Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
markknight #491 üzenetére
Most?!
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
markknight #489 üzenetére
Gratulálok!
-
HUTCHG
csendes tag
válasz
markknight #484 üzenetére
Rendben, nagyon köszi!
-
válasz
markknight #474 üzenetére
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy azt sem tudja mi az a gradient támadás 🤔 -
válasz
markknight #451 üzenetére
Jaja tervben van a harmadik is
-
válasz
markknight #449 üzenetére
Tisztában vagyok vele mivel összesen 6x vittem végig a játékot, 2 platformon is maxoltam, a sztorit NG+on kb 3 óra alatt vittem végig amikor 1db trófea kellett, én itt most a gyűjtögetős részére gondoltam,az gyorsan nem megy...
-
s7evcsenko
addikt
válasz
markknight #442 üzenetére
És tényleg, köszi!
Simon nem volt olyan vészes, 85-ösen mentem vissza hozzá.
Nem olyan nagy ugyan az erőm, hogy pár ütésből megfeküdjön, de az első csapatba tettem 1 izmos, 2 gyenge karaktert, majd miután hívtam a tartalék csapatot, ami valójában 2 izmos emberke volt, már könnyen ment.#443Wesder:
Igen, tudom, hogy ez várt volna rám, de ha újra kezdem, akkor is, a trófeát meg mindenképp szerettem volna.
NG+-ban viszont simán meglenne az lvl99. -
s7evcsenko
addikt
válasz
markknight #439 üzenetére
Sziklánál csak 1 követ vittem a 3 helyett, nem is értem...
Meg a megetetett nevronhoz is elfelejtettem visszamenni, hogy megnézzem mekkorára nőtt, de így már meglett.Na már csak az lvl99 (95 vagyok) és a Journals trófea hiányzik.
Ha most kezdek egy NG+t és megveszem a kulcsot az elején, akkor már nem tudom elbukni ezt a trófeát, ugye?
Mert akkor ezt gyors megcsinálom és megveszem a kulcsot, utána leteszem pihenni a játékot, mert most kicsit megcsömörlöttem ebbe a sok lótás-futásba. -
s7evcsenko
addikt
válasz
markknight #439 üzenetére
Visszamentem oda, amit a kolléga írt és nekem is adott jutalmat, így akkor lehet, hogy a többinél is otthagytam...
Viszont annál, ahol fegyvert kellett választani és kérte, hogy öljem meg, azt én életben hagytam.
A 100 lumia megkapása után visszamentem, hogy megölöm, de már halott volt és volt előtte kroma.
Remélem nem ezen ment el. -
válasz
markknight #433 üzenetére
Persze vágom amit írsz, én is imádok játszani és mindennel is, viszont nem rohanok csak időm mint a tenger, mert már "nyugdíjas" vagyok😂 Sajnos vagy nem sajnos , nálam egy átlagos játék 1-2 nap maximum, persze egy tartalmasabb alkotás kitolódhat akár 1 hétre is, de aki még aktív és dolgozik annak ez minimum a duplája vagy triplája...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #423 üzenetére
Ez sem gyenge: https://www.youtube.com/watch?v=0aq_sHIo2yw
-
atommaa
tag
válasz
markknight #423 üzenetére
Glass Cannon-on illetve a warming up-n gondolkodtam, de mivel szűken bántam az erőforrásokkal kb 600 pontot használok összesen a 3 karira, kihagytam nem fért bele a keretbe. Mókás videó, kiváncsi vagyok mennyi speedjük van 2600nál még simán Simon jön 5x, ha valaki fekszik akkor egyből max lesz a break bar, ennek se láttam értelmét, de itt határozottan sokat segít.
Még egy észrevétel, régebben én is 10 11k élettel mászkáltam, most a 6k is elég,de ő itt hiper kevés hp-val tolja, fel annyival, nincs is kitérés minek is, ha Simon jön csak áll jó videó!
-
ldave
félisten
válasz
markknight #420 üzenetére
Versóval a Corpeso (burn stack), Meallel a Medalum (virt stance-ben dupla burn és sebzés). Nagyjából erre épült a taktika, ha van rajta shield, a burn stack akkor is felmegy, aztán azokban a körökben, amikor AP overload után stunba került, akkor beütött a burn, Meallel meg 1-1 Burning Canvas és szép lassan elfogyott.
Még nem tudom melyikre használom el, de gondolom a Medalum lenne a legjobb választás. Mennyi ilyen rank33-as lehet szerezni egy végigjátszás során?
-
ldave
félisten
válasz
markknight #414 üzenetére
Tegnap meglett
8 perc volt
A taktika működött, a AP-s overload támadását kellett megtanulnom parry-zni és le is ment. Ezzel meglett az első max-os fegyver upgrade-m is.
-
válasz
markknight #417 üzenetére
El nem tudom mondani mennyire irritáló egy ember, meghallom a hangját és a bicska kinyílik a zsebemben, nagyon megosztó, én személy szerint utálom, pedig semmi rosszat nem tett ellenem, de vannak ilyen emberek, akikre elég ránézni és hallani őket, biztosan van olyan aki ugyan így érez irántam, ez van 😂
-
válasz
Jó sokáig tartott
-
ldave
félisten
válasz
Most már én is látom a végét
A héten meglesz, nem tudom melyik nap folytatom.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #408 üzenetére
passz, talán valami 37:51 ha jól emlékszem, a gold idő előtt értem be kb. 0,5 másodperccel
-
Wesder
titán
válasz
markknight #400 üzenetére
Még akkor akartam szólni mikor kb másnap a végére értem a storynak és olvastam a kommentet, csak elmaradt. Gondoltam bepótolom.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #398 üzenetére
Így már más.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #223 üzenetére
Elnézted a dátumot, mert az 1905.12.33.
Képet töröltem mert nem tudom spoilerbe tenni. Skill issue.
-
válasz
markknight #361 üzenetére
Jaja az jó kard, Verso-nak meg ami S rankal kezd egyből, de mindegyik karinak megvan a specifikus legjobb fegyver, amivel gyakorlatilag verhetetlenek
-
kicsako
őstag
válasz
markknight #351 üzenetére
Legtöbb speed egyébként is Pictokból jön szerintem, képességek tényleg csak a dmg-hez kellenek.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #348 üzenetére
Akkor még lehet kevés ide a sebzésem, pajzsát én is leszedtem a mark + breaker támadással a körömben, de 2-3 támadása van egymás után (lehet kevés a speed-em is) és mindig újrapakolta, így a parry nem sebzésre ment, hanem pajzs leszedésre.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #344 üzenetére
De annak a küldetését amelyiket megölted gondolom előtte megcsináltad, nem? Én a flying waters-ben lévőt úgy öltem meg , hogy questjét nem csináltam meg, sőt emlékeim szerint nem is beszéltem vele, egyből támadtam
-
s7evcsenko
addikt
válasz
markknight #335 üzenetére
Azt írtam, hogy nem érzem, hogy mikor mi fog jönni, nem azt hogy nincs reflexem, de egyáltalán nem vettem cikizésnek.
49 vagyok, nem érzem rossznak a reflexeimet, pl a támadó QTE-t is elég magas aránnyal tudom tökéletesre vinni, egyszerűen csak nem érzek már ingerenciát arra, hogy ezen izguljak/szívjak, inkább a történetet szeretem élvezni.
Kifejezetten utálom a Soulslike játékokat, ezt is csak azért kezdtem el, mert a PS5-ös topikban az egekbe dicsértétek, és hát nem is bántam meg (így könnyítéssel).Viszont akkor majd holnap kíváncsiságból megkeresem ezt a Simont és megnézem mit tud.
60-as szinten vagyok aszem, de a fegyvereim csak 18asok. -
válasz
markknight #337 üzenetére
Szakács vagyok és 25 évesen kezdtem el játszani amikor született a gyerek, mert akkor minden férfi kicsit el lesz "hanyagolva" egy újszülött mellett 😂 Így unatkoztam és ez jött szembe, azóta is töretlen a lelkesedés 😅
-
Wesder
titán
válasz
Nem cikiztem, csak Simon az egy olyan Boss, ami ellen még a mod is kevés lehet. Nekem a 94-es csapatomat egyhitelte, ha benéztem egy ütést, a 2. phase utolsó harmadában meg 16-os gyors combóval támad. (nem NG+)
Lusta voltam megtanulni, úgyhogy inkább Maelle-lel cheeseltem.
-
válasz
Hát nem tudom 60 éves vagyok, és tökéletes a reflexem,de persze nem vagyunk egyformák+én rengeteget játszom a mai napig tehát edzésben tartom magam...😅
Amúgy meg semmi cikizés nem volt ebben, szerintem...annyit írt, hogy Simon ellen semmi sem segít! -
s7evcsenko
addikt
válasz
markknight #323 üzenetére
Sajnos nincs meg a key.
Akkor ha jól értem jobban járok, ha kezdek egy NG+t... -
ldave
félisten
válasz
Akkor nekem ezzel szerencsém van, mert megcsináltam a három tokent.
( ). Ami nekem kimaradt, az a mime az elején (talán ez már nem spoiler), valahogy nem vettem észre, pedig alapvetően lassú, bejárós játékos vagyok, de hát mindig van ami kimarad.meg is volt a kulcsos napló -
s7evcsenko
addikt
válasz
Az elején vettem valamit egy árustól, de csak 2db érmém volt, a másikat megtarottam, hátha még kell valamire.
Délután kiderül.Látom a PS fórumba, hogy 110 órát toltál bele...
Én aszem 30nál vagyok -
s7evcsenko
addikt
válasz
markknight #301 üzenetére
Köszönöm, erre délután ránézek.
Bár tegnap végeztem a játékkal, de mindenképp visszatérek még egy kicsit bohóckodni.Viszont be kell vallanom, hogy a fekete-fehér blokkban én voltam a ludas, mert én bőszen nyomkodtam ugyan az RB-t, de az utolsó előtti bossnál véletlenül az RT-t nyomtam meg és sikerült a hárítás, így egész idáig rossz gombbal akartam ezt hárítani.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #301 üzenetére
Igen, ez hasznos tud lenni, volt olyan, hogy Monoko volt a harmadik karakter, épp halott volt és az ellen támadás animációja pont olyan nézetből volt, hogy a hulla miatt semmit nem láttam a csapásokból.
-
meoindil
aktív tag
válasz
markknight #294 üzenetére
Köszi, valahogy sikerült azt nem észrevenni.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #272 üzenetére
Nem, mert a Pictos ad stat boostot, a Lumina pedig csak a speciális tulajdonságát örökli a Pictosnak.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #269 üzenetére
Oké, Pictos nélkül, és Lumina?
-
válasz
markknight #269 üzenetére
Azért hülye nem vagyok, szeretem ha fáj,de nem ennyire 😂
-
válasz
markknight #260 üzenetére
900M az elég gyenge sebzés😂 1.5B a sebzésem, van akinek 4B feletti...😂
-
pzstm
titán
válasz
markknight #260 üzenetére
de már megy a "hiszti", hogy ha minden erős dologra nerf jön az nem jó irány devektől
-
válasz
markknight #257 üzenetére
Ps5Pro van nekem is,de ott ugye csak sima HDR van, DV teljesen más kávéház 😅
pzstm-Teljesen jó a CX, nekem C1 van imádom, 3 éves benne van már vagy 15000 üzem idő, de tökéletes minden tekintetben, sem beégés se pixel hiba, pedig én használom rendesen 😂
-
Turist
tag
válasz
markknight #211 üzenetére
Akkor lehet elkezdem megint. Kösz a tippet.
Tudja valaki, hol lehet magyar feliratot választani?
A game pass változatot vittem végig, azon nem találtam.
Viszont láttam olyan streamet ahol magyar volt a felirat. -
Wesder
titán
válasz
markknight #238 üzenetére
Nekem megjelenés óta Quick Resume-ban van a játék, az update kiszedte volna. A file info is azt mutatja hogy nem volt frissítés. Érdekes.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #243 üzenetére
Az szep….akkor alabecsultem, latszik ezen a teruleten nem vagyok ennyire jartas
-
pzstm
titán
válasz
markknight #241 üzenetére
az komoly…amugy ahogy halad a jatek egyeves evfordulora bontatlanul siman lehet 1000 EUR szerintem
-
pzstm
titán
válasz
markknight #239 üzenetére
nice, gratula.
Találtam egy még ütősebb "csomagról" egy képet én is
-
válasz
markknight #230 üzenetére
Igen pontosan ott, akkor nem egyedi eset megnyugtató 😅
-
Callisto
őstag
válasz
markknight #213 üzenetére
Állítólag 15-25 millió USD között. A fejlesztők számítása az volt, hogy első 6 hónapban 500000 darabot adnak el és akkor már jók lesznek. Őket is szíven ütötte (szó szerint
) a harmadik napra eladott 1 millió és az egybehangzó kritikusi és játékosi ovációs siker.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #225 üzenetére
Tegnap felvetődött bennem még egy kérdés amit nem igazán értek:
Ha Maelle tulajdonképpen Alicia, akkor hogy jelenik meg Alicia is? Maelle relationsip küldetésében Alicia ellen harcolunk, és a végén ki is töröljük őt. Ő akkor ki? Vagy őt csak Maelle és Verso látja? -
Wesder
titán
válasz
markknight #221 üzenetére
Egyértelmű hogy azelötti pontig szàmított volna a visszahozatala, míg az utolsó harcban Maelle és Verso harca eldönti a Vàszon sorsàt. Az zavar csak hogy hamar ki lett írva a storyból. Igen, a Good Endingnél mindenki "meghal", de az àra annak hogy a csalàd tovàbb tudjon lépni és abbahagyja ezt az ônpusztító gyàszolàst, ami szétszakította a csalàdot. Ezzel az àldozattal én egyet tudok érteni, mintsem végignézni azt ahogy Maelle tönkreteszi magát egy álomvilágban, mert képtelen a gyásztól továbblépni. -
válasz
markknight #219 üzenetére
Ez nekem is kimaradt, nem is értem miért nem választottam soha a másik befejezést, na majd ha újra neki esek megnézem...😳
-
Wesder
titán
válasz
markknight #219 üzenetére
Végigvittem.
Igen, viszont az a bad ending. Úgy meg nem ér semmit az egész. -
válasz
markknight #215 üzenetére
Erről beszélek, sokan voltak gondolom így vele mint te, én többet láttam bele gondolom a zsáner szeretete miatt is, de már akkor is a grafikai stílus és harcok+amit a sztoriról elárultak, nos nálam borítékolható volt, hogy jó lesz ez😬
Rengeteg ember aki életében még hasonló játékkal sem játszott, még azok is sokan megvették ezt és oda meg vissza vannak, ismeretségi körben is vannak elég sokan ilyenek...Írtam valamelyik nap, hogy már kicsit unom stb...most így pár nap kihagyás után rendesen hiányzik a világ és harcok stb...😳
-
válasz
markknight #213 üzenetére
Igen elképesztő amúgy, szerintem senki sem gondolta volna, hogy ilyen sikeres és mindazonáltal egy mesterművet tesz le az asztalra ez a csapat, gyakorlatilag több évtizedes múlttal és rutinnal rendelkező csapatokat, azokat megszégyenítő minőséget produkáltak és állították őket vigyázba, hát van miről gondolkozzanak azok a fejlesztő brigádok 😳 Habár én már az első előzetes videókból éreztem, hogy nem egy mindennapi játék lesz
-
pzstm
titán
válasz
markknight #204 üzenetére
Netflixnel vannak a jogok?
-
pzstm
titán
válasz
markknight #199 üzenetére
Nah kivancsi leszek nagyon mi lesz az annyira mely a sztoriban.
szerintem par nap es vegere erek -
válasz
markknight #188 üzenetére
Minden megvan...
-
pzstm
titán
válasz
markknight #189 üzenetére
Eleg leszek en oda?
Nah mindegy ha nem majd kiderul
-
válasz
markknight #180 üzenetére
Grat,a journal trófeát nekem nem akarja beadni, pedig mindegyiket begyűjtöttem😳
-
Wesder
titán
válasz
markknight #182 üzenetére
12mill kell most a 91-hez, nem olyan vészes.
szerk.
LVL80-an fejeztem be a story-t, de nem mentem àt NG+-ba, mert elöbb befejezem amit lehet.Kicsit túlszinteztem mert semmi kihívàs nem maradt a végére.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #180 üzenetére
Endless Tower csak 1x ad XP-t, ha megcsinàltad.
Dark Shores az jobb ilyen szempontból.
3 csata ad kb 3mill XP-t.
-
válasz
markknight #174 üzenetére
Oké köszi majd még alszom rá egyet 😅 Guide nélkül szoktam ezeket játszani, mert ha már azt kell nézni elvész az élmény és felfedezés faktor, én ilyen vagyok ez van...ezért tart nekem minden játék 3x annyi ideig, még oda is bemegyek ahová nem lehet😂
-
válasz
markknight #167 üzenetére
Már 3x végig vittem...az összes Monoco skill ami nincs meg és 33db zene, de szerintem elengedem...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #162 üzenetére
Maelle-t választottam, nem itt érzek hiányt a story-ban mert az oké , hogy így mi lett a vége. Én ahol még vártam volna magyarázatot az az, hogy kik és miért gyújtották fel a házat a valóságban? Annyit írtak csak, hogy valami writer-ek , de hogy miért meg egyáltalán kik voltak ők azt nem magyarázták (vagy nekem kerülte el a figyelmem). -
válasz
markknight #165 üzenetére
Nekem 3db van még,de mindig is utáltam ezeket a gyűjtögetős trófeákat, szóval lehet ez sem lesz platina, sok ilyen játékot ezért nem platináztam van ahol 1db hiányzik, de inkább hagytam, mert csak ezért nem fogok NG+++t indítani, plusz így közeledve a 100 órához kicsit már unom is megmondom az őszintét...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
markknight #162 üzenetére
Hogy a rákba kell itt spoilert írni?
-
Sunrider987
tag
válasz
markknight #143 üzenetére
Izles dolga lesz ez mert tenyleg jo zeneje van a jateknak es tokeletesen illeszkedik a cselekmenyhez/torteneshez de nekem a Cyberpunk2077 zenejet nem ubereli, ott azert a Never Fade Away az ovon aluli utes volt mar az alapjatekban es a DLC az hozott meg boven. Masreszt ugy vagyok vele hogy amikor valamifele rivalis jatekot jelentettek be es megkerdeztek errol a CDPR-t akkor az volt a valaszuk hogy udvozlik a konkurenciat "the more the merrier" es ez most is all szerintem zeneileg is. Ennel soha roszabbat.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #128 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez az egész Gestral szál eddig egy "poén". A jelszótól kezdve, magukon a Gestral ellenségeken át, minden. Nekem fura ez, az alapból komolyabb hangvétel mellett. Írtam is már, hogy eléggé Nier: Automata feelingem van velük kapcsolatban. Nem lepődnék meg ha a háttérsztorijuk is hasonló lenne.
-
válasz
markknight #106 üzenetére
Felhúztam a karaktereket lvl82-re és a luminák, hogy be vannak téve nem mondanám nehéznek, amikor tegnap bementem lvl62-n és luminák nélkül+DMG cap sem volt aktiválva, na úgy nehéz volt 😂
-
Wesder
titán
válasz
markknight #106 üzenetére
DMG cap-et kiszedted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged