- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
wwenigma #7137 üzenetére
Nincs hűségem és nem is lehet. Mert analóg TV-re már nem lehet hűséget kötni, fizeted a listaárat vagy nem TV-zel. Netre már lejárt a dolgozónetes 1 éves hűség. Telefonra meg talán 1-2 hónap van még, de azt amúgy is megtartanám, mert órákat beszélek más UPC telefonosokkal. Szóval ez itt egy sima rajtaütés lesz, minimális kockázattal és költséggel.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
wwenigma #6071 üzenetére
Oké.
Akkor lenne egy kérdésem: mért van az, hogy én bármikor maxiummal (~125KB/s) töltök fel torrenten (BÁRMILYEN időszakban) ami ugye szintén p2p, viszont ha a Skypepal akkor mindig szar, és beszélgetés közben meg bitekkel megy a fileküldés, beszélgetés nélkül meg maximummal akkor hol is van itt a korlát (priorizálás)? A beszélgetés szar, a fileküldés nem?
Másik: Szerintem meg az msn is p2p-t használ, mert még a régi időkben, amikor még volt 30GB korlát, akkor hálózaton belül ugye nem mérte, és én még akkor DC-ztem, és mentem a chellos HUBokra ahol lehetett bármennyit tölteni.
MSN-en havernak sokat küldözgettem, chellos-nak is, axelerosnak is, és csak a chellosat nem mérte. Tehát: az msn-nek is muszáj p2p-nek lennie (legalábbis fileküldésben) mivel ha nem lett volna az, a chellos havernak is mérte volna az átküldött 500megát...Vagy van vmi konkrét forrásod hogy h műxik az msn?
Bár az is lehet, hogy senkinél a világon nem jó az msn, csak nálunk, meg a havernál.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest