- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
windsor44
csendes tag
Köszi a választ! Egyébként volt közelemben Cisco, amikor Lucent hálózati dolgokat javítottam, mellettünk volt a Cisco javítás, ha jól tudom a javítás el is ment Magyarországról
Persze pcb szintű javításnál az ember semmit nem lát abból hogy hogyan is épül fel egy hálózat.
Sajnos igazad van, valahogy annak idején nem fogott meg a dolog. Talán azért sem mert mikor érettségi és szakma megvolt, mindenféleképpen dolgozni szerettem volna, amellett pedig tanulni kb. lehetetlen volt és persze eléggé lefoglalt a pályakezdő élet, meg a mindenféle hobbik. Ezt persze egyáltalán nem bántam meg mert 1 napot nem voltam még munkanélküli 20 éves korom óta és jelenleg Angliában fizetnek annyit a szakmáért hogy otthon sajnos 2 diplomás ( nem IT szektor ) sem biztos hogy kap annyit. No de ez egy más sztori...
Mindenesetre a hálózatokkal kapcsolatos dolog az egyedüli amit tényleg el tudnék képzelni magamnak, és nem azért mert a pénz hanem mert tényleg érdekel. Sajnos sw-hez annyira hülye vagyok hogy félelmetes. Jaa, eszembe jutott, szakma után szerettem volna menni villamosmérnök asszisztensnek, de a kevés jelentkező miatt csak programozó szak indult, már akkor azt mondtam hogy akkor szvsz, inkább dolgoznék, amit tényleg nem bántam meg.
Szerintem az lesz hogy elsőkörben megveszem a könyvet, és közben kialakul minden -
windsor44
csendes tag
válasz
BlackJapan #14363 üzenetére
No akkor már ketten vagyunk, megvárjuk a tapasztaltabbak válaszait
-
windsor44
csendes tag
Sziasztok,
Bocsánat ha nagyon off, próbálok rövid lenni.
A helyezet a következő :
35 éves vagyok, kb. 15 éve dolgozom műszerészként, ebben volt a mobiltelefonon át a Lucent routereken keresztül a CCTV rendszerekig minden, jelenleg Avionics cuccokat javítok, azokat amik szórakoztatják a népet a repülőgépeken, Angliában ( Panasonic Avionics )
Mindig is érdekeltek a hálózati dolgok, ezért gondoltam lehet el kéne kezdenem a Cisco utat az alapoktól.
Nekem az jött le hogy tőlem sokkal fiatalabb generáció igencsak jól áll ebben a témában, szóval elég durván le vagyok maradva
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van-e értelme elkezdeni ezt a dolgot, úgy értem tényleg érdekel, és valószínűleg el is fogom (azaz már olvasgatom ami tudom hogy a semmivel egyenlő), de arra lennék kíváncsi,
ha pl. egy CCNA vizsga meglenne, van-e szerintetek lehetőség ezzel labdába rúgni a későbbiek folyamán.
A gondom az, hogy teljesen más területen dolgozom, ezért necces hogy így elhelyezkedni valaha is el lehetne, miközben látom hogy a fiatalabb generáció igencsak toppon van ( szerintem ezzel jönnek világra, na jó meg biztos tanulnak is ). Tapasztalat hiányában, attól tartok ez maximum mint saját megszerzett tudás lehetne, amivel nem sok mindent kezdhetnék mivel soha nem dolgoztam semmilyen IT szektorban.Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest