- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Csak hogy szemléltessük a dolgot:
Én 2005. decemberében lettem chellos, és akkor a lightra (512/256) fizettem elő... Aztán kb 2 hónappal később, februárban jött egy akció, és váltottam Classcira (2,5Mbit/512) havi 9500-ért 2 év hűséggel. Ezért, mivel kisebbről nagyobbra váltottam kaptam ajándékba egy király LG DVD-lejátszót! A haveromék, akik már évek óta classic előfizetők voltak szart se kaptak a kedv. áron kívül. Ők is pattoghattak volna de ez van. Igazság szerint nem is tudtam róla hogy ajándék is jár, csak ott tudtam meg az üfin amikor bementem aláírni
Kellemes meglepetés volt. Mostmár az én képembe is "beleszarnak", és az új előfizusok olcsóbban kapják de nem érdekel, kicsit több mint 2 év telt el és azóta már majdnem 10x gyorsabb a netem ugyanazért (9500) a pénzért, és nem bosszankodom inkább ennek örülök. Tégy így Te is! -
jerry311
nagyúr
A classic-ból extreme lett ez tény. Az ÁSzF alapján, ilyen esetben nem szűnik meg sem a hűség sem a szolgáltató szerződés, mert a classicról extreme-re váltáskor az előfizető helyzete javult. Ugyanazért a pénzért magasabb sávszélességet, több email postafiókot és nagyobb webtárhelyet kapott.
A hűség akkor bontható fel előfizetői részről, ha az előfizető számára hátrányos a változtatás. Pl. ha a classic sebességét csökkentették volna. -
jerry311
nagyúr
A régi szolgáltatási csomagok nem szűntek meg. Mindegyik él és virul, csupán nem lehet rájuk új szerződést kötni vagy hűséget hosszabbítani.
Nagyon gyenge példa volt. Több helyen sántít is.
Neked egyszerűen fáj, hogy 2 évre aláítál egy szerződést és most lenne olcsóbb lehetőség, amir nem tudsz váltani mert köt a hűségszerződés. -
Oyabun
tag
Homer, te tényleg nagyon egy irányban gondolkodsz.
Eleve gyorsabb szolgáltatást kapsz, mint amit aláírtál - ugyanazon a szerződött áron, amit aláírtál. Ráadásul mivel aláírtad a hűségnyilatkozatot, eleinte igenis sokkal jobb áron jutottál a szolgáltatáshoz, mint azok akik nem írtak alá. Tehát még az a hozzáállás sem lenne jogszerűtlen a szolgáltatótól, hogy neked az eredeti áron az eredeti (a mostaninál lassabb) csomagot szolgáltassa.
Mindeközben pedig a szolgáltató szeretne új ügyfeleket toborozni, és az új csomagjait olcsóbban árulja a beetetési időszakra - mint ahogyan a tieddel is tette. -
jerry311
nagyúr
Aláírtad, hogy 1-2 évig a szerződésben foglalt keretek közt veszed igénybe a szolgáltatást? Igen.
Akkor meg? Ez van. Aki hűséget ír alá, az számoljon azzal is, hogy jöhet egy kedvezőbb akció is, nemcsak rosszabb... Benne van a pakliban.
Ha egy kicsit is odafigyel az ember a piaci trendekre, akkor rájön, hogy az internet csak olcsóbb lesz, tehát nem ír alá hosszú hűséget, mert az egy idő után nagyon kedvezőtlen lehet.
Te ezt nem vetted figyelembe és aláírtál 2 évet (ha jól emlékszem).
Ezek után lehet a szolgáltatót szidni, csak éppen nem etikus és nem is ésszerű ha az ember a saját butaságát és felelősségét másra hárítja. -
Tanya-
tag
Nem a upc-nek kell írni, hanem a fogyasztóvédelemnek ill a nemzeti hírközlési hatóság vagy mi a neve, s ők tutira megcsesztetik upc-t, s téged pedig mindenképp értesítenek a fejleményekről. Csak kell küldeni egy levelet amiben leírod a bánatod s kész. 1-2 héten belül jön válasz hogy ők mire jutottak.
-
kene84
aktív tag
Igazából engem a legjobban az botránkoztat meg,hogy lassan 4 éve leszek azt hiszem mondható, "hűséges" ügyfél chelloéknál.És kimondhatjuk,hogy bizony mi már le vagyunk szarva.Akik még nincsenek beállítva a tejelő üzembe azokon van a lényeg.Nagyon is elgondolkodtató valóban amit írtál és szerintem nagyon sokakat érintő dolog ez.
Undorító üzletpolitika,egyszerűen hihetetlen mennyire nem veszik emberszámba a "hűségeseket". -
Apollyon
Korrektor
Ha valamit nem fizetsz ki, akkor tartozol. Ugyanaz, mintha nem fizetnéd be a villanyszámlát. Amikor aláírtad a szerződést, azt is aláírtad hogy ha felrúgod a szerződést, akkor köteles vagy kifizetni az eddig igénybevett kedvezményeket, vagyis a kedv. ár és a listaár közötti különbözetet. Amíg meg tartozol nem írhatsz alá semmilyen szerződést, illetve a szolgáltatást is korlátozzák. Ha továbbra sem fizetsz, akkor pedig bíróság, behajtók, fekete autó stb.
-
Apollyon
Korrektor
Te is a XXI. század üzletpolitikájának áldozata vagy.
Én sem módosíthattam extremről silverre, így hát átnyomtam goldra, és 20/3, full jó. Szerintem törődj bele, ez van. A hűségszerződésekkel meg mindig vigyázni kell! 2 évre soha, max 1!
Egyébként meg amikor classic-ról extreme-re váltottak, akkor sávszél emelés volt. Most pedig az van, hogy új csomagok vannak, amikre külön kérni kell az átváltást.Amikor aláírtad, hoy 2 évig fizeted a classic csomagot, valójában azt írtad alá hogy 2 évig fizetsz 8900Ft-ot a classic csomagnak megfelelő sávszélért. Tehát a hangsúly azon van, hogy mennyit fizetsz mennyi ideig. Ezt Te aláírtad. Ezért nem válthattál át Te sem, meg én sem extrem-ről silverre mert az csak 7500...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged