Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz zoo8800 #9451 üzenetére

Á! Szerintem már lehet találni, csak nem gyakran..., tudod, ez sem mai gyártmány..., gyorsan devalválódnak. Már láttam EvO-t is ebből a típusból, nem tudom, mi a differencia.
    Sőt! Mondok valamit: 2450rpm :) (Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
    Az biztos, nehéz egy dög. Egyet javasoltak, mikor nézelődtem hűtő terén - le is teremtettek, hogy Codegen 350-hez és gyárihoz 7300-as (akkor még) processzort csaptam és próbálgattam 4,0ghz-vel, persze 1x indult csak el így, szerencse, hogy nem ment gajra :DDD
    Amúgy az előző (C0) 8400-ast volt, hogy meglökte az előbb említett páros szépen 80-85 fokra is loadban :K Szinte bűnszámba megy.
    (Most, az új Hipro szervertáppal aztán..., ha valakinek nekidobnám, nem ott maradna egy ideig :D )
    Annyit veszek észre, hogy Asus-ra sokkal stabilabban illeszkedik (beleállt, mint a cövek), az Abiton lifegett kissé.
    Amennyiben fel tudom venni a kapcs.-ot végre (ezen küzdünk már páran napok óta :DDD ) a mostaniak eladójával, akkor GSkill vagy OCZ, talán.

Új hozzászólás Aktív témák