- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
useless
aktív tag
válasz
jerry311 #7949 üzenetére
Ne haragudj nekem az a problémám, hogy amikor átváltott extremről goldra semmilyen sávszélbeli gond nem volt hónapokig, sőt előtte sem extremnél, anno mindig megvolt a 10 Mbit illetve később a 20 Mbit. Az utóbbi 1 hónapban szaroznak velem.
Ami elkeserít, hogy itt van ez a DIGI nevezetű (román) cég, ahol 3500 forintért a panelesek megkapják a 30/20 Mbitet!!! Barátnőmnél ez van és nem csak a szájukat tépíik, eddig valóban max. sávszéllel jön a cucc minden időszakban és mindezt az egyharmadáért! Sajonos nálunk még nem építették ki, csak szemben a paneloknál.... Régen ez a cég más néven futott nem túl jó hírnévvel de úgy néz ki, hogy végre változás van.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jerry311 #7906 üzenetére
teljesen félreérted a szitut, és kicsit hülye is a reakciód, na midegy....
igazából nem érdekel a véleményed, csak kíváncsi vagyok, hogy más tapasztalt-e az elmúlt 1-2 napban 20/3 mbit-es csomagnál 7/3 mbit-re való csökkenést a nappali órákban.késedelmes befizetésem volt, (amiért megsúgom, kamatot számolnak fel...), és ez azért nem egészen ugyanaz, mintha valaki nem fizet rendesen egy szolgáltatásért.... és ha túlmegy az ember egy időhatáron, akkor természetes, hogy korlátoznak.
és lehet, hogykésedelmesen, de 1,5* többet fizetek valamiért, amit nem kapok meg.de itt mint kiderült, nem korlátozásról van szó. teganap éjfél körül betelefonáltam, és semmilyen hivatalos korlátozás alá nem esek. sőt azt mondják, hogy telejes sebességem kéne legyen. hát kb. éjjel 2-től reggel 8-ig volt is. tehát egyértelmű, hogy hálózat túlterheltségi probléma.
még a telefonálás után rögtön kipróbáltam külön két gépet router nélkül más kábelekkel. így a hardveres / szoftveres hibalehetőséget a modemre korlátoztam. de mivel ezek után kb egy jó óra múlva magától helyreállt a sebesség, így tuti náluk van a gond.
lehet kérni sebességmérést, amikor kijönnek a saját laptopjukkal, közvetlenül modemre kötve. ha éppen akkor teljes sebességet mérnek, akkor 2k + áfa.
-
-
válasz
jerry311 #7866 üzenetére
jó, csak vicceltem, pontosan tudom, hogy mi az a router...
néha túl sokkal is találkozom...
a munkaállomást csak azért említettem, mert minden csomagnál említi az aszf, hogy 1 db dinamikus ip a munkaállomáshoz (nem munkaállomásokhoz), viszont a gold csomag esetében már nem szerepel a munkaállomás szó, csupán annyi, hogy összesen 3 db dinamikus ip kerül kiosztásra (amelyek nem feltétlenül egy ip cím tartományon belül vannak) - de a szétosztásra vonatkozó lényeg inkább ebben a mondatban van;
Az ebben a pontban megjelölt szolgáltatási csomagok továbbadására, vagy megosztására – a Szolgáltató külön írásos engedélye nélkül - kizárólagosan a hozzáférés helyéül szolgáló előfizetői ingatlan határain belül kerülhet sor. -
pacorro
aktív tag
válasz
jerry311 #7717 üzenetére
Nem emelés, hanem a kedvezmény megszűnése. Nem ugyanaz.
Csak az eredmény ugyanaz.
Egy a lényege, legyen hűségszerződésed vagy fizess többet.Hümme. Azért teljesen nem kóser a dolog, mert így gyakorlatilag a régi előfizetőket veszik semmibe/tartják hülyének. Évekig UPC-t használtam, utána egy évig külföldön voltam, köthettem új szerződést, új hűségnyilatkozattal. A hűségnyilatkozat lejárt, kaptam a számlát, hogy ezentúl fizethetek 5990 forintot az 1280/256-os netért. Gyakorlatilag szartak a fejemre, hogy egy év kihagyással majd' öt évig az előfizetőjük voltam. Ha azt mondják, marad a régi ár (4900), akkor azt mondom, hogy jó, ez nem olcsó ezért a netért, de annak ellenére, hogy lejárt a hűségnyilatkozat, kifizetem, mert alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatóval (az apróbb f@szságaik ellenére). De ha egy számlán, apróbetűn megkapom, hogy ezentúl fizessek többet, az már nem tetszik annyira. 6000 forint egy ma relatíve lassú netért szerintem nagyon sok, és szerencsére van lehetőségem váltani, így váltanom kell. Ma fogom lemondani a Chellót. Igazából nem értem a UPC-t, hogy ha (szerencsére) verseny van a szolgáltatók között, akkor miért nem foglalkoznak a régi előfizetőikkel, hiszen többen vannak, mint az újak, és egyre nehezebb lesz őket így megtartani.
-
Depression
veterán
válasz
jerry311 #7705 üzenetére
Listaárak (lezárt csomagok)
Most a médium csomag nekem 5990 Ft, ami hűségszerződés lejártakor felemelkedik havi 9500,- Ft-ra. Ez nem automatikus emelés?
Jadro: Van (vagy csak volt) olyan telefonos cég, amelyik szerződésében le volt írva, hogy ha a szerződés lejárta előtti hónapban nem mondod le, akkor automatikusan meghosszabodik egy évvel, és csak büntivel szabadulhatsz meg tőlük. -
Depression
veterán
válasz
jerry311 #7695 üzenetére
Ma kötötték be a lépcsőházba. Van némi ismerettséggem a Digi-vel, így hát megrendelem, és ha működik (ténylegesen), majd akkor mondom le a UPC-t. Egyik ismerősömnek már márciusban bekötötték a lakásba, le is mondta a UPC-t, azóta sincs net-e. Állítólag nem kaptak meg valamiféle engedélyt.
De hát igen, a reményhal...
Csak eszemágában sincs új hűséget kötni, mert ez az áremelés nekem már nem szimpi. Inkább a legkisebb csomagjuk ára van közel, a mostani 5 Mbit-esemhez. Nem óhajtok 10k-et fizetni havonta, csak mert nekik most ez a trendi. Digt-től 2,5-ért jobbat kapok. De a TV csatornák is direkt szivatósan vannak összeválogatva. Egy hülye lenyúlós cég. Addig nem fog árakkal sem versenyezni, amíg nem veszített hatalmas piacot a Digi felé. Eddig is csak emeltek, ezután sem várható csökkentés. -
erdoke
titán
válasz
jerry311 #7633 üzenetére
Nem vagyok hálózati guru, de józan paraszti ésszel nem tűnik lehetetlennek, amit írtam. Ha valaki nagyjából ért hozzá, és van a torrentezésnek speciális kommunikációs módja (mármint a kliens és a tracker között), azt tracker IP ismeretében biztosan lehet blokkolni/zavarni.
A következőben Depression is fejtegeti, hogy a tünetek miért gyanúsak. Csak UPC és hazai trackerek között volt/van gond, más trackerek és más típusú netezés hibátlan? Szerintem egy újfajta korlátozási módot tesztelnek, de kicsit balul ütött ki, mert nem korlátoz, hanem blokkol. Márpedig erre a szerződés alapján semmilyen jogalapjuk nincs. -
Depression
veterán
válasz
jerry311 #7633 üzenetére
Persze, újraindítom, minden kék és zöld, aztán szépen minden visszaáll pirosra. És nem hiszem, hogy minden UPC-s gépen egyszerre romlanak meg a különböző utorrent változatok. Arról ne is beszéljünk, hogy csak a magyar trackerek nem elérhetőek, a külföldiek mennek minden gond nélkül.
Kétlem, hogy a utorrent hadat üzent volna a magyar, UPC-s felhasználók ellen.
Egy ideig jó volt, most ismét behalt az egész. -
erdoke
titán
válasz
jerry311 #7624 üzenetére
Szvsz szerint a UPC tudja, ha te egy bizonyos IP címhez csatlakozol, és ha nagyon akar, bele is tud piszkálni a géped és a tracker közti kapcsolatba. Nem hiszem, hogy teljesen véletlenül szinte csak a torrenttel van gond, a többi netes dolog pedig működik. Rájöttek, hogy a kapcsolatod titkosított, viszont ha tudják a tracker IP címét, akkor ahhoz bizonyos típusú kéréseket tudnak blokkolni. Valamit kavarnak, amiből nem sok jó sülhet ki, bár megoldás biztosan gyorsabban lesz rá, mint ahogy ők megszülik.
-
Laslow
senior tag
válasz
jerry311 #7533 üzenetére
Köszi a tippet, erre nem gondoltam.
Semmi értelmét nem látom, hogy lejárjon a jelszavam. Az is lejárna, amit eredetileg kaptam, ha nem változtatom meg? És ha lejárt, miért küldik ki e-mailben a lejárt jelszót? Sokra megyek vele... Írnák inkább, hogy lejárt, goto 1221. Semmi, de semmi értelme így...Ellenben a chello bizonsági tanusítványa lejárt. Vagy már más címen kéne megtenni a mac address módosítást? Ennek utánanézek...
"A prov.chello.hu érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány csak a következőre érvényes: provisioning.upc.biz.
A tanúsítvány lejárt: 2008.07.12. 10:09." -
Laslow
senior tag
válasz
jerry311 #7529 üzenetére
Ezt a TP-LINK routert néztem ki: [link]. A legolcsóbb, és csupa jót írnak róla, ellentétben a drágább D-Link routerekkel. Ahogy láttam, MAC-address klónozást tud (igaz, mi nem?). Hozzá az asztali gépet kábellel, a laptopot pedig ezzel az olcsó Zyxel PCMCIA kártyával tervezem csatlakoztatni: [link].
Ami viszont érthetetlen számomra: a https://prov.chello.hu/selfcare/login.jsp oldal hibás felhasználói név vagy jelszó hibát dob, pedig tuti jó adatokat írok be. Kiküldettem e-mailben is, és stimmel. Mégis nálam lesz valami gond, vagy ti sem tudtok bejelentkezni az oldalon - megpróbálná valaki?
-
gardener
senior tag
válasz
jerry311 #7493 üzenetére
Az volt az érdekes,hogy az internet a notebook-ján ment, de se pingelni,se elérni a routert nem tudta. Mesélte,hogy valamit elállított és kapott valmiféle jelzést UPC-től,hogy az ip címe vagy valami el lett állítva. De ezt Én sem értettem. Már ezért gondoltam,hogy chello egy kakukktojás
. Nah lehet, majd meglesem neki a routert.
-
zitrom
tag
válasz
jerry311 #7325 üzenetére
Aha értem,mondjuk a másik 2 településen kicsit szopatás van
Igazad van a 2. hsz-ben de erre elég lenne 1 vagy max2 korlátos csomag,nem 3....Helyette meg valami értelmes korlátlan csomag...na mind1.
Van a környéken,Békéscsabán 25percre van,de sokat érek vele
Meg biztos máshol is van a környéken,de negem annyira nem érdekel. -
törölt tag
válasz
jerry311 #7272 üzenetére
Ha annyira lesz*rod, akkor miért válaszoltál a hozzászólásomra, talán én kértelek rá?
Másrészt nem az én reszortom, hogy szakmabeli érvekkel alátámasszam, miért nem mennek az on-line cuccok, miért fagy időnként stb. Viszont ha már a környéken több embernek kezdett el ugyanaz a probléma jelentkezni szinte dátumra pontos kezdettel, és (minden bizonnyal egészen véletlen) épp egyazon szolgáltatónál, akkor talán van némi alapja. De akkor add elő az elméleted, hogyan NEM lehetséges, hogy épp csak a chellónál vannak errefelé ilyesmi gondok. -
törölt tag
válasz
jerry311 #7238 üzenetére
Már egy jó ideje fenn van comodo tűzfal, és nod32 is. No meg Spybot Search & Destroy.
Sőt még avast-ot is feltettem pár napja, pusztán csak ellenőrzés céljából. Sehol semmi vírus.A gépem alig egy hónapja volt teljesen újratelepítve (a rendszerpírtíciót formatálva, ahogy illik).
Bírom az ilyen fotelszakértőket, akik otthonról 100%-ra megmondják, mi a probléma. Már írtam: nem csak nekem kezdett el pár hete fagyogatni a böngésző, amire az előtt firefoxnál sosem volt példa (de nemcsak firefox fagy)!
Tőlem teljesen függetlenül fagy le másnak is itt a körzetben. Ezért kezdtem el a netre gyanakodni, mert bizony...
A tapasztalat meg azt mutatja, hogy lehet köze hozzá.
No meg véletlenül épp az on-line cuccok sem mennek itt errefelé. De biztos ez is a gépek hibája, a chellónak semmi köze hozzá. -
AtHoS
nagyúr
válasz
jerry311 #7201 üzenetére
Kolléganőm besegített egy kicsit. Online chaten kiderült, hogy nem is vagyok rögzítve a rendszerükben. Sem a nevem sem a címem nem szerepelt sehol sem. Most rögzítettek és két hetet mondtak az "elbírálásra". Munkalapszámot csak ezután adnak és a bekötés ezután lesz várható.
Na ennyit a 1221-ről
-
AtHoS
nagyúr
válasz
jerry311 #7198 üzenetére
Nemtudom mi lehet a sok, de ha ilyen indokot mondanának akkor azt bizony kérném, hogy írásban tegyék: Az oszloptól a ház kb 20 méterre van és ebben már van jócskán ráhagyás. A szembeszomszédoknál elérhető a UPC szolgáltatás, így ez is le van fedve.
Ha meg nincs kapacitásuk legalább jeleznék, hogy: "Hé öreg! Még egy hónap biztos lesz míg valaki véletlenül arrafelé téved majd."Nem nagyon van kedvem asztalcsapkodáshoz, sosem szerettem az ilyen ügyeket, ha meg már így kezdődne a kapcsolat.....
Egyenlőre várok még egy hetet, hátha alakul valami, de utána már személyes kontaktusba kell keverednem valakivel az biztos.
-
Motaba78
addikt
válasz
jerry311 #7155 üzenetére
sziasztok,
lejárt a hűségszerződésem a t-onlinenál, és gondoltam hogy lehet hogy váltanom kellene, mivel a tv az upc-nél van és gondoltam ott is váltok csomagot egybe gondoltam hogy az internetet és a telefont is bevonom az upc kezei közé.
Jó gondoltat lenne ez ? itt olvasni mindenfélétMa bekötötték szüleimnél is az uj tv-t hd gold csomag, chello silver (10/2) valamint egy silver csomagu telefont és még müködik
A net nagyon szépen teljesít hozza azt amit irnak eddig, igaz kb 3 órája lett bekötve.De nagyon tetszik a sebessége az én otthoni 5M/512k netem helyett.
Van valakinek tapasztalata székesfehérváron a chello szolgáltatásról ? azon belül is a net érdekelne nagyon, a melohoz kellene a nagyobb sávszél.
Konkrétan a palotai úton kellene a szolgáltatást biztosítani.Mi a véleményetek ? érdemes mindent a chellotól kérni ? vagy nagyon bevásárolók velük ?
Előre is köszi
-
need
addikt
válasz
jerry311 #7153 üzenetére
szórendileg igen..és fizikailag is..!
a kérsésemre a chellotol ezt a választ kaptam...
"Az Internet kapcsolatot a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk és hibát nem találtunk. Kérjük áramtalanítsa majd helyezze ismét áram alá a kábelmodemet, és miután beállt az ONLINE állapot, próbálja tesztelni a szolgáltatást"
megtörtént a 1221 20 perc után feladtam..
én azt gondolom hogy haldoklik a modem szerintem... :
-
Ronnie12
tag
válasz
jerry311 #7017 üzenetére
A melegedés szerintem nem okozza a gondot, mert volt már melegebb helyen is, mint most, és ott szuperül működött. Szerintem a melegedést kizárhatjuk. Most az 1.02-es firmwaret használom, de többen írták, hogy az 1.01 nekik megoldott ehhez hasonló problémát, tehát majd kipróbálom azt is.
Amennyiben nem segít az FW frissítés sem, akkor nincs más ötletetek esetleg?
-
pH érték
aktív tag
válasz
jerry311 #7014 üzenetére
Ja amúgy tényleg nagyon erőlteti a digitálist. Augusztus után megszűnik az analóg? Amúgy én a sima analógra hűséget kötöttem bármilyen hihetetlen is (persze ez még tavaly volt). Ha a digitálist rendelem meg akkor augusztusig tart a kedvezmény? Amúgy meg kérheted több tv re is a digitálist csak akkor 750 ft/hó /db a bérleti dija egy ilyen szerkentyűnek amivel tudod fogni az adást. Ezek szerint, ha előfizetek a digitálisra akkor megmarad az analóg műsorszórás is?
-
Homer
tag
válasz
jerry311 #7000 üzenetére
Igen! Egyetértek veled abban hogy "fáj", hogy nem tudok váltani. De a legjobban az fáj, hogy 2 éve nem azt a szerződést írtam alá ami most köt! Én chello classic-ot írtam alá, hogy azt fizetni fogom 2 évig, és nem azt, hogy 8900 Ft-ot adok nekik minden hónapban, ők meg majd adnak nekem valamit ami marad a polcon.... Ha már nincs akkor milyen alapon lehet követelni, hogy fizessek érte? Mielőtt szó érné a ház elejét, tudom, hogy most nem szűntek meg a csomagok, de amit én aláírtam az megszűnt! Classic már nincs! Ez az extreme-re való átállás meg annyiból állt, hogy kaptam egy levelet hogy ezután ez van és punk tum...
-
Homer
tag
válasz
jerry311 #6996 üzenetére
Csak, hogy te is értsd, leírom még egyszer mi a bajom. Aláírtam igen, egy két éves hűségnyilatkozatot, hogy igényt tartok egy szolgáltatásra ami már nincs!!!! A szolgáltató megszűntette! Ez a nem etikus dolog! És az, hogy automatikusan átraknak egy másik csomagba! Nem kérdezték, hogy akarod-e, esetleg maradnál-e a sebességnél, és mivel már nem tom miért, de - pl. olcsóbb lett a gázolaj világpiaci ára - olcsóbban is tudjuk adni a szolgáltatást, esetleg lenne e kedved kevesebbet fizetni érte! Közölték, hogy ez van, és kész.
Egy példát felhozok neked ide:
Tegyük fel, bemész a bolta hogy, szeretnél venni egy trabantot a hétvégi bevásárlásaidhoz. Aláírod a szerződést, hogy két évig fizeted az X ezer forintot. Közben házhoz szállítanak neked egy helikoptert. Amikor reklamálni próbálsz, akkor azzal érvelnek, hogy hát te jobb minőségű árut kaptál, hiszen a helikopter, gyorsabb is, erősebb is, meg drágább is mint a trabant, tehát jobban jársz vele. Csak annyi a bökkenő, hogy a helikoptert nem tudod használni a hétvégi bevásárlásaidhoz amire eredetileg használni akartad, mert a Teccsó parkolóban nincs leszállópálya. Ergo, nem ezt a szolgáltatást rendelted! Ha közben még esetleg bejön egy olyan is, hogy még egyszer módosítanak, és 3 utasszállító gépet kapsz fele trabi áráért, akkor sem tisztességes, hogy a kis használt trabi ára helyett fele annyiért kínálják azoknak akik most mennek be a boltba, csak azért mert te már x éve várod a trabidat.
(Bocs az OFF-ért
)
Remélem érthető vok, hogy mi a bajom..., nem az összeg a lényeg, mert 1400 Ft havonta nem a világ. De a mondandóm lényege az lenne, hogy az új ügyfelek is aláírják az 1 évet mert pár ezer Ft-al olcsóbb akkor havonta. És sztem (jól fogalmaztál) etikátlan dolog a szolgáltató részéről az ilyen hozzáállás!
-
DonDragonka
őstag
válasz
jerry311 #6960 üzenetére
Tévedés.
A DN megváltozott. Úgy és abban a formában amit már korábban leírtam. #6846
Én bíz senkivel nem kötöttem hűségszerződést és most 10/2-es a netem. 6500 HUF.De ne nekem higgyen az akinek DN előfizetése van. ÜSZI és kész, ott elmondanak mindent.
jerry311
Mindig is nagyra tartottalak azért amit ebben a fórumban teljesítesz, de már ne is haragudj tőled szokatlanul, most egy kicsit sületlenséget írtál. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
jerry311 #6953 üzenetére
Én DonDragonka írását úgy értelmeztem, hogy mivel azt írta hogy "xy" dátumtól realizálódnak a dolgok, hogy országosan is előbb utóbb átállítják mindenkinek a sebességet.
Most úgy beszélsz velem, mintha én lennék fura, tudom, hogy új csomagok vannak, nem volt sebességemelés, másak a csomagok.
De ha eddig a DN 7200Ft/5MBit volt, most meg 6500 Ft/10MBit lett, akkor ez számomra, akkor is sebességemelés, és azért engem nevezel korlátoltnak, mert annyi elvárásom lenne, hogy legalább erről legyen valami információ, ne fórumban kelljen megtudni ezeket a dolgokat, az egyik előfizető már a 10MBiteset kapja olcsóbban, a másikat meg még az 5-össel szivatják drágábbért, nem tudom ezt komolyan gondolják-e, de sajna úgytűnik igen.(A megújult UPC oldal is 5MBitet említ mellesleg DN-re)
Mondjuk annyira nem foglalkoztat, mert nemsokára lehet úgysem leszek már náluk, de úgy vagyok vele, hogy ami jár az jár.
Mellesleg havernak bekötik a Chellót, úgyhogy már van nekik a házba, szóval megcsinálják duplán is.
Mellesleg elmondtam nekik a problámámat a sebességről, amit már említettem, hívjam a 1221-et, ezt válaszolták -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
jerry311 #6733 üzenetére
Ok, ha esetleg majd váltok digire megírom milyen lett, illetve újra kellett-e kábelezni. Persze nem szívesen válnék meg a Chellotól, csakhát ugye a pénz: most 10 000 Ft-ot fizetünk 12 csatornáért és 5/0,7-es internetért. Diginél meg feleannyiból, 5200 Ft-ból kijönnénk és 53 csatorna és 10/10-es internet (+ingyen telefon, de ezt soha nem használnám)
Csak az a helyzet, hogy az elmúlt 2,5 évben a UPC kábele elég stabilnak bizonyult, talán 5-ször volt internet és kábelTV hiba, de ebből az 5-ből 3-szor bazinagy vihar volt, szóval "indokolatlanul" ha minden igaz 2-szer volt olyan, hogy valami miatt nem volt net, szerintem ez annyira nem rossz arány. -
DonDragonka
őstag
-
Barnee1981
csendes tag
válasz
jerry311 #6721 üzenetére
Hát nemtudom!
Viszont most ment el a kábeles szerelő, szar volt a szűrő, kb.: 479MHz-ig jött jól a jel, utána levágta.
Valamennyire még az AXN is bejött akkor, most már nem.
De viszont tiszta az összes adó.Holnap majd kiderül a WIFI-s dolog, ha a UPC-s WIFI-vel sem fog menni, akkor passz.
-
Barnee1981
csendes tag
válasz
jerry311 #6702 üzenetére
Hááát nemtom, lehet mondasz v.mit..
Otthon a szobában egy WIFI-t nem talált, itt meg 6-7 is van, igaz nagyon gyengék.Viszont csüt. jönnek az upécétől, és hoznak saját WIFI-t.
Ja, a kábelTv minőségéről meg nem is beszélek, mert ami nézhető az alap csomagban, az az RTL, TV2, többitől hányni kell.
És a 40-ből vagy 25 ha bejön, abból 15 hangyaboy.Viszont rendesek voltak, mert ma 5 után felhívtam őket, és holnap 9-re jön a szerelő megézni mi a bibi.
Pénteken volt a bekötés, és amikor elkezdtem behangolni a Tv-t, akkor már elmentek a szerelő urak.A netet belőtték, "oszt jóvan."
Más:
Márc. 31-től akkor az 5 Mbit-es Net 10 Mbit-es lesz?
Vagy ezekhez nem nyúlnak, csak az újak kapják?
Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest