- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
zsotesz81 #372 üzenetére
Mekkora feeling erre a zenére, te jó ég:
Clair Obscur: Expedition 33 (Original Soundtrack) Bonus Track - Simon
De a phase 2-3 zenéje se piskóta:
Clair Obscur: Expedition 33 (Original Soundtrack) 130 - We Lost -
válasz
zsotesz81 #367 üzenetére
Már NG+++ban Ps5 -ön😂 De Xboxon is elkezdtem játszani vele, és most vagyok Simon-nál, és minden úgy van beállítva ahogy kell, amit linkeltél az alapján tolom én is, de nem sebzek még sem akkorát mint kellene, fogalmam sincs miért, lehet Xboxon duplán nerfeltek nem tudom😂
-
-
-
markknight
veterán
válasz
zsotesz81 #343 üzenetére
Én egyet megöltem, de nem volt következménye, megkaptam a 100 lumiát, ami azért elég sokat lendít a dolgokon még endgame-ben is. Egy végigjátszáson belül kell lenni az összesnek, nem lehet sajnos így trükközni, némely trófea/játék ezt engedi, itt sajna nincs lehetőség ilyenre.
-
s7evcsenko
addikt
-
Wesder
titán
válasz
zsotesz81 #277 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy ez volt a fejlesztők szàndéka. Mindegy milyen kombinàcióban àllsz fel, te tudod hasznàlni az összes karaktert eredményesen, mert mindent megtanultàl amit lehetett. Ez a boss egy skillcheck, az persze màr màs kédés hogy a jàtékot meg lehet úgy törni hogy one-hiteld.
Az nyílvàn abszurd, hogy 94-es teamet ugyanúgy 1-2 hiteli, ha benézel egy tàmadàst, ràadàsul ha jól szàmoltam van neki 16-os combója.
szerk.
Mentésből sokkal több van egyébként, mert le lehet tekerni. Nyílvàn nem fogod hasznàlni őket, ha csak egy 5 perccel koràbbi mentésre van szükséged. -
Sunrider987
tag
válasz
zsotesz81 #173 üzenetére
Dehat azert van ket befejezes mert rajtad all hogy mire rezonalsz, hagyod Maelle-t elmerulni az alomvilagaban a hamis baratokkal es testverrel akikrol minden pillanatban tudja hogy nem igaziak (Verso meg kerleli is hogy o nem akarja ezt az "eletet") vagy azt valasztod hogy Maelle szembenez a vesztesegevel es megprobal tullepni a tragedian, elni az eletet, elengedni a festett alomvilagot( ezert is intenek neki bucsut a baratok Verso sirjanal). A jatek tortenete egyebkent nem lenne annyira kulonleges de az ahogy tallaltak es vegigvezettek rajta nekem az adja a kulonbseget. Az a ritka alkalom amikor egyutt allnak a csillagok es minden tokeletes, a vizualitas, az audio, a combat es a tortenetvezetes.
Amugy most divat szidni az Ubi-t mert utobb tul sok butasagot muvelt de ha belegondolunk akkor mar almodtak par vilagot amit megsuvegelhetunk, legyen az a Prince of Persia, az Assassin's Creed vagy akar a The Division. -
zsotesz81
senior tag
válasz
zsotesz81 #170 üzenetére
Megnéztem a Verso endinget, szerintem jobb mint Maelle-é (mármint meghatóbb vagy érzelelem dúsabb), én egy ennyire story driven játéknál nem szeretem ha több vége van, legyen egy amit az író gondolt azt kész. Szerintem elég lett volna a Verso ending, így kerek a story.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest