Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #137 üzenetére
Jaja, amióta kijött nem tudom lerakni én sem, napi 10 óra belemegy simán, már NG+ban vagyok jó ideje, egyszerűen nem tudom megunni, mert annyi lehetőség van a játékban, és még mindig találok valami rejtett részt cuccot 😳
-
.LnB
titán
válasz
GeneraL_XTX #92 üzenetére
Story (nehézség). Én arra vagyok kíváncsi meg a gyönyörű látványra, dizájnra. A harcokat meghagyom nektek. Harcoltam én már eleget.
Tegnap elértem a "manók" városába. Kicsit Nier: Automata vibe-om volt.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
normalon játszok, parry nem mindig jön össze, dodge-ot meg nem igazán használom pedig úgy érzem az egy kicsit könnyebb
-
Wesder
titán
válasz
Easy-n, mert nehezebb fokozatokra nem ad achit.
-
válasz
Én még mindig easy-n tolom. Mióta behozták a dodge és parry mellé a 3. cuccost is (direkt nem írom mit), na én arra totál nem érzek rá 5-ből legalább 3x, így emiatt rendesen fogy az életem sajnos még ezen a fokozaton is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tedd alacsonyra, lesz kihívás dögivel majd.
-
válasz
GeneraL_XTX #64 üzenetére
F betűvel megy a pause és onnan lehet skip-elni.
-
Wesder
titán
válasz
GeneraL_XTX #64 üzenetére
Mikor pause-olod a videót, akkor ott írja a jobb alsó sarokban hogy Skip. PC-n nem tudom milyen gomb.
-
Wesder
titán
válasz
GeneraL_XTX #61 üzenetére
"Vannak még apróságok pl kalandozás közbeni párbeszédeknél nem mozog a karakterek szája,"
Ez JRPG stílushoz hozzàtartozik, nem hiba.
"a nagy térképen kívül miért nincs a pályákon map pl?"
Mondtàk hogy nem lesz map, hogy a jàtékos maga fedezzen fel és memorizàljon.
"És a nagyob csaták előtti videókat se lehet elnyomni, ha megölnek nézheted végig újra meg újra..."
Elnyomhatóak. A-val pause, aztàn hosszan B, ha Xbox controllert hasznàlsz.
szerk.
Én egy Codexet hiànyolok, ahol a legyőzött ellenfelek lennének jegyezve, meg hogy harc közben mivel lehet őket sebezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest