, de ott is ha tesztelek erosebben akkor mar ujraindul...
memoriaval is ekkorat szivok hogy nem meg csak 900-on masnak a geil ultrai mennek cl4-ben szépen 900-onenyem az sem 900-at cl5-ös leglassabb időzítésekkel birja éppenhogy, 2.3Vnal hiaba hutom a memeket mar minden órajelen hibazik a primeben, 2.2-n hűtve megy de ott is ha nem hűtöm akkor egy idő utan felforr és jönnek a hibák..sőt a lapban 370 felett nincs post ha akarmiylen lassúra allitom a memek időzítését csak spd-ben hajlando elindulni!
ha visszaosztom mint a franc akkor sem, csak spd-ben van post...egyszerűen mar szetverem a gépet ott tartok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GanXstaZ
tag
Erdekes ez mert az en 6400asom 3,14-en alapon megy, ill autora pakoltam mindent es stabil. Bar ortost nem toltam neki de napi par olra komoly igenybevetel van és müködik szepen.
-
Ati007
őstag
válasz
afterburner_ #528 üzenetére
az enyém is 26 heti és bizza ez sem valami tunning barát 1.575 kell neki hogy vigye a 3.6ghzet
szerintem is tud a tied is többet, procinak menyi feszt adtsz? pcie frekit fikszáltad? -
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #528 üzenetére
kerem kolcson azt a procit egy napra.. majd en jol megnezem..
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #526 üzenetére
nem tudom elhinni, hogy egy 6600-as meg a 3100mhz-et sem eri el..
memorianak es a chipsetnek adtal rendesen feszt? -
GanXstaZ
tag
válasz
afterburner_ #523 üzenetére
az es sokert meg ez a nincs de majd rendelünk téma felidegelt bementem importőrhöz-disztributorhoz és megvettem, 84-85k volt áfásan. Mostmár lehet több. Ahogy a memória árak alakulnak....
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #521 üzenetére
tudom-tudom
-
westlake
félisten
válasz
GanXstaZ #518 üzenetére
ha d9-es a ramod, akkor 2.2 voltnak elegnek kell lennie.. ha nem d9, akkor cl 5 5 5 15... a procinak talan 1.4-1.45 volt.. most nezem, hogy p5w dh.. ne csodalkozz, hogy nem megy feljebb 420-tol.. allendale procihoz en nem hasznalnek p5w dh-t.. nekem 1.9 voltos mch fesszel sikerult 450-ig eljutnom.. ha jol tudom a te lapod meg csak 1.65-ig tudja adni a feszt..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #517 üzenetére
szernitem egy intel laptol ez nem nagy szam... foleg nem az xb-tol
-
westlake
félisten
bovult a lista egy 27. heti e6300-al
[link]
farkas: igen, mar latom.. mindjart frissitem a listat -
farkas123
csendes tag
Látod már a feltöltött képeket???
Vagy próbáljam valahova máshova feltenni?
Én látom őket...
Köszi. -
Speed
addikt
Mostb csak így gyorsba semmi sem állítva [link]
-
Lalaboy
őstag
Az abit-al javitottam a WinRAR eredmenyemen, 9x 400-as FSB-n betonstabil, a szervizeket, hatterprogikat nem lottem ki! A memoriabeallitasok bioszban lettek beallitva a MemSet-et nem hasznaltam. 1500Mb fole engedtem a tesztet, ami valamennyire bizonyitja a stabilitast. A memoriak 2.45V-ot kaptak, az idozitesek 3-3-3-4, eredmeny 1863 [link]
westlake: remelem lecsereled az eredmenyem a listan!Ha szukseges megcsinalom ujra MemSet keppel egyutt is!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #504 üzenetére
nem az a lenyeg, hogy biosban ennyit es annyit allits be, hanem az, hogy olyan erteket allits be, ami terheles alatt 1.296 voltra esik le..
-
Sárpac
nagyúr
válasz
afterburner_ #504 üzenetére
1.325re rakd. Az kb 1.3lesz, sajna alulfeszelnek a lapok főleg az ASUS mostanság.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
afterburner_ #502 üzenetére
A feszed túl alacsony vedd fel 1.3ra és persze az órajalet is hozzá
-
Nortid
aktív tag
válasz
afterburner_ #500 üzenetére
az fsb-nek mindig pont fele akkorának kell lennie vagy mi?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest