- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
fuckin' great news
-
F34R
nagyúr
válasz
Inv1sus #5341 üzenetére
Próbáld csökkentett módban leszedni vagy valami ingyenes eltávolítóval 64-bites programokhoz is Advanced Uninstaller FREE 10.1.1
Nortont megvetted volna , szvsz én egy programért se fizetnék amíg van open source
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5331 üzenetére
próbálkozz webes felületen de ne számíts szuper gyors supportra 1 hét is lehet belőle
nah pont erről beszéltem a 64 bites fájlokat kihagyja csak átsuhan felettük , a teljes vizsgálat max 10-12 perc. Nyilván 32-es Xp-d van
(#5332) Fire/SOUL/CD
nemtudom ez miféle lehet
-
F34R
nagyúr
Blattida hozzád szólna a kérdés mi az alternatív Secure DNS ha Angol az Oprendszer és a CIS is ?
-
F34R
nagyúr
ne is mond én is bekaptam egy szép ki FakeAv-t
majd írok többet ha Safe Return megtörténik
-
F34R
nagyúr
NEW! Full IPv6 Support in firewall
· NEW! Rootkit Scanner - Hidden registry keys, files and folders are detected
· NEW! 5 skins from COMODO, including a native windows skin
· IMPROVED! AV database updating - Virus DB size reduced significantly
· IMPROVED! AV engine - fixed some bugs and added new detection mechanisms
· IMPROVED! Cloud scanning is enabled by default in manual scanner now
· IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
· FIXED! CIS causes massive amount of entries in windows security audit logs
· FIXED! AV does not validate the revocation status of the certificates in signed binaries
· FIXED! BSOD in cmderd.sys -
F34R
nagyúr
válasz
Herr Fackel #5050 üzenetére
Ha nincs a karanténozott elemek között akkor törölted
False Positive-t meg úgy jelenthetsz hogy megadod az adatbázisban szereplő kártevő nevét (nem a fájl nevét pl Trojaware32.blaba.x )Elmész erre az oldalra
bepipálod a a False-Positve-t beírod oda a fent emítted példa alapján a kártevő nevét, azt feltöltöd , megadod a mail címed és írsz egy indokot a szövegdobozba
-
F34R
nagyúr
ja pontosan valahogy úgy , mert hiába van benne az avira volt olyan fájl amit nem tudott eltávolítani , amit Avira simán megtalált. Szóval így on-demand vizsgálatnál megint csak elvérzik , de nem hiszem hogy csak comodo-t használná elég sok exploit-t leírtott (egy AV max 10-t de így hogy több van benne elég sokat megtalált )
-
F34R
nagyúr
Passz a következő fő verzióban , ha 5.0 után (szeptember ) az 5.3-as (december )
akkor a következő is kb 4 hónap (de előbb még a CCE-vel is kész kell hogy legyenek ami 2-3 hét , ez tartalmazz a DACS-t nagyjából annyi hogy egy közösség ahol több AV-t használnak valós időben ,(kaspersky ,f-secure, avira stb ) ha a CCE (Comodo Cleaning Essential , gyanús ismeretlen fájlt talál elküldi a community-nek ahol ahol átvizsgálják és visszajelzést tesznek a program felé ami képes így már eltávolítani a kártevőt )
-
F34R
nagyúr
Nem tudom nekem csak 5Mbit/s csomag van (amit hoz is ,a ping csak 16 )
Valakinek azzal tapasztalata hogy nem áll le a gép csak van ??töbszöri próbálkozásra sem
-
F34R
nagyúr
CCE mikor lessz végleges várhatóan 1 hónap ?
-
F34R
nagyúr
határozatlan időn belül
-
F34R
nagyúr
Ha a CCE nem talált semmit , itt meg látom az előző hsz-kből hogy talált a r00t sectorban akkor most mi van ? mert azét nem rakom fel hogy FP-ket gyártson
-
F34R
nagyúr
Hello,
This is to inform you that false-positive with AceTrans.exe
(SHA1:63ffa70e4b2c9d70eeb4769b14abef12f3236f71 ) has been fixed. You can
update to AV database Version 7131 of Comodo Internet Security Version
5.0.163652.1142 and confirm it.Regards,
Divya.C
Comodo Antivirus Labrendesek ez az első levelem tőlük
-
F34R
nagyúr
Nem én NOD-t lecserélném vagyis a CIS teljesen megfelelő
A CCE Rejtett registy-kbe is képes olvasni , még az Emsisoft nem és jobb tudni hogy több AV (F-secure és társai mást generálnak egy-egy fájlra ) Amit fals-nak talász bogarászd ki fel virustotal vagy más ilyen oldalra és döntsd magad el
Itt pedig jelentheted nekik
és kiszedik az adatbázisból
False Positive-nál
Malware Name: -ide ne a fájl nevét rakd be hanem amikor szkenneltél az adatbázisukban lévő nevet feltöltöd a fájlt ide és írsz egy rövid kommentet 2-3 nap múlva kiszedikRemélem ez megoldás más számára is pl Fire/Soul/CD
-
F34R
nagyúr
A tegnapi szkennelésnél egyébként semmi durva nem volt nagyjából 98 % tiszta rendszer csak hát MSE nem annyira híres így az a 6 kártevő simán átment mellette
Comodo Kick Ass Microsoft
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4774 üzenetére
Nálam talált 6 ot mind a registrybe még régi dos-os virnyák is volt
-
F34R
nagyúr
mire gondolsz a a 99,9 % ra ? ha tesztmetódus alatt tudják produkálni mondjuk a teljes adatbázisukon akkor hihető
ilyenkor még csak találgatózások mennek.
Megérdemelne gy külön topikot a comodo forum-n mert előbb lessz mint a CIS-ben
és legalább tudnánk hogy úton van , így pedig semmit majd egyszercsak az arcunkba tolják mi is van -
F34R
nagyúr
válasz
blattida #4737 üzenetére
Én ilyen MBAM dologra gondolok , csak ez mondjuk kiforottabb lessz , tehát együk fel
hogy egy cloud alkalmazás amely rögtön képes eldönteni a kérdéses fájlról hogy kártevő e vagy nem (jóval gyorsabban mint az MBAM ) ezért lesz mondjuk egy 99 % kürüli találati érték (0day minták elemzésénél is ) + egy jobb eltávolítássa akkor a Hitman Pro-t is kiüti a nyeregbőlMondjuk én már csak érdeklődés céljából figyelem a Comodo-t én soknak érzem néhol ami zavar.
F34R
-
F34R
nagyúr
válasz
FREE TIBET #4661 üzenetére
Különáló
olvasd fentebb
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4606 üzenetére
Eggyetlen egyszer csak , semmi hiba vagy leállás de akkor is furcsa ez nekem
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4604 üzenetére
Ami a hivatalos oldalról jött
5.0.32580.1142 -
F34R
nagyúr
Első bug report a CIS-nél
*Csak úgy spontán semmit nem csináltam , rögtön bekapcsolás után.
-
F34R
nagyúr
válasz
FREE TIBET #4428 üzenetére
A böngésző miért adna ki adatokat ?, az teljesen normális hogy van kifelé forgalma, de comodo 2 way szűrés (outgoing , incoming) nem kell félned.
-
F34R
nagyúr
Saját leak test-jét is annak látja, egyébként miért nem elég az online? ha minden stealth akkot semmi baj. Comodo Leak Test
Vírusbejelzésnél egyszer kivételek közé! csak egyszer , proaktív mód , tűzfal egyéni beállítás
-
F34R
nagyúr
majd blattida megmondja mi az újdonság
, kivi vagyok
-
F34R
nagyúr
Tudom hogy nem védelem de a Comodo Backup 3 az megjelent már , ill elérhetőek az új programok system cleaner , comodo time machine stb ?
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4095 üzenetére
semmi
4 ről tudsz 5 re update-lni
A miért van hogy b*sznak válaszolni
a beküldött mintára, és hogy a defense + nál mikor elemzés alá veted a fájl-t azt dobja vissza hogy tiszta pedig 100% malware
-
F34R
nagyúr
Reggel bekapcsololom a gépet és ez fogad
Előtte való este game mode-n volt és azon hagytam véletelenül , lefuttatam a diagnosztikát semmit nem talált , a defense + is maradt jól beállítva!
Pls Help
F34R
-
F34R
nagyúr
válasz
BlackSeven #4047 üzenetére
Van külön tűzfal nem kell letöltened az egész csomagot!
Azt tudnod kell hogy a tűzfal is tartalmazza a Defense+-t ( ha kikapcsolod akkor nem kérdezget és egyzserű tűzfal marad , uyganis a defense+ lenne a proactive része a Comodonak , de úgyis jó hogy defense + ki és nod32 4.2 mellé mert abba benne van a proactive is ha ehhez ragaszkodsz mindenképp
F34R
-
F34R
nagyúr
láttam blattida defense+ naplójában egy registry modósítást ha neked is van ilyen . probáld manuálisan törölni erre az xyplorer-t használom beilleszted a keresőjébe a telejes elérési utat és törlöd a fájl-t
-
F34R
nagyúr
válasz
BigManus #3979 üzenetére
nem arra értettem több svchost van a windows-on belül azokkal semmi baj nincs , szedj le procces explorer-t
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx
ami nem odavaló vagy ismeretlen az piros lessz és nem írja ki a hova tartozását gondolok én erre dlite.exe - deamon tools stb
blattida ahogy látom nem válaszoltak a bugra és tök jó a képed Kiszel Tüncike
-
F34R
nagyúr
Hát elég érdekes az új verzióban az átdolgozott AV-nem ismeri a régi meg igen
Defense+ nál átálítottam Partially Limited-ről Block-ra és futtatni se enegdi nem hoz létre semmit az asztalon
az msapps\msinfo teljesen üres és amore.exe sincs a C:\-nAz alap Partially Limited-el még paranoid módban és custom firewall settings-el is létrehozta a japó IE ikont :S
Most akkor szivárgás van a sandbox-ban bagy mi ?
-
F34R
nagyúr
válasz
BlackSeven #3938 üzenetére
Cloud ellenére se ismeri az már érdekes dolog , sőt a defense+ se vakkant rá semmit az még amúgy is
Megkaphatnám énis az exe-t ? brutálisan kicsinálom a rohadékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest