Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Á! Szerintem már lehet találni, csak nem gyakran..., tudod, ez sem mai gyártmány..., gyorsan devalválódnak. Már láttam EvO-t is ebből a típusból, nem tudom, mi a differencia.
Sőt! Mondok valamit: 2450rpm
(Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
Az biztos, nehéz egy dög. Egyet javasoltak, mikor nézelődtem hűtő terén - le is teremtettek, hogy Codegen 350-hez és gyárihoz 7300-as (akkor még) processzort csaptam és próbálgattam 4,0ghz-vel, persze 1x indult csak el így, szerencse, hogy nem ment gajra
Amúgy az előző (C0) 8400-ast volt, hogy meglökte az előbb említett páros szépen 80-85 fokra is loadban
Szinte bűnszámba megy.
(Most, az új Hipro szervertáppal aztán..., ha valakinek nekidobnám, nem ott maradna egy ideig
)
Annyit veszek észre, hogy Asus-ra sokkal stabilabban illeszkedik (beleállt, mint a cövek), az Abiton lifegett kissé.
Amennyiben fel tudom venni a kapcs.-ot végre (ezen küzdünk már páran napok óta
) a mostaniak eladójával, akkor GSkill vagy OCZ, talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
Szinte bűnszámba megy.
)