Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
windsor44
csendes tag
Sziasztok,
Bocsánat ha nagyon off, próbálok rövid lenni.
A helyezet a következő :
35 éves vagyok, kb. 15 éve dolgozom műszerészként, ebben volt a mobiltelefonon át a Lucent routereken keresztül a CCTV rendszerekig minden, jelenleg Avionics cuccokat javítok, azokat amik szórakoztatják a népet a repülőgépeken, Angliában ( Panasonic Avionics )
Mindig is érdekeltek a hálózati dolgok, ezért gondoltam lehet el kéne kezdenem a Cisco utat az alapoktól.
Nekem az jött le hogy tőlem sokkal fiatalabb generáció igencsak jól áll ebben a témában, szóval elég durván le vagyok maradva
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van-e értelme elkezdeni ezt a dolgot, úgy értem tényleg érdekel, és valószínűleg el is fogom (azaz már olvasgatom ami tudom hogy a semmivel egyenlő), de arra lennék kíváncsi,
ha pl. egy CCNA vizsga meglenne, van-e szerintetek lehetőség ezzel labdába rúgni a későbbiek folyamán.
A gondom az, hogy teljesen más területen dolgozom, ezért necces hogy így elhelyezkedni valaha is el lehetne, miközben látom hogy a fiatalabb generáció igencsak toppon van ( szerintem ezzel jönnek világra, na jó meg biztos tanulnak is ). Tapasztalat hiányában, attól tartok ez maximum mint saját megszerzett tudás lehetne, amivel nem sok mindent kezdhetnék mivel soha nem dolgoztam semmilyen IT szektorban.Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok