Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s7evcsenko
addikt
Második nekifutásra az első kör tartott 7 percig (7,5 milla hp), így lehet keveset mondtam 15perccel a második körre.
Viszont a kapott XP nem gyenge, itt lehet szintezni rendesen. -
-
markknight
veterán
Direkt így van megalkotva, nagyon sok JRPG operál ilyennel és a játékosok ha tudják ki is hagyják. Két trófeát kötni hozzá szerintem hiba volt egyébként.
Mint karakter amúgy rohadtul érdekes, megnéznék egy DLC-t vele,
sőt egy Expedition Zero DLC-t. A harmadik fázisának zenéje is halál, alig bírtam a játékra figyelni [link]
-
-
s7evcsenko
addikt
Nem, öreg vagyok én már ehhez.
Egyszerűen nem érzem, hogy mikor mi fog jönni.
Nem értem, hogy ha a támadáshoz berakták láthatóra az időablakot, akkor ezt védekezésnél miért nem?
Miért nem rakják be kapcsolhatóra, hogy akinek nem kell, az nem használja?markknight:
akkor majd ott lesz időm gyakorolniMost értem vissza Lumierbe az ösz hajú Maellel, idáig simán ment a dollog. -
zsotesz81
senior tag
Mondjuk így a végére meg majdnem a játék szopatott meg, mentett egyet a kontinensen, kiléptem, majd visszatöltéskor kirakott a map-ról. Még jó ,hogy van 3 mentés.nem sok esély lett volna velük, egy ütése is fektetett, a hosszú kombójából kizárt, hogy ne szedtem volna be 1-2 ütést, előtte sem tudtam dodge-olni sem, mindegy, kifeküdt. -
-
-
markknight
veterán
Hol jársz?
A másik befejezést választva visszahozza Maelle. Ha meg magáról az endgame-ről beszélsz, akkor simán lehet, hogy azért mert ő nem a gommage által halt meg, hanem kitörölték a festményből. Ilyen van egyébként amikor Simonnal harcolsz, azt a tagod nem is tudod revive-olni. Az ending meg más, mert ott apuci áldását adja a dologra. -
-
"Kicsit túlszinteztem mert semmi kihívàs nem maradt a végére."
Tedd fel expertre majd ott lesz
NG+okat úgy toltam, mert story és normálon már semmi kihívás nem volt...
Simont NG++ban öltem meg egyedül mentem be Maelle-el, első fázisa 1 ütés volt Stendhal-al 1.5B a sebzésem, második Last Chance és utána Stendhal 1 ütés megint csak!
Brutál ez a build amit lehet csinálni Maelle-el😳 -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged