Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Sikerült, visszaváltottam saját buildre, friss fejjel elsőre lement.
Top 5 listámba benne van. Majd még biztos előveszem egy ng+-ra.
Most megint üres az életem. Előzőleg last of us 2-t vittem végig, most ez...
Olyan magasra tették a mércét, most jó ideig nem fogok játszani semmi, mert minden gagyinak fog hatni. -
Gothmog
senior tag
Köszi szépen az infókat!
Megnéztem egyébként, és a június 10-i patch valóban növelte a parry window idejét, de csak a legkönnyebb (Story) módban, tehát az expeditioner (normál - ezen megyek) és expert (hard) nehézségi szintekre ez a változatás nem vonatkozik.
Én mindenesetre a játék legelejétől igyekszem nem dodge-olni, hanem mindig parry-zni, mert igazából így tanulom ki rendesen az időzítéseket, és ha sikeres, akkor ugye a counter attack rögtön ad is némi előnyt. Egyelőre elég könnyen megy, bár az utóbbi másfél évben szinte csak souls(like) játékokat toltam, legutoljára pont a Sekirot, úgyhogy benne van a kezemben/fejemben az időzítésekhez való gyors alkalmazkodás képessége. (Bár biztosan lesznek olyan támadások, amik nem parryzhetők. Gyanítom, hogy a Portier ugrása is ilyen például, mert az sohasem sikerült, pedig volt egy harc, amit vagy ötször visszatöltöttem emiatt, hogy rájöjjek az időzítésre, de sosem sikerült. Ott mondjuk egy idő után próbáltam én is ugrani, illetve dodge-olni, de azok sem jöttek be. Ám mivel kicsi volt az így bekapott sebzés, és nem egy nehéz ellenfél, nem ragadtam le nála hosszabban.) -
BaJaZo
aktív tag
Teszek ide be két fotót a problémáról.
Látható jobb oldalt a lakat feletti Főnix Láng, (ezen is lakat volt, nem tudom miért tűnt el) de hiába viszem rá a kurzort, nem jelenik meg az F billentyűvel való hozzárendelés, mint azoknál, amik nem lakattal voltak lezárva. A másik képen látható, hogy a Főnix Láng nem is jelenik meg a használható képességek között... Miért lett látható a Főnix Láng, ha nem lehet használni?
Nem tudok rájönni mi a megoldás? -
Wesder
titán
"Mintha egy versenyzős játékban 2 gombnyomással beérnél a célba játék nélkül."
Rossz hasonlat.
Szerintem meg fair, már csak azèrt is, mert semmilyen hibázási lehetőséget nem ad, még story nehézségen sem.
Az nem kihívás hogy a 94+-os party-t 1-2 hit megfekteti. Az szimplán geciség.
-
-
ldave
félisten
Én még nagyon messze vagyok ettől, de az szerintem okés, hogy egy teljesen feltápolt csapat képes az ilyen super boss-okat úgy becsicskáztatni, mint ők teszik velünk.
Azt viszont én sem tartom jó ötletnek, hogy elsőre már le lehet így győzni. Semmi elitizmus/gatekeeping nincs bennem, valszeg én sosem fogom ezt a bosst legyőzni, csak szerintem jobb játékdizájn, ha elsőre nem adja magát az ilyen megoldásoknak a boss. Sok játékban ezt úgy szokták, hogy vannak ilyen fix hp értékek a bossnál, amit nem tudsz átütni, bármekkora is sebzésed és muszáj megcsinálnod párszor a mechanikát.
-
s7evcsenko
addikt
Én fél óra után töröltem az elder ringet.
Normálon indultam én is, haladtam úgy is, de idegesített, hogy alig tudok védeni ütést, csak a kitérés sikerült.
Visszatettem történetre, de ott se lett jobb a helyzet, így jött a mod... nekem így lett élvezhető...nem vagyunk egyformák.
Én kikapcsolódni ülök a gép elé, nem ideggörcsöt kapni.
Ezt leszámítva viszont rohadtul teszik a játék, kár lett volna feladni és törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged