Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #475 üzenetére
Igen ezek a szines foltok elég homályosak voltak eddig számomra, de már kezem kapisgálni.
Azt hiszem újra kellene kezdenem az egészet. Anno a DOS első részét is háromszor kezdtem újra, de megérte,mert a legjobb játéknak bizonyult amivel addig játszottam... -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #475 üzenetére
Akkor ezen segítünk itt titokban: https://game8.co/games/Clair-Obscur-Expedition-33/archives/517477 -
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #463 üzenetére
Ja, mert egy ilyen guide úgy kezdődik, hogy legyen 400+ lumina pontod
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #455 üzenetére
Van még kemény egy darab, a bonfire mechanika. De talán ennyivel kifújt, bár ez utóbbi elég látványos dolog tegyük hozzá
-
Mr X
veterán
válasz
N.YCityBoy #455 üzenetére
Feltételezem, arra értette, hogy nem ismeretlen számára a parry és dodge mechanikája.
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #450 üzenetére
Csak 2 platformon? A játék 3-ra jelent meg
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #446 üzenetére
Amúgy nagyon gyors ám. Ilyen nettó 3 óra alatt végig lehet érni a játékon, de még lehet annál is kevesebb ha csak a gameplayre fókuszálsz.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
N.YCityBoy #446 üzenetére
Itt arra gondoltam, hogy a kulcsot veszem meg gyors mielőtt leteszem pihenni a játékot, hehogy elfelejtsem pár hónap múlva, mikor újrázom.
Ám már okafogyottá vált a dolog. -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #432 üzenetére
Szerintem meg csak szereti és minden aspektusát ki akarja próbálni. Azért az sem túl egészséges, hogy én is végigrohanok 1 nap alatt a Doomon, aztán mint a lyukas boxert dobom a szemétre, életben többet elő nem veszem.
Egyébként ez a minden cseppjét kicsavarom a játékoknak mentalitás még 20 évvel ezelőtt nagyon ment, ám mivel minden fronton (videojáték, zene, sorozat, film) túlkínálat van, ezért sokan mindennel IS akarnak játszani, aztán végigdarálják, nyomják, sprintezik a tartalmakat, hogy elmondhassák látták/megélték. Most ennél a játéknál én is beestem ebbe a halmazba, még a soundtracket is aktívan hallgatom. Majd elmúlik
-
zsotesz81
senior tag
válasz
N.YCityBoy #429 üzenetére
Én egyszer newgame+-on még végigvittem, egy-két opcionális boss-t leszedtem , de pl. Simont nem fogom már piszkálni, szerintem nekem is ennyi volt.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
N.YCityBoy #388 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #368 üzenetére
Amúgy az NG+-ok ugyanúgy nehezednek, mint a Souls játékokban?
-
zsotesz81
senior tag
válasz
N.YCityBoy #368 üzenetére
Nekem akkor működött jól, ha a critem 90% volt, attribute újraosztás előtt asszem olyan 60-70% körül volt, de az nem volt elég (luck-ra nem scalel a fegyver, de muszály volt oda is pontot tettem, a might-ra nem raktam max. pontot)
-
zsotesz81
senior tag
válasz
N.YCityBoy #364 üzenetére
Beugrott , szerintem 3 körből (pontosabban 3 támadásból) csináltam, de a lényeg, hogy ő nem tudott egyszer sem támadni. De te nem new game + -ba nyomod már? Vagy csak símán új játékokat kezdtél?
Kb. [ez] alapján csináltam, itt írja első commentben, hogy a nerf után miket kell vaiálni. -
zsotesz81
senior tag
válasz
N.YCityBoy #360 üzenetére
meg lehet, én nerf után csináltam, solo-ban már nem, vagy nehezebb, de csapattal megoldható.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #350 üzenetére
Azért megpróbáltam
Aki a vízben volt, azt is sikerült, mondjuk eltartott vagy 20 percig, de a jutalom megérte.
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #336 üzenetére
Attól is függ mit dolgoztál, mikor kezdted a géminget stb
Amúgy abba is bele lehet ám kötni, hogy a játékosok 99% a netről összelopta a standhalt meg a last chancet és azzal ver le mindenkit 1 ütésből. Én is ezt csináltam nyilvánvalóan. Dark Soulst is sokan úgy játszák, hogy guide-okat nézegetnek aztán laboratóriumban tökéletesítik a receptet. Nem ugyanaz, de nagyon hasonló az én levelemben.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
N.YCityBoy #330 üzenetére
Elfelejtettétek, hogy én történet módban játszom és mod-olt block time-al?
Amúgy lehet, hogy most inkább félre rakom egy kis időre és majd később előveszem, mert lehet sok lenne a szervezetemnek ez a sok harc.
Azért köszi a tanácsokat. -
TheProb
veterán
válasz
N.YCityBoy #282 üzenetére
próbáltam kontrollerrel, de kevésbé adta. De lehet teszek vele még egy próbát.
Tudom, hogy rengeteg build van. De épp ezért kérdezem, hogy ki honnan merített, mert szöges ellentétben vannak egyikük a másikával.
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #268 üzenetére
Úgy told, hogy nuku picto, parry only experten new game plusban
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #255 üzenetére
Min játszottad eddig? Én a PC-sre lennék kíváncsi, mert PS5 Pron is nagy a difi a grafika vs performance közt. Mondjuk a cutscenek maxon mennek mindig 30 fpssel.
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #255 üzenetére
Nekem “csak” egy CX LG-m van de leolvad a kep, a kivegzesek es az animaciok is a tv-rol…lefolyik ugy erzem
-
Turist
tag
válasz
N.YCityBoy #249 üzenetére
De én is PC-n játszom
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #246 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #229 üzenetére
Nem volt patch, legalábbis Xboxon megjelenés óta nem érkezett frissítés.
Kivéve persze ha platform specifikus, bár erről írtak volna Twitteren, de ott se találtam hogy jött volna bármi akár PS-re, vagy más platformra. -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #229 üzenetére
Endless tower new game plusban? Ott nekem volt egy szekció ami megette a PS5 Pro-t, 20 fpssel ment minden, mar azt hittem elfaradt a gep
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #222 üzenetére
Hát ugye röviden:
Versot választva megszűnik a festmény, mindenki kiszakad és a család túl tud lépni Verso halálán, aki amúgy pont 33-ban halt meg. Mindenki megsemmisül, bamm ennyi volt. A való életben pedig él tovább a család. Maelle-t választva viszont marad Alicia - Maelle az álomvilágban, hogy éljen egy kicsit. A végén meg az látszik, hogy azért ez marhára nem jó ám és lassan bele fog ebbe halni, mert nem akar való világban létezni, pontosan tudjuk miért. Szóval elég nehéz a döntés. -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #214 üzenetére
Én nem gondoltam volna és első 1 óra előtt nem is érdekelt különösebben, talán 1 trailert láttam az is valamilyen state of play vagy nem tudom mi alatt volt.
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #194 üzenetére
Zelda nekem sem adja nagyon.Történet szinten ez sokkal mélyebb, legalább tanít is valamit az embernek. Amúgy top nálam is, ezt nem tudom mikor fogja más játék elérni.
-
ldave
félisten
válasz
Ez ilyen, szerintem is jó játék ez a Clair, de nálam messze nincs még a top10-ben sem, amivel eddig életemben játszottam, a BotW meg ott van a top2-ben
-
pzstm
titán
válasz
Semmi gaz nincs ezzel. Hala egnek, hogy nem egyformak vagyunk
akkor valassz tetszes szerint masikat
(amugy en Ragnaroknek altam ugy neki, hogy platinazni akarom aztan most azt erzem kizart…
)
de ezt a gamet le akarom tolni legalabb story miatt, kiezrezni nem fogom
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #192 üzenetére
Vedd elo a Zelda Totk-t majd Switch2-n egy teljesen szuz mentessel es a companion appal maxold
-
válasz
N.YCityBoy #191 üzenetére
Mégse volt meg mind, de most már megvan és egyben a platina is! Nálam nem, hogy az év játéka, de 35 év játék pályafutásom TOP3-ban benne van a több 1000-ből amivel játszottam ez idő alatt, minden tekintetben perfect játék 👍
Ilyenkor nálam egy a baj, ezek után nálam ez a mérce és mint ilyen most mivel játszak ezek után?😳😂
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #185 üzenetére
Vannak unknown journalok, azok is megvannak? Nem látszódik a listában, csak ha megszerezted
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #184 üzenetére
Nem ad achit a magasabb fokozat, így nem nagyon van értelme.
Az nem kihívàs hogy szűkösebb az ablak.Egyébként ez a műfaj sajàtja. Yakuzàban is úgy mentem a végén hogy bőségesen az ajànlott szint felett voltam.
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #175 üzenetére
When one
fallsmissing, We continue -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #172 üzenetére
Nekem már minden megvan, egyedül az a journalos trófea hiányzik.
A zene full egyszerű amúgy youtubeon is van guide róla, kb 1 óra végigmenni rajta. Felírod mi az ami megvan, a többit meg felszeded Monoro meg nagyon könnyű, a gauntletet vidd el a végéig, utána flying manor ha a tete hiányzik. Nem sok kell már, nem engedném el a helyedbem itt. Főleg, hogy már ennyi időt beletoltál. -
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #166 üzenetére
Én 56 órával járok itt mondjuk és ez a második végigjátszás. Mi jót csináltál ennyi ideig uram?
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #153 üzenetére
Rookie numbers. Làttam màr 4.5B felett is.
-
sz.mich
tag
válasz
Azt a büdös...!
-
ldave
félisten
válasz
Egyelőre még nem néztem buildeket, ezért is érdekelt, hogy HP-ra mennyire tesznek pontot a többiek, mert nem nagyon látom értelmét, akkora sebzés van, ha nem sikerül a dodge/parry néhány esetben, hogy azon a dupla életpont sem segítene
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #146 üzenetére
A cikk írójának savanyú a szőlő. Máshol sem szokták ám ezeket beleszámolni, sőt a portást meg akik felénekelték a zenét teljesen nonszensz belevenni. Mert ha tényleg nagyon pontosak akarunk lenni, akkor a különböző szoftverek alkotóit is vegyük bele, a teljes unreal stábot az adobe-val cakkumpakk. A bérmunka meg nyilván bérmunka, máshol is vannak. AC Shadowsnál 2 órás a credits. Amikor a Respawn azt mondja, hogy ők kis csapat, akkor magukra gondol, outsourcing ott sem játszik. De bármikor "kis csapat" kifejezéssel találkozom, ott sincs ez így kifejtve, nyilván.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #142 üzenetére
Csak ez így nem igaz. Igen, a Sandfall kb 30 emberből áll. De egy ilyen állítással semmivé veszed a külső koreai csapatot, akik az animációk nagy részét csinálták, vagy zenekart, akik azt a rengeted csodálatos zenét feljátszották, stb,
-
markknight
veterán
válasz
N.YCityBoy #138 üzenetére
Dettó, mással nem is játszottam csütörtök óta
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #122 üzenetére
Köszönöm , gondoltam erre is.
Még a tintafa( ha jól emlékszem) bosnál vagyok.Nem igazán ragadott meg eddig ez a stílus de ez a játék behúzott a világába.
-
válasz
N.YCityBoy #115 üzenetére
Ja igen, azért egy lvl 55-60-as szint ajánlott mielőtt bemegy ide bárki is 😅 Viszont itt pár óra alatt simán fel lehet húzni 100-ra a karaktereket...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
N.YCityBoy #109 üzenetére
Tessék nekimenni a Sprong boss-nak akkor, úgyis szerezhető tőleg egy jó kis Pictos (Cheater)
-
zsotesz81
senior tag
válasz
N.YCityBoy #90 üzenetére
ez no comment, sosem értem az ilyet, azért van, hogy elmagyarázza, hogy működik a játék, egy rpg-ben nem túl bölcs ezeket kihagyni. de legalább kiderült, hogy a luminák nélkül is végigvihető a játék
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #97 üzenetére
Mennyi időt spóroltál a tutorial kihagyásával?
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #87 üzenetére
Még jó hogy van hozzá tutorial, és meg is mutatja a játék.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #85 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #79 üzenetére
Sebzésen van limit, tehàt 9.999-nél többet nem tudsz sebezni amíg a megfelelő Pictos-t (ami leszedi a limitet) meg nem szerzed.
Ott kell lennie nàlad.
szerk.
A 9.999-es limitet szerintem màr 40-es szinten elértem, ha megfelelő volt a tàmadàs. -
Daelion
őstag
válasz
N.YCityBoy #76 üzenetére
Az nem olyan vészes, talán pár hónap múlva akkor be is fejezem.
'más játékkal is játszok illetve Doom Dark Ages is első naptól menni fog passon május 15.-én'
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #76 üzenetére
dmg-n van cap, (9999) amit Pictos-szal tudsz leszedni. Meg is kell hogy legyen.
-
arpi6k
addikt
válasz
N.YCityBoy #71 üzenetére
van benne NG+?
-
válasz
N.YCityBoy #71 üzenetére
Az igen!
Én még csak most értem Act 1 végére.Hány óra alatt vitted végig?
-
fiATHaLON
őstag
válasz
N.YCityBoy #41 üzenetére
Csak egy baráti megjegyzés... Látod, neked sem megy mindig a "szerintem"
hozzátétele, pedig valóban nagyon bölcs tanács volt. De nem jön reflexszerűen.Még egy dolog, ami nem kimondottan neked szól, de most te sétáltál bele
ebbe a csapdába, én meg mondom hátha érdekel téged, vagy közvetve bárkit...
A "hibát vét" egyre gyakoribb kifejezés, jóllehet teljesen képzavaros abban
a szövegkörnyezetben, amiben pl. te is használod.
Elvéteni valamit annyit tesz, hogy elhibázni az adott dolgot.
Hiszen amikor azt mondjuk, ez a lövész elvétette a célt,
nem arra gondolunk, hogy telibe trafálta.
Márpedig ha a hibát vétik, akkor minden rendben, hiszen nem sikerült hibázni... -
Citrone39
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #41 üzenetére
Minden rajzfilmes játék cel shaded, így a Methapor is. Amúgy az Okami még a PS2 éra végén jelent meg. Hát ha valami látványban ma már elmaradott, akkor az az.
-
Citrone39
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #36 üzenetére
Animés cel shaded játékok grafikáját nehezen lehet realisztikus kinézetű játékokhoz mérni. Ha neked nem tetszik az animés kinézetük, akkor megértem, de legalább mondj még egy cel shaded játékot, ami jobban néz ki, mint a Metaphor!
-
Immolatiel
kezdő
válasz
N.YCityBoy #17 üzenetére
Azt azért mindig tedd hozzá, hogy "szerinted"...
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #26 üzenetére
Meg a fejleszteseket nem teljesen ertem de majd csak kihomqlyosodik
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #24 üzenetére
Csak maszkalok mindenfele
most volt lehetoseg eloszor upgradere, de meg szoknom kell a logikajat meg a tinteknek is
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #20 üzenetére
Meg a kombo sem okes es a parry ennel az enemynel valahogy nem adja…
Vizes reszen vagyok majd megirom a pontos nevet
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #18 üzenetére
En 3 ora utan megaadtam egy elenfelnel, pedig mar harman vagyunk es mas utat nem taalok
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
N.YCityBoy #15 üzenetére
Nyilván nem más véleményét írtam le, hanem a sajátomat nem is értem miből próbáltad meg leszűrni, hogy a vélemény, amit leírtam általánosan mindenkiről szólt.
Ne kötekedj! Ez egy vélemény.
A harcrendszer egy Souls játék után számomra bohózat. Tudom RPG, de akkor is gyenge. A karakter mozgása meg igenis számít főleg egy TPS játékban, ahol folyamatosan látod a karaktert.
És az, hogy kinek releváns a másik véleménye az is szubjektív nekem speciel a tiéd nem az. Főleg ilyen bemutatkozó fellengzős dumával amit írtál.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #10 üzenetére
Még nem kaptam meg a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest