- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is csak azt platinázom ami sima liba és élvezem GOW is ilyen volt+az halál könnyű platina, szenvedni nem fogok ha már meguntam, ezért van csak pár 100 platinám, ha mindent amit nem untam volna meg, már 1000 körül lenne, rengeteg olyan van amihez 1-2-3 trófea kellene, de inkább hagytam😂
ldave- Persze ilyen ez a popszakma 😂 Nekem eleve nagy kedvencem ha nem a legnagyobb, ezek a körökre osztott harcos játékok, lehet ezért is emelem így fel a dobogóra 👍😅 Nekem ezek az OW játékok soha sem jöttek be, sem időm sem kedvem több 100 órát beletolni ezekbe...de aki szereti annak kánaán egy Zelda, ennyi...
-
Lehet én vagyok az egyedüli aki egyáltalán nem kedveli a Zeldát 😂 Egyedül talán a Wind waker ami bejött lehet a rajzfilmes grafikája miatt nem tudom azt végig is vittem azt hiszem, de nekem pár óra után nagyon unalmas az összes Zelda játék, nem igazán tudott elkapni egyik sem eddig
-
-
-
Neee, melyiknél és experten tolod vagy miért akadtál meg?
Én eddig haladok szépen, normálon játszom, de eddig nem tudtak még megölni vagy megakasztani! Egy tény, a parryt és dodgeot nagyon pontosan ki kell tanulni, de valami brutális jók a varázslatok és kombók,csak azokat is megfelelő sorrendben kell ellőni, de kitanulható, kitartást megéri 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged