Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko #447 üzenetére
Ja értem, így mindjárt más...
-
válasz
s7evcsenko #441 üzenetére
"Mert akkor ezt gyors megcsinálom "
NG+ban azért nem lesz az olyan gyors 😅
-
Wesder
titán
válasz
Ha most nincs meg a kulcs, akkor NG+-ban újra össze kell szedni az összeset.
-
markknight
veterán
válasz
A sziklásnál majdnem én is ráfutottam, mert valamiért azt gondoltam automatán felveszi a cuccosokat, de nem.
Am a trófeát még simán el tudod bukni, ha nem sikerül Simont new game plusban megfektetni. De PC-n amúgy van mod az old key hiányára, szóval élj vele sztem ha csömöröd van. -
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #438 üzenetére
Attól függ. Beszélni kell mindegyikkel még utána, ahogy néztem redditen volt aki a small bourgeon társalgást hagyta ki, azért nem kapta meg. Valszeg kollegánál is ez volt.
-
válasz
s7evcsenko #389 üzenetére
-
Callisto
őstag
válasz
s7evcsenko #389 üzenetére
Ha esetleg nem jöttél rá vannak ilyen kupola alakú színes pajzsszerű dolgok néhol a földön. Azokat is fel lehet nyitni. Három darab kisebb hasonló kisebb képződményt kell keresni a környékükön és kilőni őket. Én Act II végefelé tudtam meg.
-
válasz
s7evcsenko #387 üzenetére
Össze kell hozzá gyűjteni a megfelelő számú kis gestralokat, és a pihenő helyen ha megvannak, a barlangban fogod ajándékba megkapni a nagy gestraltól a képességet!
-
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #359 üzenetére
Első csatában 6-10mill HP-ja van. (nem emlékszem pontosan.) Második csatában meg 45mill.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #356 üzenetére
És ugye utolsó 20 vagy 30%-nál olyan támadást csinál amit nem lehet counterezni sehogy. Töröl a francba. Azzal sem lehet trükközni, hogy soloba bemész és akkor van 3 "csapat" úgymond, mert második után mindenképpen gém over.
Renoir is csinál ilyet, már rögtön az első boss fight alkalmával. Funfact, hogy te is tudsz majd ilyet Maellel, csak nem mindig működik úgy ahogy az enemynél -
zsotesz81
senior tag
válasz
s7evcsenko #356 üzenetére
Nem lesz több karakter, Simont egy-két körből kell elintézni, úgy a legegyszerűbb.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #342 üzenetére
Na meglestem ezt a Simont, és hát váratlan meglepetés ért.
Másodjára eljutottam nála odáig, hogy levette a 3 karakteremet a vászonról és a maradék csapattal kellett folytatnom, ami viszont csak 2 karakter.
Erre egyáltalán nem számítottam, mert nem olvastam utána...
A maradék két karakteremet egyáltalán nem fejlesztettem fel ide, így azokkal nem is erőlködtem, 9999-es sebzéssel kb estig se végeztem volna...A kérdésem az lenne, hogy lehet valahogy toborozni még 1 karaktert, vagy 5 a max?
Mert ha 5 a max, akkor a másik kettővel még farmolok egy kicsit.Viszont már csak azért is megérte ide lejönnöm, mert mire Simonhoz elértem, addigra fejlődtem kb 10 szintet, és kaptam 2db 31-es fegyvert az addigi 18-asok helyett.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
s7evcsenko #342 üzenetére
Én belekezdtem a new game +-ba, még egy trophy hiányzik, a nevron-os. Elős végigjátszás során a flying waters-ben lévőt megöltem
, úgyhogy erre most figyelek. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy végigjátszáson belül kell-e az összesnek meglennie, vagy úgy is működik, hogy ami kész lett első körben azt már így késznek veszi a maradékot meg megcsinálom majd new game +-ban.
95+-os a csapat, eddig még nincs gond, Maelle-t most nem is használom -
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #332 üzenetére
"Elfelejtettétek, hogy én történet módban játszom és mod-olt block time-al?"
Simon ellen az sem segít.
-
válasz
s7evcsenko #328 üzenetére
NG+ban nem fogod Simont legyőzni, maximum ha nagyon nagyon jók a reflexeid és mindent és mindenkit is túl húztál...
Nekem óriási szerencsém volt, mert még a nerf előtt tudtam neki esni, olyan szinten vissza vették a Maelle buildet azóta, hogy most már esélyem sem lenne nála...
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #328 üzenetére
Attól függ. Ha vagy legalább level 60-70 vagy fölötte és már olyan dmg-ket versz, hogy két ütés mindenki, akkor okés a NG+, ha nem akkor én inkább újrakezdeném, mert érezhetően keményebb mindenki NG+ alatt.
Ráadásul Simon is sokkal szívósabb és ha nem bírod őt az első fázisban maximum 2 majd a másodikban szintén 2 ütésből leverni, akkor nagyon nehéz dolgod lesz, eszméletlen jó reflexek kellenek hozzá, tényleg nagyon komoly ellenfél.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #322 üzenetére
A quest items közt nézd meg az old keyt. Ha megvan, akkor nincs problem. Az expedíció indulása előtt, egy tokenért cserébe adják. Gustave kapja am.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #320 üzenetére
Igen, Igen, Igen.
Viszon ha elején az old keyt nem vetted fel, akkor egy journal kimarad. Ez miatt pedig egy trófea off.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #307 üzenetére
Fú, ilyenek 360 érában nálam is voltak kb rendszeresen
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #298 üzenetére
Egyébként el is felejtettem mondani, de az accessibility-ben van egy olyan kapcsoló, hogy a kamera fix marad, tehát nem zoomol közelít rá a karakterekre, hanem csak azok mozognak. Érdemes kipróbálni.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #298 üzenetére
A lényeg, h élvezed és nem hagyod ki ezt a gyöngyszemet. Kár lenne. Én kb februárban akartam felszámolni a géminget, de milyen jó, hogy nem tettem. Pont 33 vagyok, így mindenképpen a végére kellett járnom
-
meoindil
aktív tag
válasz
s7evcsenko #290 üzenetére
Teljesen egyetértek, erre is illett volna egy választható opciót berakni. Egy történet központú játéknál pont nem a reflexgyakorlat érdekel.
-
markknight
veterán
válasz
s7evcsenko #286 üzenetére
Ha a fekete-fehér nem megy, akkor a sztori egy bizonyos pontján nem nagyon fogsz tudni továbbmenni.
-
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #286 üzenetére
"de aztán találtam mod-ot hozzá, amivel sokkal nagyobb lett az időablak a blockra,"
Erre a legkönnyebb fokozat nem elég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged